Хорів встановлює новий рекорд, а попереду лише фінали. Календар!

До середини березня визначилися фіналісти всіх обласних турнірів сезону 2020/2021. І тепер за тиждень в перших фінальних поєдинках зійдуться команди, які претендують на титули волинського футзалу та солодкі призи. До кінця місяця стануть відомі імена практично всіх абсолютних чемпіонів в семи лігах. А минулого вік-енду медалями, дипломами та призами були нагороджені всі призери Регулярного чемпіонату Волині.

 

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Новий рекорд в чемпіонатах Волині встановив футзальний клуб з Локачинського району, представлений чотирма командами в трьох лігах першості. МФК «Хорів» вийшов до фіналу Абсолютного чемпіонату в суперлізі, «Надія-2» зіграє в головних матчах Першої ліги та фіналі Кубку АМФВ, «Надія-3» спробує здобути золото «абсолютки» в Четвертій лізі, а в фіналі Кубку Волині взагалі відбудеться дербі МФК «Хорів» - «Надія». Таким чином відразу в п’яти фіналах зіграють представники однієї клубної структури.

Результати. Кубок Волині – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1209#calendar

Півфінальні перегони розпочалися ще у понеділок 8 березня, коли стали відомі пари команд-учасниць головних кубкових турнірів області. В драматичному протистоянні на Кубок Волині між командами «Вотранс» та МФК «Хорів» мінімальна перемога 5:4 стала перепусткою до фіналу колективу Віктора Ревка. Так само і друга команда президента хорівських клубів «Надія» змогла із рахунком 5:3 перемогти діючого Абсолютного чемпіона області та переможця «регулярки» 2020/2021 луцький ФК «Любарт».

Тепер фінал Кубку Волині стане хорівським дербі та продовжить принципове протистояння двох амбітних колективів, що подарували глядачам трилер у півфіналі «абсолютки». Про що згодом.

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

Своя «заруба» за участю представника Хоріва відбулася в турнірі Кубок АМФВ, де команда «Надія-2» в серії післяматчевих пенальті здолала опір ХФК «Фіміам». Після фінального свистка на табло горіли цифри 3:3, а з шестиметрової позначки безпомилково відстрілялися представники Локачинського району – 3:2.

В другому матчі вищоліговий «Енергопроф» не знайшов рецепту перемоги у матчі з переможцем «регулярки» в Першій лізі МФК «Дім фасадів» та поступився 1:5.

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

В третьому за рангом турнірі Кубок Прогресу представники рівненської області «Атлетік» М та «Камаз-Агро» Острожець влаштували «бойок», що завершився нічийним результатом 3:3. Лише серія шестиметрових ударів виявила учасника «прогресивного» фіналу. Ним став «Атлетік» з Млинівського району. Ще один представник сусідньої області ФК «Стир» виявився сильнішим за досвідчену команду «Луцьктепло» 3:2. Таким чином фінал гарантовано буде рівненським.

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

Півфінали Кубку Мрії особливих сенсацій не подарували. Міцний «Vadrus» з обласного центру з рахунком 6:3 переграв амбітних земляків з команди «Луцьк-Центр», а в дербі чемпіонів «регулярки» Четвертої та П’ятої ліги між ФК «Пірванче» та молодим клубом «Волинь 05» впевнена перемога «старшокласників» - 5:1.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1216

Повна трибуна СК «Арена Спорт» збиралася на матчах 1/2-ї плей-офф в Суперлізі, аби наживо передивитися матчі чотирьох кращих команд «абсолютки». Емоцій, драматизму тут вистачало з перебором. Навіть після першої зустрічі «Любарта» з «ТТІ», де команда «князів» впевнено виграла 4:0. У матчі-відповіді нововолинський колектив виглядав набагато цікавіше та зумів реваншуватися 2:1. Але за сумою двох поєдинків поступився лучанам, котрі підтримали реноме чемпіонів Регулярної першості.

В хорівському дербі все вирішив забитий м’яч на останніх хвилинах епічного протистояння фіналістів Кубку Волині МФК «Хорів» - «Надія».

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1215

Недільного вечора вболівальники побили всі рекорди відвідування матчів, вщент заповнивши трибуну СК «Арена Спорт». Особливо галасливо було на поєдинку «Агромат» - «Атлетік» де в битві срібного та бронзового призерів «регулярки» Вищої ліги було гаряче. Обидва раунди футзального бою були видовищними та сповненими гольових подій. Дві мінімальних драматичних перемоги 4:3 та 2:1 дозволили команді з Олики пробитися до фіналу, де на «Атлетік» чекатиме FC «Respeсt» - володар титулу чемпіона Регулярної першості. «Поважні» в двох матчах з «Торпедо» не залишили шансів підопічним Анатолія Мищука – 5:0 та 6:1.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1214

В Першій лізі у фіналі «абсолютки» зіграють команди, яким не вдалося потрапити у медальний залік на першому етапі чемпіонату. Чемпіон «регулярки» луцький МФК «Дім фасадів» після стартової невдачі з «Прип’яттю» 0:1 і в другій зустрічі не знайшов контраргументів у протистоянні з Любешовом – 1:4. А в двобої між другою «Надією» та ХФК «Дім фасадів» багаті на гольові події матчі завершилися на користь підопічних Віктора Ревка – 4:3 та 11:5.

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1213

Лише «Камаз-Агро» з числа команд, котрі отримали медалі Регулярної першості Другої ліги зумів пробитися до фіналу плей-офф, перемігши луцький  FC «Traders» за сумою двох матчів 5:1 та 1:2. А чемпіони з ФК «Арсенал» не знайшли переможний рецепт у битві з «Kroshu Lutsk». Представники німецького заводу і в суботу, і в неділю були більш переконливими за суперника та здобули дві вікторії 5:3 та 4:0 відповідно.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1212

Багато роботи додали КДК на цьому тижні учасники першого півфінального матчу в Третій лізі «Olaf-Kesem Sport» - ФК «Фенікс ДПЗ», адже неспортивна поведінка стала продовженням емоційної та бойової нічиєї 3:3 в першому відділені епічного протистояння. В неділю без дискваліфікованих гравців команди знову розійшлися футзальним миром 2:2, а в серії післяматчевих пенальті нерви виявилися міцнішими у лучан, котрі пройшли у півфіналах плей-офф чемпіона «регулярки» та отримали в суперники на фінальний двобій добре знайомий та надпринциповий «BusMarket Group». Срібний призер першості двічі переміг ФК «Стир» 3:1 та 4:3 і готовий знову «схлестнутися» із минулорічним кривдником.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1211

Всього одного забитого м’яча не вистачило переможцю «регулярки» в Четвертій лізі ФК «Пірванче», аби зрівняти рахунок за сумою двох матчів з командою із Хоріва «Надія-3». Перша частина протистояння завершилася на користь підопічних Віктора Ревка 5:2, а в недільній зустрічі був зафіксований результат 4:2 на користь володаря золотих медалей. Щоправда, цього виявилося замало, аби пройти до фіналу, де впевнений клуб «Волинь Угринів» і за тиждень виявився сильнішим за збірну волинських медиків «Волиньфам» 5:3 та 4:2.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1299

Без сенсацій, як і в Суперлізі, в П’ятому дивізіоні де у фіналі «абсолютки» зіграють перша та друга команди за підсумками Регулярного етапу чемпіонату. Юні гравці «Волинь 05» зробили висновки після суботньої поразки від ФК «Кременець» 7:8 і після нагородження золотими медалями в неділю підтвердили своє чемпіонське реноме перемогою 7:5. А луцький «Vadrus» двічі виявився сильнішим за земляків з команди  «Tatrafan Flexible» - 6:4 6:5.

Cake Cup 2021

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1222

Свої інтриги закрутилися у півфіналах втішного турніру «Cake Cup», де за головний торт розпочали боротьбу команди Суперліги та «вишки», котрі не потрапили до сітки плей-офф. І якщо представник елітного дивізіону «Кураж» двічі без проблем розібрався з «Колосом» 9:3 та 5:3, який фінішував дев’ятим у «регулярці», то луцькому «Динамо» довелося добряче попрацювати у двобої з «Мідасом». Представник Вищої ліги в першому півфіналі переграв «старшокласника» з рахунком 2:0, де здобув свою першу перемогу у сезоні. А ось у другому раунді, що відбувся в неділю катастрофічна реалізація гольових моментів «античниками» дозволила динамівцям здобути впевнену перемогу 6:2 над опонентом та утворити суперліговський фінал в турнірі «Cake Cup №1».

 В міні-першості під назвою «Cake Cup №2» у фіналі зіграють «Духче» та ФК «Марянівка». Команда з Рожищенського району двічі забила по три голи у ворота луцького клубу «West Side» 3:1 та 3:0 і отримала право зіграти в головних матчах втішного турніру. В другій парі завдяки ФК «Мар’янівка» було гарантоване шоу. В першому відділені трилера за участю підопічних Сергія Магери та «Луцьктепло» був зафіксований результат 11:1. А наступного дня, коли керманичу «комунальників» Ярославу Русину вдалося зібрати всіх своїх виконавців стався реванш - 3:7. Але сумарний рахунок 14:8 став для «волинських хорватів», котрі минулих сезонів вже коштували смачний торт, перепусткою до фіналу.

 У турнірі «Cake Cup №3» представники Третьої ліги без надзусиль розібралися з командами, які не потрапили до плей-офф Четвертого дивізіону. ФК «Дежа» ще у першому раунді двобою покарала «Покров» за марнотрацтво гольових моментів 4:0, а в неділю задовільнився «нічейкою» - 1:1. А в гольовій перестрілці других команд клубів ХФК «Фіміам» та «Теремно Хліб» більш вдалими були старші за рангом - 4:2 та 5:3.

 Ну і нарешті до змагального процесу після довгої паузи повертаються представники П’ятої ліги, котрим в двох фінальних матчах доведеться вирішити долю солодкого призу в турнірі «Cake Cup №4». Луцький «Мідас-2» та ФК «Гірка Полонка» спробують підсолодити гіркоту поразок за підсумками «регулярки» в очному протистоянні.

Отже наступної неділі на вболівальників чекають безумовно цікаві та принципові протистояння, за якими можна спостерігати наживо, але все ж таки дотримуючись карантинних правил. Підтримуйте своїх улюбленців та бережіть себе.

21 березня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Фінал Плей-офф. І гра. П’ята ліга

09.30                 Волинь05 – Vadrus

Фінал Плей-офф. І гра. Четверта ліга

10.30                 Надія-3 – Волинь Угринів

Фінал Плей-офф. І гра. Третя ліга

11.30                 ФК Фенікс ДПЗ – BusMarket Group

Фінал Плей-офф. І гра. Друга ліга

12.30                 Kroshu Lutsk – Камаз-Агро Острожець

Фінал Плей-офф. І гра. Перша ліга

13.30                 Вотранс-2 Прип’ять – Надія-2

Фінал Плей-офф. І гра. Суперліга

14.30                 ФК Любарт – МФК Хорів

Фінал Плей-офф. І гра. Вища ліга

15.30                 FC Respect – Атлетік О

Фінал Плей-офф. І гра. Cake Cup 1

16.30                 Динамо – Кураж

Фінал Плей-офф. І гра. Cake Cup 2

17.30                 Духче Боратин – ФК Мар’янівка

Фінал Плей-офф. І гра. Cake Cup 3

18.30                 ФК Дежа – ХФК Фіміам-2

Фінал Плей-офф. І гра. Cake Cup 4

19.30                 ФК Гірка Полонка – Мідас-2