ДФЛВ плавно наближається до екватора. Календар!

Дитяча футзальна ліга Волині поступово розганяє свій сезон: у всіх вікових категоріях є  свої «заруби», цікаві протистояння, непередбачувані результати, сльози поразок та радість перемогам. А подекуди і надзвичайні інтриги…

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші

У віковій категорії U-7 було зіграно шість матчів кардинально ситуацію у турнірні таблиці вони не змінили, проте четвірка переслідувачів «Урагану» добряче підрівнялася. У першому матчі наймолодші вихованці Юрія Павельчука без надзусиль перемогли «Лаккі Тім-2» завдяки голам Марка Вінніка, Богдана Кальченка, дублю Давида Голяна та хет-трику Єви Палюри. Наступного дня «Мідас» розправилися із футзалістами з Колок. Цього разу у воротах суперника розписалися Олександр Петрина, дубль на рахунку Єви Палюри та хет-трик записав у актив Давид Голян. До речі, саме Єва вийшла на другу сходинку у рейтингу бомбардирів своєї ліги із 11-ма голами.

Наступний свій поєдинок молоді футзалісти Олександра Сачковського провели проти FC «Respect» більш достойно і мінімально поступилися 2:3. Гольову перестрілку влаштували Кирило Булигін і Артем Тимощук за ДФК «Штурм» Колки та Олександр Семесюк, Косянтин Кирилюк і Дмитро Тимощук у складі блакитних. У іншому матчі Вихованці Олександра Миронюка мінімально поступилися непоступливим «Амазонкам» - єдиний м’яч на рахунку Анастасії Димарчук.

Молоді вихованці із «Любарт Kids» провели дабл із двома клубами «Лаккі Тім». Перша команда поступилася 1:3, а от друга пропустила трохи більше – 1:10. Найбільш активним в обох матчах у складі «Любарт Kids» був Матвій Павлюк – 5 м’ячів.

Шостого туру відбудуться лише три поєдинки, однак саме вони можуть внести кардинальні зміни у турнірну таблицю, або лишити все як є… У суботу ми отримаємо відповідь – хто ж буде у трійці лідерів: «Мідас» чи «Любарт Kids»? По іншому можна назвати очна зустріч за шість очок. На даний момент гравці Андрія Янчука на другій сходинці із 12-ма балами. Вихованці Юрія Павельчука на п’ятому із дев’ятьма та грою в запасі. У разі успіху фіолетових саме вони обійдуть конкурентів!

В інших двох поєдинках вихованці Тетяни Павлік зіграють проти двох «Лаккі Тімів». Біло-чорні виглядають досить потужно та сміливо розраховують на шість балів, котрі закріплять їх у групі лідерів ліги. Чи зможуть червоні зупинити дівчат?

Кращі гравці 5-го туру:

Палюра Єва – Мідас

Павлюк Матвій – Любарт Kids

Кирилюк Костянтин – FC «Respect»

Михайлюк Марк – Любарт Kids

Димарчук Анастасія – Амазонка

Голян Давид – Мідас

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9, за деякими виключеннями, несподіванок і кардинальних турнірних змін не було. «Мідас», котрий веде переслідування за лідером з ДЮСШ Маневичі завдяки голам Станіслава Довгорука (дуль) та Арсена Матящука (хет-трик) впевно здолав «Лаккі Тім». Підопічні Олега Гаврилюка у другому матчі дня зуміли нав'язати свою гру та вирвати нічию із «Любарт Kids» - 2:2. Ніяк не може здобути свої перші очки FC «Respect» - у матчі із любартівцями голи Тимофія Демчука та Максима Франка так і не допомогли святкувати першу перемогу. Натомість вихованці Андрія Янчука Давид Приймачок і Тимур Здрилюк (дубль) зуміли вибороти першу перемогу в сезоні – 3:2.

Невдалим вояж виявився і для гравців Олександра Сачковського – його ДФК «Штурм» Колки двічі поступився. Спочатку земляки із Прилісного зусиллями Дмитра Коваля, Тихона Волкова (дубль) та Олександра Музичука (дубль) вибороли перемогу 5:3, а у матчі із ФК «Спортінг» відверто не зайшло 1:5. У складі карпилівських футзалістів свої прізвища до протоколу записали Тимофій Шинкарук, Давид Тарасюк та чотири рази Кіріл Шинкарук.

У завершальному матчі ліги дівчата з «Амазонки» були войовничішими за «Гірку Полонку» - Діана Зварич та Каріна Гаврилків (двічі) таки перестріляли салатових 3:1.

У шостому турі нас очікують досить цікаві протистояння. Підопічні Олександра Шинкарука із ФК «Спортінг» Карпилівка хочуть закріпитися у верхній частині турнірної таблиці, а для цього потрібно буде спробувати обіграти обох маневичан - дівчат з ДЮСШ та прямого конкурента «Сойне» з Прилісного. У вихованців Юрія Ремінського завдання аналогічне – для закріплення у верху турнірки потрібно обігрувати і Карпилівку і земляків із ДЮСШ Маневичі.  Найважче доведеться вихованцям Олега Шахраюка – зараз вони на третій сходинці і щоби не втратити свої позиції, не ВІДпустити та не ПІДпустити конкуретів, порібно обігрувати ДЮСШ Маневичі і хлопців, і дівчат. Причому хлопці далеко поперду, але тільки за зіграними матчами, а дівчата саме наступають на п’яти – 11 балів проти 12-ти у ФК «Олики».

Амазонки у цій віковій категорії зірок з неба не хапають, але дати серйозний бій можуть. Навіть якщо це володар другої сходинки у турнірній таблиці, проте і «Мідасу» втрачати бали не варто.  Взяти свої перші очки та нарешті вилізти з мінусів має FC «Respect» – у суперниках дівчата з «Легіону», але і молоді вихованки Дмитра Голоскокова прагнуть відчути емоції від другої перемоги у сезоні.

Тому саме цього туру на усіх фігурантів чекає серйозне випробування, таки хто ж буде на вершині?

Кращі гравці 5-го туру:

Понікарчук  Ілля – Лаккі Тім

Здрилюк Тимур – Любарт Kids

Матящук Арсен – Мідас

Гаврилків Каріна – Амазонка

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Музичук Олександр – Сойне Прилісне

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 розгортаються не менш цікаві баталії, команди дуже рівні і хто у кого забере очки у наступному матчі – питання відкрите. Цього туру дівчата із ЖФК «Легіон» двічі не дали себе обіграти. Спочатку Христина Денисюк та Анна Мозолюк вивели зебр уперед, проте Кіріл Шинкарук на останніх хвилинах врятував свій ФК «Спортінг» від провалу – 2:2. У протистоянні із «Любарт Kids» дівчатам уже самим довелося рятуватися після влучного пострілу В’ячеслава Лук’янця. Роль рятівниці на себе приміряла Юлія Мудрик – 1:1. У іншому матчі проти формальних одноклубників із «Любарт10» підопічним Андрія Янчука не знайшлося, що протиставити супернику – 0:6. До речі, для гравців Романа Кузьмича це був вже третій поєдинок дня. Напередодні молоді гравці поступилися «Мідас» - 1:2 та FC «Respect» - 0:2. Завдяки цим перемогам гравці Юрія Павельчука ведуть переслідування лідера групи ДЮСШ №4 Рівне, а вихованці Олександра Миронюка впритул наблизилися до групи лідерів.

Невдалими матчами виявилися протистояння цього туру для вихованців Юрія Ремінського – «Сойне» примудрилося пропустити 18 м’ячів. Спочатку їх покарали земляки із ДФК «Штурм» Колки – 9:3, а  згодом і костопільчани зуміли повторити подвиг суперників – 9:2. Однак згодом обидва кривдники Прилісного були покарані вихованцями Дмитра Трефіловського: 8:1 був битий ДФК «Штурм» та 4:1 не встояли гравці із ДЮСШ Костопіль. Підопіні Юрія Тріля, через поразку основному конкуренту, втратили третю сходинку у турнірній  таблиці, натомість лучани навпаки закріпилися у трійці лідерів.

У шостому турі нас очікують не менш цікаві протистояння. Першими силами поміряються представники Прилісного із обома клубами з ФК «Олики». У вихованців Олега Шахраюка є чудовий шанс покращити свої позиції у матчах із суперником, а завершиться їхній ігровий день своєрідним дербі між першою та другою командою. Солідне протистояння очікує нас між молоддю Олександра Миронюка та Дмитра Трефіловського – матч пройде на паркетному майданчику і від того у тренерів буде більше варіацій для атак. А той, хто переможе у цій зустрічі, зможе наблизитися до лідерів на відстань витягнутої руки. На гравців Андрія Янчука очікує суворе випробування у вигляді матчу із «Мідасом» - футзалісти Юрія Павельчука мають шанс порівнятися із рівнянами за набраними балами і свого шансу проґавити не захочуть.

У неділю у U-11 спробують реабілітуватися за стартовий провал гравці Дитячої академії футзалу «Легіон» з Рівного. У суперниках буксуючі ФК «Спортінг» та «Любарт Kids». А підопічним Олександра Шинкарука, щоб не лишитися на дні турнірної таблиці, потрібно брати очки і у поєдинку із «Легіоном», і у битві з ДЮСШ №4 Луцьк, адже конкуренти віддаляються.

Кращі гравці 5-го туру:

Кролевецький Денис – Любарт10

Мартин Ігор – FC «Respect»

Матящук Арсен – Мідас

Денисюк Крістіна – ЖФК Легіон

Глубіцький Владислав – Любарт Kids

Форманюк Ілля – ДЮСШ №4 Луцьк

Чорний Роман – ДЮСШ №4 Луцьк

Тищишин Арсеній – ДЮСШ Костопіль

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У віковій категорії U-13 кардинальних турнірних змін також не спостерігалося, однак команди трішки змінили розстановку. У батлі других проти перших, сенсацій не сталося: основа «Мідасу» перемогла дубль «Любарту» 6:1, а основа «Любарту» наколотила дублю «Мідасу» - 10:0. Хедлайнерами цього туру стали дівчата із ЖФК «Легіон»: молоді вихованці Дмитра Голоскокова зуміли спочатку перемогти «Любарт-2» 7:2, а згодом перестріляти «Форвард» рівно вдвічі – 10:5. За два матчі Владислава Денисюк, Вероніка Старостіна та Анастасія Чернюк на трьох наколотили 15 м'ячів. Саме Анастасія і продовжує переслідувати Станіслава Шклярука та Артема Малиновського у гонці бомбардирів ліги. У завершальному матчі суботи ФК «Гірка Полонка» отримала свої три бали незважаючи на поразку, адже у «Форварда» в заявці є діти трішки старші зазначеного віку даної категорії.

У неділю свої протистояння продовжила ДЮСШ №4 з Луцька. Спершу вихованці Петра Петрова поступилися «Сойному» з Прилісного, проте у наступному матчі дня зуміли перемогти «Гірку Полонку» 7:3.

У шостому турі нас очікують досить цікаві матчі. Клуб «Мідас» зустрінеться із гравцями з прилісного – спочатку перша команда, а згодом і дубль. Також у суботу на переможну хвилю спробують повернутися вихованці Олега Шахраюка – після напруженого матчу із основним конкурентом ДЮСШ №4 Луцьк за шість балів, буде невимушена прогулянка проти «Форварду».

У неділю свої перші очкові здобутки знову матиме шанс взяти «Іква» Млинів Сергія Вишневського. У суперниках цілком по зубах «Форавард», ФК «Гірка Полонка» та незручний ДФК «Штурм» Колки. Підопічні Олександра Сачковського у ще одному матчі спробують поборотися за чільну трійку лідерів у матчі із клубом «Форвард»…

Кращі гравці 5-го туру:

Цап Богдан – Любарт

Шклярук Станіслав – Мідас

Кучко Марія – ЖФК Легіон

Чорний Ілля – ДЮСШ №4 Луцьк

Матвійчук Богдан – Сойне Прилісне

Пахольчук Іван – ФК Гірка Полонка

Денисюк Владислав – ЖФК Легіон

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У найстаршій віковій категорії все доволі прагматично. ДЮСШ №4 Рівне завітав на звітний тур та впевнено переміг своїх опонентів – 5:0 ДЮСШ Млинів та 5:2 «Power» Рожище. Підопічні Андрія Мозерова новоспечені переможці Юнацької Екстраліги підтверджують свій клас. Іншій команді з Рожищ також нічого не перепало із очкових накопичень у цьому турі – ДЮСШ Рожище – ДЮСШ Млинів – 0:3. Основа Олександра Лисенка 2006-2007 років народження у напруженому поєдинку переграла одноклубників, котрі на рік старші – 5:4. Інший клуб Олександра Лисенка «Форвард» цього туру одразу отримав шість пунктів: перші за програш «Любарту05», другі за перемогу над АФК «Городище». Підопічні Андрія Смаля все ніяк не можуть намацати свою гру, навіть незважаючи на кадрове підсилення: 3:5 від «Атлетіка» та 1:4 від «Форварда». Варто відзначити і завзятість вихованців Андрія Гуменюка: молодші спортсмени дають бій у кожному поєдинку – перемоги 5:3 над АФК «Городище» і 4:3 над «Любарт-2» вивели цуманчан на третю позицію у турнірній таблиці.

У шостому турі нас очікує цікава битва двох учасників Чемпіонату України – ФК «Кристал» Одеса та ДЮСШ №4 Рівне. На всеукраїнському рівні одесити двічі поступися рівнянам 0:3 в Чорноморську та 2:8 у Луцьку. На волинській землі у гравців Володимира Фасти є чудовий шанс виправити статистику протистоянь. Також у суботу свої два матчі проти зазначених вище суперників проведе і «Форвард» з Луцька.

У неділю на клуб із Одеси очікує ще два поєдинки проти АФК «Городище» та ДЮСШ Млинів. Якщо гравці Леоніда Шуха розраховують стати серйозними гравцями ліги, то для них саме час показати свої можливості, як з одеситами, так і з ДФК «Штурм» Колки. Та і гравцям Олександра Сачковського пора відновлювати втрачені позиції та переможну славу. Допоки «Любарт» відпочиває у конкурентів є чудовий нас покращити свої позиції, хто справиться із завданням краще?

Кращі гравці 5-го туру:

Ковальчук Дмитро – Любарт

Шахманцір Назар – ДЮСШ Млинів

Мельничук Іван – ДЮСШ №4 Рівне

Домальчук Олександр – Форвард

Сидорчук Вадим – ДЮСШ №4 Рівне

Лукянов Дмитро – АФК Городище

Кулакевич Олександр – Атлетік Цумань

Степанов Артем – Атлетік Цумань

Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і переглядайте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Календар 20-21 березня

20 березня (субота)

МАЙДАНЧИК №2

6-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Маневичанка – ФК Спортінг

10.40                 U-11         ФК Олика-2 – Сойне

11.20                 U-9           Маневичі – ФК Олика

12.00                 U-9           ФК Спортінг – Сойне

12.40                 U-9           ФК Олика – Маневичанка

13.20                 U-9           Маневичі – Сойне

14.00                U-11         ФК Олика – Сойне

14.40                 U-13         Мідас – Сойне

15.20                 U-11         ФК Олика – ФК Олика-2

16.00                 U-15         ФК Кристал – ДЮСШ №4 Рівне

16.40                 U-13         Сойне – Мідас-2

17.20                 U-15         Форвард – ДЮСШ №4 Рівне

18.00                 U-13         ФК Олика – ДЮСШ №4 Луцьк

18.40                 U-7           Мідас – Любарт Kids

19.20                 U-13         ФК Олика – Форвард

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

6-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

19.00                 U-11         FC Respect – ДЮСШ №4 Луцьк

19.40                 U-11         Мідас – Любарт Kids

20.20                 U-15         ФК Кристал – Форвард

21 березня (неділя)

МАЙДАНЧИК №2

6-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-13         Іква – Форвард

10.40                 U-13         ФК Гірка Полонка – Іква

11.20                 U-13         Іква – ДФК Штурм

12.00                U-15         АФК Городище – ФК Кристал

12.40                 U-15         Млинів – ДФК Штурм

13.20                 U-13         Форвард – ДФК Штурм

14.00                U-15         АФК Городище – ДФК Штурм

14.40                 U-15         ФК Кристал – Млинів

15.20                 U-7           Лаккі Тім – Амазонка

16.00                 U-11         ФК Спортінг – ДАФ Легіон Р

16.40                 U-7           Амазонка – Лаккі Тім-2

17.20                 U-9           Амазонка – Мідас

18.00                 U-11         ДАФ Легіон Р – Любарт Kids

18.40                 U-11         ФК Спортінг – ДЮСШ №4 Луцьк

19.20                 U-9          ЖФК Легіон – FC Respect