Футзал у ритмі танго. Календар!

Запрошуємо усі команди кожної ліги на нагородження – можливо, саме ваш гравець є переможцем у номінаціях від АМФВ!

Під танцювальні ритми всеукраїнського турніру з бальних танців відбувалися в СК «Арена Спорт» перші фінальні поєдинки Абсолютного чемпіонату Волині та втішного турніру «Cake Cup». Кращим індикатором глядацького інтересу до недільних матчів стала забита вщент трибуна, де емоції вирували не менше, ніж на майданчику. Результати протистоянь вкотре підтвердили постулат про особливість плей-офф, куди потрапляють кращі команди ліги. Вперше за п’ять років існування головного турніру області в «абсолютці» всіх ліг не існує домінування переможців, та й призерів, Регулярної першості. Серед чемпіонів попереднього етапу в боротьбі за титул лишаються суперліговий ЛФК «Любарт», FC Respect з «вишки» та представник П’ятого дивізіону «Волинь 05». І що цікаво, всі три претенденти на золотий дубль у своїх перших фінальних матчах дружньо поступилися суперникам з різницею у два м’ячі. Але про все за порядком.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1216

Матч із приставкою «супер» на думку переважної більшості волинських вболівальників відбувся обідньої пори в неділю 21 березня. Вирішальний фінальний двобій Тринадцятого чемпіонату Волині з футзалу в Суперлізі розпочався матчем ЛФК «Любарт» - МФК «Хорів». В боротьбі за головний титул сезону та право представляти область у фінальній частині Другої ліги зійшлися насправді дві кращі команди сезону 2020/2021.

Через три з половиною хвилини від початку матчу молодий гравець лучан Богдан Мізюк встиг оформити дубль, що наводило на думку про переможну ходу фаворита першості. Проте, вже за кілька хвилин підопічні Віктора Ревка рахунок зрівняли, а за три хвилини до перерви МФК був попереду 3:2. Хоча перед самим відпочинком Сергій Степанюк відновив паритет.

В другому таймі гольова феєрія продовжилася. Спочатку Станіслав Паньків з пенальті оформив дубль, а далі Роман Москалик збільшив перевагу до двох пунктів – 5:3. Протягом 26-ї хвилини дві креативні комбінації ЛФК «Любарт» завершилися голами Владислава Сизика та Сергія Піддубного, але останнє слово залишилося за Хорівом. Третій дубль у матчі записав на свій особистий рахунок Василь Блащук, а майстерний постріл з дабл-пенальті кращого бомбардира МФК Ігоря Кушецького підсумував перший раунд епічного протистояння, що продовжиться у суботу.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1215

Певна кількість нейтральних глядачів на трибуні СК «Арена Спорт» після перегляду центральної гри футзального вік-енду ЛФК «Любарт» - МФК «Хорів» 5:7 залишилася передивитися першу фінальну зустріч Вищої ліги за участю FC «Respect» та «Атлетіка» з Олики, але після першої половини гри за рахунку 2:0 на користь лучан пішли по своїх справах. Дарма. Все саме цікаве вони пропустили. Команда Олега Шахраюка вкотре за свою історію продемонструвала характер та зробила переможний камбек. Спочатку Олександр Зінгель скоротив відставання у рахунку, а далі одвічний капітан Олики продемонстрував «трюк із шляпою» та став безумовно героєм поєдинку. Якщо підопічні Олега Шахраюка наступних вихідних демонструватимуть такий рівень гри, то «поважним» буде не легко відіграти гандикап у два забитих м’ячі, незважаючи на відсутність лідера на полі.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1214

В першому фіналі Першої ліги вболівальники великої кількості голів не побачили, але стовідсотково відчули нерв принципового протистояння між клубами «Прип’ять» та «Надія-2». Гол «річника» Олександра Савчука став єдиним фактом взяття воріт, хоча моментів у суперників вистачало. Кого вважати фаворитом двобою – питання риторичне. Все буде відомо вже за тиждень. Але, безумовно протистояння Любешів-Хорів також має увійти до історичних футзальних протистоянь Волині.

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1213

На паркеті СК «Арена Спорт» в першій фінальній грі плей-офф Другої ліги зустрілися гідні суперники, що не дозволило глядачам на трибуні нудьгувати бодай хвилинку. «Kroshu Lutsk» з перших миттєвостей виглядали гостріше за своїх візаві «Камаз-Агро» також мали кілька нагод для взяття воріт. А ближче до перерви ігрова перевага лучан стала відверто кидатися в очі. Кількість моментів біля воріт гостей зашкалювала, аж доки на лівому фланзі «крошівець» Денис Карпюк не наніс низом потужній на влучний удар – 1:0.

Після відновлення ігрового процесу особливих змін в сценарії матчу не відбулося. Господарі продовжили тиск на ворота острожецького колективу, а «Камаз» намагався підловити опонентів на помилці. Ближче до середини другого тайму після кількох гострих випадів «Камаз-Агро» стараннями свого граючого тренера Олега Юрчука розігнав атаку, яку ударом впритул завершив активний Дмитро Антосюк – 1:1. Відповідно останні хвилини першого фіналу автоматично перетворилися у справжні футзальні пристрасті з емоціями, фолами, невикористаними моментами та реакцією вболівальників на трибуні на кожен епізод. Підсумком протистояння стала бойова нічия – 1:1 і тепер в боротьбі за титул Абсолютного чемпіона Волині в Другій лізі сезону 2020/2021 відвертого фавориту немає.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1212

Герої минулорічного футзального трилеру в Четвертій лізі «BusMarket Group» та ФК «Фенікс ДПЗ» в нинішній першості у Третьому дивізіоні зуміли пробитися до фіналів плей-офф. Учасники луцького дербі відразу розпочали футзальний батл, намагаючись чим швидше відзначитися забити голом. За півтори хвилини від початку «маркетовець» Іван Корчук наважився на удар з правого флангу і не прогадав. На табло запалали цифри 0:1, що було на користь фаворита. Перед завершенням першого тайму «БусМаркет» перебрав із фолами і Андрій Янко потужним пострілом з дабл-пенальті відправив «селект» у правий верхній кут, зрівнявши рахунок. Але за 7 секунд до свистка на відпочинок гол-красень на дальній стійці організував Віталій Палюх з команди «BusMarket Group» та підбив підсумок тайму 1:2. Через півтори хвилини від поновлення матчу рахунок таки став нічийним, адже Кирил Тананайко замкнув передачу на дальній стійці воріт з лівого флангу атаки амбітного ФК «Фенікс ДПЗ» - 2:2. А на 20-й хвилині рахунок знову став нічийним 3:3. Під час комбінації «чорних» на лівому фланзі Кирилу Тананайко не тільки вдалося замкнути гостру передачу, але й оформити дубль.

Нервове закінчення не стало дивом. Суперники з усіх сил намагалися схилити шальку терезів успіху на свій бік. І в цьому процесі більш вдалими виявилися підопічні Руслана Корпоша, котрі створили епізод для кращого гравця матчу Івана Корчука – автора хет-трику. Тепер за тиждень у боротьбі за титул Абсолютного чемпіона Волині в Третій лізі формальним фаворитом виступає колектив «BusMarket Group», котрий має перевагу в один гольовий пункт перед другим раундом.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1211

В першому раунді двобою за титул Абсолютного чемпіона Волині в Четвертій лізі сезону 2020/2021 на паркеті СК «Арена Спорт» зійшлися срібний призер «регулярки» команда «Волинь Угринів» та хорвіська «Надія-3». Рахунок у матчі був відкритий перед самою перервою, коли підопічні Віктора Ревка стараннями свого кращого бомбардира Влада Саміло реалізували штрафний. По перерві активність футзалістів з Угриніва зростала, а голи забивали опоненти. Спочатку пара «надійних» гравців вийшла сам на сам із голкіпером «Волині», який ні чим не зміг завадити Антону Гура – 2:0. А коли грати лишалося 22 секунди черговою помилкою захисту гостей скористався Назарій Демчук і підбив підсумок першого раунду – 3:0. Цей факт автоматично робить команду «Надія-3» фаворитом у боротьбі за титул Абсолютного чемпіона Волині в Четвертій лізі.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1299

Як і в Суперлізі, в П’ятому дивізіоні до фіналів плей-офф пробилися фаворити сезону  - чемпіон Регулярної першості «Волинь05» та володарі срібних нагород «Vadrus». До завершення першої половини гри події на майданчику розгортались у рівній боротьбі з однаковими шансами на успіх та критичною кількістю фолів з боку гостей. Бажання виграти в стартовому поєдинку фінального двобою сублімувалося у гольові події  і на відпочинок суперники пішли за рахунку– 2:2.

По перерві хід поєдинку суттєво не змінився. Боротьба в кожному епізоді, стовідсоткова налаштованість, багато фолів та безліч ударів у бік воріт. За таких умов на перший план вийшов досвід, якого об’єктивно більше у гравців «ВадРусу». Ще два забитих м’ячі, а з ними гандикап у два пункти перед матчем-відповіддю в наступну неділю робить фаворитом у протистоянні за титул Абсолютного чемпіона Волині в П’ятій лізі команду «взуттєвиків».

Результати. Кубок Волині – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1209#calendar

Окрім другого фіналу плей-офф у П’ятому дивізіоні на справжніх вболівальників в неділю 28 березня чекає цікаве видовище у вигляді фіналів кубкових турнірів. Безумовно головною вишенькою на торті 13-го футзального сезону стане фінал Кубку Волині, де зустрінуться триразовий володар трофею «Надія» та їх амбітні земляки з МФК «Хорів», котрим напередодні доведеться зіграти найважливіший в історії команди поєдинок за звання Абсолютного чемпіона Волині сезону 2020/2021 з ЛФК «Любарт». І як би не завершився двобій за головний титул, принципове протистояння з «Надією» може перетворитися у продовження трилеру півфінального бою в плей-офф, коли суперники зіграли 2:1 та 3:3.

За новий перехідний кубок, старий після трьох виграшів «Надії» назавжди перейшов до клубного музею в Хоріві, очікується справжня битва, яку варто подивитися наживо. До речі, п’ять років тому дві кращих команди Хоріва вже зустрічалися у фіналі Кубку під назвами «Надія» та «Надія-2» і подарували справжнє шоу, в якому лише у серії пенальті перемогла старша команда Віктора Ревка. А ми нижче наведемо табличку з іменами всіх команд – володарів престижного титулу:

сезон

Назва команди

Місто, район

2010/2011

Шанс-Авто

Ковель

2011/2012

Буран-Негабарит

Ковель

2012/2013

Апперкот

Ковель

2013/2014

Надія

Хорів, Локачинський район

2014/2015

Вотранс

Луцьк

2015/2016

Володимирівка

Володимир-Волинський район

2016/2017

Надія

Хорів, Локачинський район

2017/2018

ФЦ Ковель-Волинь

Ковель

2018/2019

ЛСТМ

Луцьк

2019/2020

Надія

Хорів, Локачинський район

 

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

У фіналі Кубку АМФВ цього річ окрім чемпіона Регулярної першості в Першій лізі МФК «Дім фасадів», зіграє і вищезгаданий представник Хоріва – «Надія-2», команда яка продовжує боротьбу в Абсолютній першості турніру плей-офф Першого дивізіону. Після суботнього матчу-відповіді з Любешівською «Прип’яттю» в неділю 28 березня підопічні Віктора Ревка поміряються силами з лучанами, котрі вже тиждень відпочивають після сенсаційного вильоту з «абсолютки». Боротьба за новий трофей, а з цього сезону буде розігруватися перехідний трофей, виготовлений на замовлення АМФВ місцевими ковалями, очікується безкомпромісною. Тому глядачам гарантоване цікаве дійство на паркеті СК «Арена Спорт». В наведеній нижче таблиці можна ознайомитися з усіма володарами другого за рангом титулу в кубкових турнірах області, котрий жодного разу не покидав територію Луцька:

сезон

Назва команди

Місто, район

2016/2017

Бренд Груп

Луцьк

2017/2018

Neris-Авангард

Луцьк

2018/2019

Теремно Хліб

Луцьк

2019/2020

FC Respect

Луцьк

 

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

На п’ятий рік існування Кубку Прогресу турнір зайняв своє вагоме місце в офіційних змаганнях АМФВ та підкорювався чотирьом самобутнім колективам області. В перші роки свого існування вищоліговий FC «Respect» двічі виграв цей трофей у сезонах 2017/2018 та 2018/2019, а наступного року підкорив вершину турніру під назвою Кубок АМФВ. Такий ось кубковий прогрес «поважних». Свій прогрес показав і ФК «Духче». Команда з Рожищанського району в часи своєї молодості вигравала Кубок Мрії, а пізніше брала і «прогресивний» трофей. В нинішньому сезоні за трофей «пободаються» представники Рівненської області «Атлетік» та  ФК Стир. Команда з Млинівського району вперше у своїй клубній історії пробилася до фіналу офіційного змагання, а ось «річники» з Демидівки вже мають досвід гри у фіналі, щоправда Кубку Мрії, що відбувався у минулому сезоні. Тоді ФК «Стир» поступився у драматичному матчі ФК «Фенікс ДПЗ» з рахунком 2:3. Всі володарі «прогресивного» трофею зазначені у таблиці:

сезон

Назва команди

Місто, район

2016/2017

Забіяка

Луцьк

2017/2018

FC Respect

Луцьк

2018/2019

FC Respect

Луцьк

2019/2020

ФК Духче

Рожищенський район

 

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

Для команд нижчих ліг завжди існувала можливість проявити свої кращі бійцівські якості у боротьбі за четвертий трофей – Кубок Мрії. Дехто з володарів «омріяного» титулу вже давно підвищилися у класі. Так луцький ХФК «Фіміам» разом із ФК «Духче» у нинішньому сезоні грав у Першій лізі. Чемпіоном Регулярної першості в 13-му чемпіонаті Другої ліги став ФК «Арсенал» з Терешківців, а луцький ФК «Фенікс ДПЗ» продовжує боротьбу за звання Абсолютного чемпіона області в фіналі Третьої ліги. Вписати своє ім’я в історію на в п’ятий рядок наведеної нижче таблиці можуть учасники фіналу з команд ФК «Пірванче» та «VadRus». Чемпіон «регулярки» в Четвертій лізі спробує реабілітуватися за невдачу в плей-офф, а лучани напередодні мають шанс отримати титул Абсолютних чемпіонів в П’ятій лізі після першої перемоги в матчі з «Волинь 05» (4:2), а відповідно хтось із суперників отримає можливість зробити так званий золотий дубль. Поживемо – побачимо. Список «мрійників»:

сезон

Назва команди

Місто, район

2016/2017

ХФК Фіміам

Луцьк

2017/2018

ФК Духче

Рожищенський район

2018/2019

ФК Арсенал

Горохівський район

2019/2020

ФК Фенікс ДПЗ

Луцьк

 

Cake Cup 2021

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1222

На останок кілька слів за втішний турнір, в якому переможці отримують солодкі призи. В першому фінальному поєдинку «Cake Cup №1» невдахи Суперліги луцькі команди «Динамо» та «Кураж», котрі впевнено подолали півфінальний бар’єр, зустрічалися між собою. Підсумком першої частини дербі стала вікторія динамівців з рахунком 4:2.

Перший фінал «Cake Cup №2» завершився мінімальною перемогою «Духче Боратин» над амбітним ФК «Мар’янівка» 3:2, що зберігає інтригу протистояння аж до наступної суботи.

У першому раунді «солодкого» двобою в турнірі «Cake Cup №3» заявку на загальну перемогу зробив ФК «Дежа», перегравши луцький ХФК «Фіміам-2» 5:2.

Поки що нічого не зрозуміло у протистоянні «Мідас-2» - ФК «Гірка Полонка», адже 2:3 після першого раунду «Cake Cup №4» залишають шанс обом суперникам на дегустацію торту. Хоча у Гіркої Полонки є гандикап в один забитий м’яч.

 

Таким чином в наступний вік-енд стануть відомі імена переможців всіх турнірів сезону 2020/2021. Відбудеться нагородження кращих виконавців у номінаціях «Кращий бомбардир», «Кращий голкіпер» та «Кращий гравець». А вболівальники зможуть стати свідками всіх вирішальних протистоянь, що протягом «пандемічного» сезону дарували нам позитивні емоції та зміцнювали імунітет. Приходьте в СК «Арена Спорт». Вболіваємо разом!

Календар 27-28 березня

27 березня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Фінал. Кубок Мрії

12.30                Vadrus – ФК Пірванче

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Cake Cup 1

13.30                Кураж – Динамо

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Четверта ліга

14.30                 Волинь Угринів – Надія-3

15.20                 Нагородження Четвертої ліги: Кращий Бомбардир, Кращий Голкіпер, Кращий Гравець

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Третя ліга

15.30                 BusMarket Group – ФК Фенікс ДПЗ

16.20                 Нагородження Третьої ліги: Кращий Бомбардир, Кращий Голкіпер, Кращий Гравець

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Друга ліга

16.30                 Камаз-Агро Острожець – Kroshu Lutsk

17.20                 Нагородження Другої ліги: Кращий Бомбардир, Кращий Голкіпер, Кращий Гравець

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Перша ліга

17.30                 Надія-2 – Вотранс-2 Прип’ять

18.20                 Нагородження Першої ліги: Кращий Бомбардир, Кращий Голкіпер, Кращий Гравець

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Суперліга

18.30                 МФК Хорів – ФК Любарт

19.20                 Нагородження Суперліги: Кращий Бомбардир, Кращий Голкіпер, Кращий Гравець

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Вища ліга

19.30                 Атлетік О – FC Respect

20.30                 Нагородження Вищої ліги: Кращий Бомбардир, Кращий Голкіпер, Кращий Гравець

 

27 березня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Фінал. Кубок Волині

09.30                 МФК Хорів – Надія

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Cake Cup 4

10.30                 Мідас-2 – ФК Гірка Полонка

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Cake Cup 3

11.30                 ХФК Фіміам-2 – ФК Дежа

Фінал Плей-офф. ІІ гра. Cake Cup 2

12.30                ФК Мар’янівка – Духче Боратин

Фінал Плей-офф. ІІ гра. П’ята ліга

13.30                 Vadrus – Волинь05

14.20                 Нагородження П’ятої ліги: Кращий Бомбардир, Кращий Голкіпер, Кращий Гравець

Фінал. Кубок Прогресу

14.30                 Атлетік М – ФК Стир

Фінал. Кубок АМФВ

15.30                 Надія-2 – МФК Дім Фасадів