ДФЛВ. Битва лідерів: хто крутіший - Луцьк чи Рівне?

Сьомий тур Дитячої футзальної ліги Волині додав багато змін у турнірних розкладах, у кожній віковій категорії вже окреслилося коло претендентів на Вищу та Першу лігу, визначаються суперники у майбутній медальній битві. А цього туру все може кардинально змінитися…

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші

У найменшій віковій категорії U-7 цього тижня гостював «Ураган». Іванофранківські футзалісти цього туру ураганом пройшлися по всіх волинських командах… У суботу першими на шляху червоних стали вихованці Андрія Янчука з «Любарт Kids» - на голи Тимофія Пасічника та Марка Михайлюка ураганівці відповіли дублем Артура Матвіїшина та голом Іллі Демянчука – 2:3. Наступними були гравці Юрія Павельчука з «Мідасу», але і вони отримали три голи у свої ворота та дубль від Артура. Влучним пострілом за фіолетових відповіла Єва Палюра – 1:3. Ще три голи цього вечора червно-білі дракони забили FC «Respect» - і знову дубль у виконанні Артура Матвіїшина. Наступного дня пали і непоступливі «Амазонки» - хет-триком у драконів відзначився Артем Оперук, гол на рахунку і Каріни Гуславської – 1:3. ДФК «Штурм» Колик поки тільки набирається ігрового досвіду та не зміг дати гідний бій лідеру – 1:11. У цьому матчі Артем Оперук знову відзначився хет-триком, а невгамовний Артур одразу сімома голами… Нічого суттєвого не змогли протиставити затятим футзалістам і «Лаккі Тім-2», а от перший «Лаккі Тім» змусив добряче попотіти записних лідерів турнірки Петра Липецького. Підопічні Олега Гаврилюка солідно нав’язали боротьбу супернику та лише одного голу не вистачило, аби таки зупинити «Ураган» - 3:4. У ще одному матчі неділі ті ж лаккітімовці зуміли здобути переконливу перемогу 6:0 над колківчанами.

За підсумками цього туру «Ураган» очолює турнірну таблицю із 40 очками. За потрапляння у першу четвірку також ведуть боротьбу «Амазонка», «Любарт Kids», але більше борються саме FC «Respect» та «Мідас». Хоча, якщо «Лаккі Тім» буде демонструвати такий рівень гри як у останніх матчах, то і вони зможуть втрутитися у боротьбу.

У 8-му турі нас очікує чотири поєдинки і кожен з них може стати ключовим у майбутньому, саме ці матчі закінчують ігровий цикл першого кола та розпочинають друге. З самого ранку ми станемо свідками битви хлопців проти дівчат – «Мідас» - «Амазонка». Минулорічні чемпіони Юрія Павельчука цьогоріч дещо здали позиції, але зберігають шанси потрапити у Вищу лігу. Дівчата Тетяни Павлік закріпилися на другому місці та пропускати вперед хлопців явно не налаштовані. У іншому матчі на біло-чорних амазонок очікує і FC «Respect», нагадаємо, що у першому колі саме дівчата святкували мінімальну напружену перемогу 1:0. Інший свій матч респектівці Олександра Миронюка проведуть проти «Лаккі Тім» - у заключному матчі першого кола буде нелегко обом колективам, а хороший ігровий настрій червоних може зіграти ключову роль. Другий клуб лаккітімівців проведе свій матч проти ще одного лідера чемпіонату – «Любарт Kids», де Марк Михайлюк та Тимофій Пасічник явно налаштовані покращити бомбардирські показники.

Кращі гравці 7-го туру:

Матвіїшин Артур – Ураган Івано-Франківськ

Палюра Єва – Мідас

Лойко Данило – FC Respect

Оперук Артем – Ураган Івано-Франківськ

Майламян Володимир – Лаккі Тім

Гуславська Каріна – Амазонка

Ткаченко Андрій – ДФК Штурм Колки

Зінгель Артем – Лаккі Тім-2

Михайлюк Марк – Любарт Kids

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9 цього туру лідери відпочивали, а найбільші розбірки точилися у нижчих ешелонах. У першому ж матчі ліги Гірка Полонка просто знищила ДЮСШ №4 Рівне – 12:0. Найбільше для цього приложили руку, точніше ногу Роман Бойко (5 голів), Данило Зварич (дубль), Владислав Щерба (покер). «Любарт Kids» зумів забити рівнянам в три рази менше – 4:0, зусиллями Давида Приймачка (хет-трик) та Марка Янка. У наступному матчі вже червоні самі отримали шість голів у свої ворота від ФК «Олики» - відзначалися Володимир Бубало (дубль), Тимофій Марчук, Павло Сосницький та Денис Чернета (дубль). А у заключному матчі дня і самі оличани отримали сім м’ячів у свої ворота від Христини Шах (5) та Аріни Байкевич (2). 4:7 болюча поразка від дівчат, котра не дозволила вихованцям Олега Шахраюка піднятися вище третьої сходинки. У неділю свої матчі провели вихованці Юрія Ремінського із «Лаккі Тім» (3:0) та  «Гірка Полонка» (4:4) – завдяки голам Тихона Волкова (5), Дмитра Коваля та Олександра Музичука «Сойне» Прилісне набрало чотири бали та закріпилися на п’ятій сходинці турнірної таблиці.

У восьмому турі нас очікують розбірки як на вершині турнірної таблиці, так і у нижчих ешелонах. Перший матч буде одразу від ножа – непередбачувані оличани Олега Шараюка, котрі можуть перемогти лідера і програти в наступному ж матчі, зустрінуться із фаворитом та непереможним поки «Мідасом». Програвати не можна ні фіолетовим, якщо хочуть наздогнати лідера, ні жовто-синім, адже відставання від лідерів тільки зросте… У іншому матчі ФК «Олика» зустрінеться із гравцями Олександра Сачковського, котрі поки свою гру шукають і можливо знайдуть, якщо не з ківерчанами, то з ДЮСШ №4 Рівне. Вихованці Вадима Басюка поки «обкатують» своїх молодих футзалістів і зустріч з прямим конкурентом може подарувати довгоочікувані перемоги. «Амазонки» Тетяни Павлік також мріють покращити свої турнірні позиції, тому ігри будуть напруженими, а від того тільки цікавішими.

Кращі гравці 7-го туру:

Бойко Роман – Гірка Полонка

Приймачок Давид – Любарт Kids

Чернета Денис – ФК Олика

Шах Христина – ЖФК Легіон

Волков Тихон – Сойне Прилісне

Музичук Олександр – Сойне Прилісне

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 цього туру було досить гаряче. У суботу відверто здали свої позиції оличани: і перша і друга ФК «Олика» поступилася своїм опонентам. Друга команда програла 1:5 «Мідас», 1:9 ДЮСШ №4 Луцьк, а перша 1:6 ДЮСШ №4 Луцьк та 2:3 FC «Respect». Завдяки двом впевненим перемогам гравці Дмитра Трефіловського закріпилися на третій сходинці турнірної таблиці. Колеги лучан із ДЮСШ №4 Рівне також свої поєдинки провел на рівні: 3:0 проти дівчат з «Легіону» та напружена перемога 5:4 над вихованцями Олександра Миронюка. У завершальному матчі суботи зебри Дмитра Голоскокова не зуміли обіграти «Любарт10», а підсумковий рахунок 1:4 засвідчив, що дівчата міцно засіли на дні турнірної таблиці.

У неділю свій марафон продовжили і млинівчани Сергія Вишневського з «Ікви», проте цей вояж був невдалий – 0:3 від ДФК «Штурм» Колки, 0:8 від ДЮСШ Костопіль та 0:5 від «Сойного». Гравці Олександра Сачковського у другому матчі дня поступилися одному з лідерів 0:2 – «Мідасу» Юрія Павельчука, котрий веде серйозну боротьбу із рівнянами. Прямо в день ігор прийшла невтішна звістка, що «Любарт Kids» не зможе продовжити змагання, а тому «Сойне» та «Спортінг» отримали по три технічні залікові бали… До цього гравці Олександра Шинкарука у хорошій грі поступилися Костополю 0:2. Вихованці Юрія Тріля мали чудовий шанс впритул наблизитися до лідерів, але несподівано поступилися «Любарт10» на останній хвилині матчу – 0:1. Від таких результатів турнірна таблиця набула цікавих обрисів, проте ще є час виправити ситуацію.

У 8-му турі градус матчів очікується неймовірний: що не поєдинок то цукерка. «Мідас» - ФК «Олика»: вихованці Юрія Павельчука борються за першу позицію, а гравці Олега Шахраюка, насподівано забуксували у середині таблиці, хоча до лідерів лише пару балів. ФК «Олика-2» - «Любарт10» - команда Романа Кузьміча створила декілька сенсацій та явно налаштована піднятися чим вище за рахунок аутсайдера. ДЮСШ №4 Рівне – «Любарт10»: тут усе просто – рівняни борються за першу сходинку, а любартівцям треба доводити, що і вони не промах. ДЮСШ Костопіль проти обох «Олик» – вихованці Юрія Тріля оступилися на «Любарті10» і випали із трійки, а тут є чудовий шанс у неї повернутися. Ну і апогей туру, дня та цілої ліги – ДЮСШ №4 Рівне – «Мідас»! Обидва колективи досі не програвали, йдуть ніздря в ніздрю, змітають своїх суперників зі шляху із розгромними рахунками. Боротьба за бомбардирські позиції пар Кіселик-Мормон та Монашко-Абрамов, тренерська дуель Вадима Басюка та Юрія Павельчука, червоні проти фіолетових, Рівне проти Луцька – на карту поставлено все! Хто ж буде на вершині?

Кращі гравці 7-го туру:

Кіселик Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Мазур Дмитро – FC Respect

Чорний Роман – ДЮСШ 4 Луцьк

Найдюк Максим – ФК Олика

Тулашвілі Давид – FC Respect

Юхимчук Ілля – Любарт10

Абрамов  Дмитро – Мідас

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Полюхович Станіслав – ДЮСШ Костопіль

Чайка Олександр – Сойне Прилісне

Штанько Денис – Мідас

Тарасюк Ілля – Спортінг Карпилівка

Кролевецький Денис – Любарт10

Хомич Артем – ДЮСШ Костопіль

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У віковій категорії U-13 в суботу ніхто не міг стримати ФК «Олику» та ДЮСШ №4 Рівне. Вихованці Олега Шахраюка мінімально обіграли «Гірку Полонку» 1:0 та ЖФК «Легіон» 2:1. Рівняни ж «вкатали» своїх суперників у паркет – 9:1 «Мідас-2» та 14:0 «Гірку Полонку»… найбільш результативними були Артем Малиновський (4+4), Роман Середа (3), Максим Якимюк (2+3) та Денис Галюк (5). У неділю дівчата з «Легіону» зуміли реабілітуватися та вибороти перемогу в Прилісного 2:0. Гравці Юрія Ремінського пізніше також святкували перемогу 3:0 над «Гіркою Полонкою». У завершальному матчі дня ДЮСШ №4 Луцьк впевнено здобула перемогу над «Мідас-2». 

У восьмому турі все одразу розпочнеться із битви титанів – ДЮСШ №4 Рівне – «Мідас». Що говорити: обидва колективи ідуть без поразок (Мідас має гру в запасі), обоє лузкають суперників як насіння, і обоє хочуть бути на вершині. Хто вийде переможцем у битві: Вадим Басюк чи Юрій Павельчук, Артем Малиновський (25 голів) чи Станіслав Шклярук (21 гол), «ДЮСШ №4» чи «Мідас», червоні чи фіолетові, Рівне чи Луцьк? Не відстають від лідерів і переслідувачі: від десятого місця до третього всього 6 очок, тому кожен матч буде як останній, втрачати бали на цій стадії не варто нікому. Дівчата із ЖФК «Легіон» своєю грою демонструють, що їм взагалі не важливий суперник, все залежить саме від їхнього настрою, а тому ДЮСШ №4 Луцьк легко не буде. ДФК «Штурм» Колки, ФК «Олика» та Любарт проведуть своєрідні батли між собою: гравці Олександра Сачковського та Олега Шахраюка за результатами туру теоретично можуть вийти на третю-четверту сходинку, однак і вихованці Олександра Лисенка здавати свої позиції не бажають. Хто ж з чотирьох складе компанію трійці лідерів: «Любарт», ЖФК «Легіон», ДФК «Штурм» чи ФК «Олика»?

Кращі гравці 7-го туру:

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Козак Тарас – ФК Олика

Шелуха Олеся – ФК Олика

Старостіна Вероніка – ЖФК Легіон

Ярмолюк Дмитро – Сойне Прилісне

Чорний Ілля – ДЮСШ 4 Луцьк

Чернюк Анастасія – ЖФК Легіон

 

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У найстаршій віковій категорії U-15 було лише два матчі, але і вони були багато у чому визначальними. «Атлетік» Цумань підходив до матчів у ролі лідера та фаворита. Проте у першому матчі, вихованці Василя Присяжнюка із ДЮСШ Рожище зуміли вибороти нічию – 1:1. За салатових відзначився Максим Гуменюк ще на 22-й хвилині, а от Юрій Яцюк на останніх хвилинах врятував нічию для Рожищ. У іншому матчі, проти інших рожищан вихованці Олександра Гуменюка також пішли у наступ, однак чорно-жовті зуміли відбити стартовий натиск та нав’язати супернику свою гру. Голи Владислава Федорука (дубль), Іллі Стоцького (дубль), Дмитра Коваля та Станіслава Літвінчука засвідчили перемогу «Powera» - 6:3. Ці результати пішли на користь лише трійці лідерів, котра зуміла збільшити перевагу над переслідувачами навіть не проводивши матчів…

За підсумками восьмого туру, як і завжди, турнірна таблиця може суттєво змінитися. У першому ж матчі нас очікує дербі: «Power» проти ДЮСШ, Микола Варнавський проти Василя Присяжнюка, приватний клуб проти державного, чорно-жовті проти біло-чорних… але все це про рожищан. А головне – хто переможе, той суттєво відірветься від переслідувача та покращить свої турнірні позиції. Вихованці Олександра Гуменюка із «Атлетік» Цумань можуть стрімко увірватися у лідируючу трійку; гравці Олександра Сачковського з ДФК «Штурм» Колки можуть впритул наблизитися до лідерів. Але і тим, і іншим плани можуть порушити гравці «Форварду» Олександра Лисенка, котрі і самі не проти піднятися вище. Та і ківерчанам з маневичанами в очній зустрічі буде не легко. За всіма матчами тихенько спостерігають «Кристал» Одеса, ДЮСШ №4 Рівне та «Любарт» Луцьк, адже саме їм у наступних турах і визначати лідерів турнірної таблиці!

Кращі гравці 7-го туру:

Стоцький Ілля – Power Рожище

Гуменюк Максим – Атлетік Цумань

Яцюк Юрій – ДЮСШ Рожище

Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і переглядайте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

4 квітня (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

8-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7           Мідас – Амазонка

10.40                 U-7          FC Respect – Лаккі Тім

11.20                 U-9           Мідас – ФК Олика

12.00                 U-7          FC Respect – ФК Амазонка

12.40                 U-7           Любарт Kids – Лаккі Тім-2

13.20                 U-9           ДЮСШ №4 Рівне – Амазонка

14.00                U-9           ФК Олика – ДФК Штурм

14.40                 U-11         ДЮСШ №4 Рівне – Любарт10

15.20                 U-9           ДЮСШ №4 Рівне – ДФК Штурм

16.00                 U-11         ДЮСШ №4 Рівне – Мідас

16.40                 U-13         ДФК Штурм – ФК Олика

17.20                 U-15         Атлетік – ДФК Штурм

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

8-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

11.00                 U-13         ДЮСШ №4 Рівне – Мідас

11.40                 U-13         Форвард – ДЮСШ №4 Рівне

12.20                 U-11         Мідас – ФК Олика

13.00                 U-11         ФК Олика-2 – Любарт10

13.40                 U-15         Power – ДЮСШ Рожище

14.20                 U-13         ЖФК Легіон – ДЮСШ №4 Луцьк

15.00                U-11         Костопіль – ФК Олика-2

15.40                 U-15         Форвард – Атлетік

16.20                 U-11         Костопіль – ФК Олика

17.00                 U-13         Любарт-2 – ФК Олика

17.40                 U-13         ДФК Штурм – Любарт

18.20                 U-15         ДФК Штурм – Форвард