Протокол засідання КДК 2020-2021 №9

Протокол засідання КДК 2020/2021 №9

Асоціації міні-футболу (футзалу) Волині

Час засідання: 16 квітня 2021 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Слухали :

Епізоди, що мали місце у матчах 9-го туру ДФЛВ U-9 з футзалу 11 квітня 2021 року між командами ФК Гірка Полонка – ДЮСШ Маневичі Woman та Лаккі Тім – ДЮСШ Маневичі Woman. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктом 10.4. За участь в матчі незаявленого або дискваліфікованого гравця, команді ДЮСШ Маневичі Woman зарахувати технічні поразки та зобов’язати сплатити ГОВ (грошовий обов’язковий внесок) у розмірі 300 грн, а їхнім суперникам технічні перемоги зі збереженням голів та карток зафіксованих у матчах. Комітету з проведення змагань АМФВ внести відповідні зміни у турнірну таблицю.

 2. Слухали :

Епізод, що мав місце у чемпіонаті ДФЛВ U-11 та U-13 2021 року, детально вивчивши матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно розділу 15. Дисциплінарні санкції, Положення про проведення «Дитячої футзальної ліги Волині» серед дітей, команди U-11 «Любарт Kids» та U-13 «Форвард», повторно не з’явилися на матчі та припинили участь у змаганнях ДФЛВ. Команди провели половину та більше ігор, то даним командам в матчах які залишились, зарахувати поразку -:+, а команді-суперниці, відповідно, перемога +:-.

 

В. о. голови КДК                                                                            Терещук О.

Заступник КДК                                                                               Мартин О.

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

16.04.2021