ФК Любарт – третій раз перемагає у Літньому Кубку Волині!

28-29 серпня відгримів ІІІ Zeman Літній Кубок Волині 2021. Шість відчайдушних колективів спробували свої сили на паркеті, проте тріумфувати вдалося лідерам волинського футзалу з ФК «Любарт». До речі, підопічні Назара Бугайчука підкорили трофей третій раз поспіль! Детальніше читайте нижче та переходьте за посиланням для ознайомлення із статистичними даними.

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь Лукунів)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку. (Брати Олексій та Валентин Поповичі)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1234#calendar

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

Кращий Бомбардир Zeman Літнього Кубку Волині 2021Владислав Сизик / ФК Любарт (6 голів)

Кращий Голкіпер Zeman Літнього Кубку Волині 2021Антон Денчук / ФК Галицька здоба

Кращий Гравець Zeman Літнього Кубку Волині 2021Богдан Лопоха / МФК Дім фасадів

 

6 місце – «Kroshu Lutsk»

Боєздатний колектив, діючий Абсолютний чемпіон Другої ліги АМФВ буквально напередодні турніру отримав серію травм провідних гравців, що і завадило продемонструвати кращий результат. Але приємно, що підопічні Руслана Дороша завжди ставлять за мету змагатися із кращими та прогнуть розвиватися!

 

5 місце – ФК «Волинська приватна автошкола»

Гравці Віктора Абрамчука в останній момент зібралися, але зайнятість гравців на службі ДСНС не дозволила зібрати боєздатний колектив. Однак гравці Вищої ліги АМФВ зуміли у іграх без замін видавати чудовий футзал, навіть у матчах з фаворитами підводила тільки фізична готовність. При хорошій селекції наші рятівники можуть стати претендентами на медалі!

 

4 місце – «Прип’ять» Любешів

Минулого року колектив Івано Токарчука був другий, цього річ повторити досягнення не вдалося. Проте у команди є перспективи, незважаючи на відсутність тренувань, відсутність місця для тренувань і деякі проблеми із дисципліною – у гравців із Любешова є жага до перемог.

 

3 місце – МФК «Дім фасадів»

Молодий колектив тепер уже президента Андрія Гуменюка любить футзал, грає у футзал та, можливо, готує свій проект під серйозні завдання. Гравці Ігоря Кравчука майже на кожному турнір з медалями, і от-от мають зробити крок до великих перемог. Зачекаємо.

 

2 місце – ФК «Галицька здоба» Львів

Гравці Сергія Тригубця завжди ставлять максимальні завдання і не важливо приїхало їх 5 чи 15. Львів’яни завжди є претендентами на перемогу куди б вони не приїхали – цього разу лише другі, однак колектив популяризує футзал на всіх фронтах.

 

1 місце – ФК Любарт

Флагман луцького футзалу черговий раз підтвердив свій клас. Команда Дмитра Пасічника саме вийшла із відпустки та повноцінно готується до майбутнього сезону у Першій лізі України. Чудовий футзал вже досвідчених виконавців, вдвічі приємніше, що і вихованці Дитячої футзальної ліги Волині також підключаються до основного складу!

Переможці 2019-го - ФК Любарт, Динамо, МФК РадиМо. Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=678

Переможці 2020-го - ФК Любарт, Прип'ять Любешів, Neris-Авангард. Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=729

Детальніше про кожен матч 2021-го року читайте нижче та натискайте за посиланням для перегляду усіх статистичних даних.

 

15.00        ФК Любарт – МФК Дім Фасадів - 4:0

Гра двох регулярних Чемпіонів Волині сезону 2020-2021  одразу ж почала розставляти на свої місця. Першим зуміли відзначитися гравці Суперліги Сергій Вишневський та Владислав Козачок, причому капітан князів зумів поцілити у дев’ятку воріт Станіслава Семенюка – 2:0.

Зі стартом другого тайму Вишневський із пасу Владислава Сизика зумів збільшити рахунок у матчі до 3:0. Як не намагалися гравці у білих футболках виправити рахунок на табло, у них це не виходило: то бракувало влучності, то витримки, то банально фізики… Згодом у ФК «Любарта» знову справцювала напрацьована зв’язка Владиславів: після хорошого виходу у контратаку Сизик віддав на Козачка і той був точний – 4:0.

Не кращий день для Чемпіона Першої ліги… А от команда Назара Бугайчука продемострувала чудову форму.

Кращі гравці: Владислав Сизик – Станіслав Семенюк

 

15.40        Галицька здоба – Kroshu Lutsk - 4:2

Після тріумфу на Friends Futsal Fest 2021 гості зі Львова знову прибули на волинську землю. Зі стартових хвилин команди грали стандартно, проте із середини тайму «Галицька здоба» почала використовувати п’ятого польового. Однак до сирени на перерву рахунок на табло так і не змінився. Зі стартом другого тайму Назарій Стебельський зумів перехопити неточний пас суперника та поцілив у пусті ворота – 0:1. Але вже у наступній атаці Володимир Михалюньо зрівняв цифри на табло – 1:1. Розконцентрованість біля власних воріт лучан привела і до другого голу у виконанні Андрія Коваля – 2:1. Однак настриність фіолетових дала свої плоди – знову Назарій Стебельській зумів вибороти круглого у суперників та поцілити у ворота 2:2. Боротьба на майданчику загострилася, моменти виникали частіше у львів’ян, але і наші хлопці з заводу мали нагоду вийти уперед. Однак за 53 секунди до завершення пас граючого тренера Сергія Тригубця у гол перетворив Богдан Стефанків, а за секунду і Стегніцький Павло – 4:2. Прикра поразка лучан при непоганій грі.

Кращі гравці: Тригубець Сергій – Стебельський Назарій

 

16.20        ВП Автошкола – Прип’ять - 2:3

Гра розпочалася досить жваво – атакували любешівці, а забили рятівники. Вже у дебюті поєдинку Мирослав Лащук зумів пробити кращого голкіпера Першої ліги Сергія Куха – 1:0. За 4 секунди до перерви гравцям «Прип’яті» таки вдалося зрівняти рахунок у матчі – Олександр Крисько вдало прийняв шкіряного у карному майданчику та зумів пробити голкіпера – 1:1.

Зі стартом другого тайму ФК «Волинська приватна атошкола» одразу ж зуміла вийти уперед – непосидючий Дмитро Журавський точно пробив у нижній кут – 2:1. Однак командна робота гравців з Любешова завершилася голом Миколи Михалика – 2:2. На ейфорії гравці Івана Токарчука кинулися штурмували ворота «рятівників», а гол забили доволі «специфічно»: допоки гравці ФК «ВПА» просили штрафний, любешівці заволоділи м’ячем та Олександр Крисько буквально закотився із шкіряним у ворота 2:3. Весь час, що лишився, синьо-білі провели у потугах зрівняти рахунок, але «Прип’ять» доволі вдало перекривала усі атаки суперника. Вдалий старт для одних, та прикра поразка для інших.

Кращі гравці: Дмитро Журавський – Олександр Крисько

 

17.00        МФК Дім Фасадів – Галицька здоба - 0:0

До матчу другого туру команди підійшли із різним емоційним станом. «Фасадівці» розгромно програли «Любарту», а «Галицька здоба» не без проблем перемогла гравців із «Кромберг енд Шуберт». Проте стартові хвилини показали, що гравці Ігоря Кравчука зробили певні висновки після стартового поєдинку: вже у дебюті мали нагоду розпечатати ворота Назара Денчука, але точність підводила біло-синіх. Академічний футзал львів’ян також не давав результату, тому за дві хвилини до закінчення першого тайму львів’яни знову пішли із п’ятим польовим.

Другий тайм тривав у такому ж дусі: атакували і одні, і інші, але точність підводила усіх. Декілька змарнованих ударів із дальніх позицій по пустих воротах «Галицької здоби» був дзвіночком, але …

Незважаючи на велику кількість моментів бля обох воріт матч так і завершився 0:0, хоча Запорожець міг вивести «Дім Фасадів» вперед, якби влучив у ворота.

Кращі гравці: Станіслав Семенюк – Сергій Тригубець

 

17.40        Kroshu Lutsk – Прип’ять - 1:3

Другий тур продовжував дивувати глядачів «Арена спорт» - незважаючи на боротьбу на полі як тактичну так і силову, голкіпери діяли надійно, та і влучність у гравців відверто шкутильгала.

Зі стартом другого тайму нічого не змінилося, але на 13-й хвилині Назарій Стебельський зумів підкараулити м’яч на дальній стійці та переправив його у сітку – 1:0. Любешівці кинулися відіграватися, та невтомний Олександр Крисько таки зрівняв рахунок у матчі – 1:1. Настирність команди Іванна Токарчука буквально за хвилину дала плоди – Олег Шерейко вдало відкрився та буквально вколотив кулястого у ворота суперників – 1:2. А за 10 секунд до завершення матчу обрізка при атаці вилилася у черговий дубль Олександра Криська. 1:3 як підсумок помилок та невикористаних моментів для гравців Руслана Дороша.

Кращі гравці – Стебельський Назарій – Крисько Олександр

 

18.20        ФК Любарт – ВП Автошкола - 6:1

Стартовий натиск Абсолютного чемпіона Волині одразу ж приніс плоди: вже до третьої хвилини Богдан Мізюк (двічі) та Владислав Сизик запалилина табло невтішні 3:0. У середині тайму Владислав наздогнав Богдана і також оформив дубль – 4:0.

Зі стартом другого тайму на полі картина не змінилася: у опонентів «Любарта» нічого не виходило, а князі зуміли збільшити свою перевагу завдяки точному удару Дмитра Романюка – 5:0. ФК «ВП Автошкола» хоч і старалася, але цього вечора відверто був не їх день. Владислав Сизик оформив хет-трик у матчі, а Андрій Мельник таки зумів відквитати один м’яч – 6:1. Впевнена хода лідера, якому поки ніхто не може нав’язати серйозну боротьбу.

Кращі гравці: Владислав Сизик – Андрій Мельник

 

19.00        Галицька здоба – Прип’ять - 5:1

Гра розпочалася досить динамічно – вже у першій атаці Богдан Стефанків першим же ударом відкрив рахунок у матчі – 1:0. Трохи не очікувано, адже у клубу з Любешова більша лава запасних і саме у них мало б бути більше сил. Але технічніші футзалісти зі Львова взяли м’яч під контроль та змусили опонента фолити, один із таких розіграшів і завершився голом Андрія Коваля – 2:0. Рахунок трохи розслабив гостей і згодом «Прип’ять» також вдало реалізувала штрафний удар – точним був Володимир Крисько – 2:1. У кінці тайму чергова вальяжність біля своїх воріт у виконанні гравців з Любешова, і Андрій Коваль був більш пруткішим та зумів оформити дубль – 3:1.

Зі стартом другої половини гри підопічні Сергія Тригубця нарощували темп своїми виходами із п’ятим польовим. Задумане вдалося реалізувати Богдану Стефанківу на 14-й хвилні – 4:1. А за 5 секунд до завершення поєдинку точний удар граючого тренера Сергія Тригубця встановив остаточний рахунок на табло – 5:1.

Кращі гравці: Сергій Тригубець – Володимир Крисько

 

19.40        МФК Дім Фасадів – ВП Автошкола - 2:1

Незважаючи на втому і коротку лавку саме ФК «Волинська приватна автошкола» і зуміла захопити ініціативу на старті поєдинку. Більше того Антон Березовський зумів відкрити рахунок у матчі – 0:1. Проте гравці Ігоря Кравчука зібралися та зуміли дати відсіч – Іван Бандура потужним ударом зрівняв рахунок у матчі – 1:1. Доволі довго на полі був нічийний рахунок – ВП Автошкола за рахунок досвіду виступів у Вищій лізі таки стримувала нахабних Чемпіонів Першої ліги. Проте за хвилину до завершення рятівники таки прогавили контратаку і Михайло Запорожець приніс перемогу МФК «Дім фасадів» 2:1.

Кращі гравці: Михайло Запорожець – Березовський Антон

 

20.20        Kroshu Lutsk – ФК Любарт - 1:6

Останній матч суботи був інтригуючий – ФК «Любарт» беззаперечний фаворит, однак «Kroshu Lutsk» також не подарунок. Команда заводу все робить правильно: опирається на своїх працівників, поступово рухається вгору рейтинговими щаблями та ставить перед собою амбітні цілі. Як би ще збір на матч був, як говорять, у повній бойовій, то і могли б також вести матч із позиції сили, адже і «Любарт» дещо збавив оберти – третя гра на сьогодні як не як. Досвідчені гравці князів, «підсилені» молоддю взялися бомбардувати голкіпера фіолетових дальніми ударами. Лише на восьмій хвилині Владиславу Сизику вдалося пробити голкіпера суперників – 0:1.

Зі стартом другого тайму підопічним Руслана Дороша стало ще важче. Класна комбінація вдалася гравцям Любарта Дмитро Романюк після прихованого пасу Сергія Вишневського точно поцілив у нижній кут суперника – 0:2. За чотири хвилини до завершення крошівцям вдалася чудова контратака і Денис Карп’юк відквитав один м’яч. Проте практично з розводу Владсилав Сизик зумів відновити гандикап у два м’ячі – 1:3, а за хвилину і оформити хет-трик 1:4. А під кінець матчу зумів відзначитися дублем і молодий вихованець кулбу Назар Цап – 1:6. До всього варто зауважити, що крошівцям не вистачало досвідченого Вікентія Голіщева…

Кращі гравці: Денис Карпюк – Дмитро Романюк

 

10.00        МФК Дім Фасадів – Kroshu Lutsk - 5:1

Другий ігровий день стартував одразу різко – МФК «Дім фасадів» із чотирма балами таки хотів зберегти шанси на медальний залік, а от підопічні Руслана Дороша прагнули набрати перші бали на Літньому Кубку. Безперервні атаки змінювали одна одну біля обох воріт, на майданчику панував відкритий футзал. На початковому етапі захист та голкіпери діяли надійно. Але на шостій хвлині секундним затишшям на ауті скористався Богдан Лопоха та зумів пробити точно – 0:1. Але за декілька атак Сергій Віхрук зумів відновити паритет 1:1. Однак настирні фасадівці не зупинялися і в черговій атаці після удару Богдана Затерихи м’яч відскочив до Романа Скулинця, котрий і переправив його вже у незахищені ворота – 1:2. На перерву команди пішли із різним настроєм.

Зі стартом другої половини гри знову більш гостро діяли таки біло-сині, свої плоди це принесло на 13-й хвилині коли Михайло Запорожець зумів збільшити гандикап своєї команди – 1:3. А за хвилину Владислав Скулинець збільшив перевагу своєї команди до 1:4. Під кінець матчу було помітно, що «Крошу» трохи втомилося і молоді спринтери МФК «Дім фасадів» тероризували своїми контратаками. У фіолетових було декілька нагод змінити рахунок на табло, але вдалося відзначитися лише Богдану Лопосі – 1:5.

Кращі гравці: Владислав Скулинець – Сергій Віхрук

 

10.40        Прип’ять – ФК Любарт - 0:3

Формально у четвертому турі зійшлися два колективи котрі могли вирішити долю медального заліку. У ФК «Любарт» був стовідсотковий результат (9 балів), а у «Прип’яті» було шість балів, проте очна зустріч могла їх підняти із четвертої сходинки на першу! Фаворити одразу ж заволоділи ініціативою та систематично притискали суперника до воріт, і на шостій хвилині таки вдалося забити Сергію Вишневському із пасу кращого асистента Літнього Кубку Дмитра Романюка – 0:1. А під кінець тайму точним ударом у нижній кут вдалося відзначитися Олександру Друкачуку – 0:2.

Старт другого тайму диспозицій на полі не змінив: лучани атакували, любешівці захищалися. Вже на 12-й хвилині Сергій Вишневський оформив дубль, і знову з асистував Дмитро Романюк – 0:3. Не вдалося хлопцям дати бій лідеру, проте матеріалу для роздумів перед сезоном отримали усі.

Кращі гравці: Дмитро Романюк – Сергій Кух

 

11.20        ВП Автошкола – Галицька здоба - 1:3

У цьому матчі також була перевага фаворита, більше того рятівники знову не змогли зібрати боєздатний колектив, проте опір чинили. Трохи жорсткий стик був між голкіпером та гравцем «Здоби», а після відновлення гри львів’яни і зуміли відкрити рахунок у матчі зусиллями Андрія Коваля – 0:1. Надалі «рятівники» зуміли налаштуватися і до перерви відстояти мінімальний рахунок. У другому таймі гості зі Львова притисли ФК «ВП автошкола» до власних воріт та очікували на помилку. Не часті контратаки лучан також мали успіх, але фарт був не на їхньому боці: Олександр Якимчук влучив у дві штанги, а Андрій Мельник у площину воріт не потрапив. Натомість Андрій Коваль зумів оформити дубль точним ударом у нижній кут – 0:2. Синьо-білі зібралися та таки зуміли забити гол – точним був Андрій Мельник – 1:2. Проте мінімальне відставання тривало не довго: швидкий Богдан Стефанків відірвався від захисника та встановив остаточний рахунок на табло – 1:3.

Кращі гравці: Андрій Мельник – Андрій Коваль

 

12.00        Прип’ять – МФК Дім Фасадів - 2:3

Перший матч п’ятого туру одразу міг дати відповідь на питання хто стане бронзовим призером Літнього Кубку Волині 2021. Саме ці дві команди претендували на третю позицію, адже ні вони не могли нікого наздогнати, і для суперників вони вже були недосяжні. У гравців Ігоря Кравчука був своєрідний гандикап у один бал, так що їх цілком влаштовувала нічия. Натомість колектив Івана Токарчука, у разі перемоги, цього року міг претендувати лише на третє місце, хоча минулого року вони були зі сріблом. Вже на четвертій хвилині захист «прогавив» Богдана Лопоху і саме він відкрив рахунок у матчі – 0:1. Рядовий епізод із фолом переріс у штовханину між гравцями, в результаті чого багато гравців отримали гірчичники від арбітрів, а Володимир Крисько побачив перед собою і другу жовту картку. Саме з цього штрафного і зумів відзначитися Іван Бандура – 0:2.

Зі стартом другої половини гри Олександр Крисько зумів відквитати один м’яч, а згодом Микола Михалик зумів зрівняти цифри на табло – 2:2. Нервовість матчу лише зростала, обидві команди прагнули перемоги. Чудовий удар вдався Михайлу Запорожцю з розвороту, несподівано для голкіпера – 2:3 за МФК «Дім фасадів». Гравці з Любешова спробували врятувати матч із п’ятим польовим, проте часу не вистачило.

Кращі гравці: Олександр Крисько – Богдан Лопоха

 

12.40        ВП Автошкола – Kroshu Lutsk - 4:2

Матч, котрий крім престижу, нічого не вирішував розпочався досить жваво. Гравці Вищої ліги одразу ж спробували нав’язати гру з позиції сили, і це їм вдалося. Вже на третій хвилині Олександр Якимчук зумів точно пробити у нижній кут воріт – 1:0. Абсолютні чемпіони Другої ліги довго у «боргу» не лишалися – Назарій Стебельський зумів відновити паритет – 1:1. Однак згодом Богдану Венському вдався чудовий удар – по цікавій траекторії шкіряний потрапив прямісінько у дев’ятку воріт суперника – 2:1.  На останніх секундах Богдан Венський чудовим дриблінгом вирвався на побачення із голкіпером, але у ворота не влучив. Натоміть зрізав м’яч у власні ворота – 2:2. Однак партнери не хотіли іти на перерву без голу – тому Олександр Якимчук зумів таки забезпечити гандикап у один м’яч – 3:2. Спроба гравів Руслана Дороша врятувати гру з п’ятим польовим завершилася обрізкою та голом Олександра Якимчука, котрий оформив хет-трик.

Кращі гравці: Якимчук Олександр – Назарій Стебельський

 

13.20        Галицька здоба – ФК Любарт - 2:2

Фінальний матч Літнього Кубку Волині був хорошою вивіскою всього турніру та цього дня. У недалекому фіналі Friends Futsal Fest 2021 у червні, у дещо трансормованих складах, але саме ці команди розігрували фінал змагань. Тоді сильнішими були львів’яни 2:6. Цього матчу вже на першій хвилині Богдан Мізюк зумів вирватися на оперативний простір та поцілив голкіперу поміж ніж ніг – 0:1. Галичани збільшили темп та зуміли зрівняти рахунок зусиллями Нікіти Єлфімова – 1:1. А за хвилину Володимир Михалюньо зумів вивести «Галицьку здобу» уперед – 2:1.  Боротьба на майданчику тривала запекла, але до перерви голів більше не було.

Зі стартом другої частини гри луцькі футзалісти добряче «насіли» на ворота опонента. На 12 хвилині Богдану Мізюку вдався чудовий і потужний удар з кутового – нічия 2:2. Градус матчу піднявся ще вище, і лучани, львів’яни прагнули перемоги у матчі: красиві комбінації, дриблінг, удари, сейви все було на вищому рівні. Однак надійність голкіперів більше не дозволила гравцям відзначитися у цьому матчі. Любарт Чемпіон, львів’яни цього разу другі.

Кращі гравці: Богдан Мізюк - Антон Денчук