Футзал – життя продовжується

Швидко пролетіло літо і черговий розіграш призів традиційного турніру «Волинська газета» нагадав всім небайдужим до футзалу про те, що окрім чемпіонату світу в Литві вже незабаром стартує  ХІV офіційний сезон АМФВ. На робочій зустрічі керівництва Асоціації з представниками команд-учасниць в залі сімейного ресторану «Вандервіль» мова йшла про черговий футзальний марафон, в якому основну частину займає чоловічий чемпіонат Волині.

План заходів АМФВ на осінь:

8-10 жовтня - Дитячий Ярмарок Футзалу 2021

16-17/23-24 жовтня - Ярмарок футзалу 2021

30-31 Жовтня - Agromat CUP 2021

6-7 Листопада - 1 тур Чемпіонату Волині з футзалу. Відбірковий етап Другої ліги України

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь Лукунів)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч - http://amfv.com.ua/matches/?calendar.

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Голова комітету аматорського та масового футзалу України Сергій Голоскоков у своїй доповіді розповів про нові зміни в системі всеукраїнських змагань, що також стартують ближчим часом. Цього року в Першій лізі луцький «Любарт» у ранзі діючого чемпіона України представлятиме Волинь у другому за рангом дивізіоні країни. А після вдалого експерименту в минулорічній Другій лізі чемпіонат області в обласній Суперлізі, як і всі перші дивізіони регіональних першостей за умови виконання регламентних норм, автоматично стають учасниками Чемпіонату України в Другій лізі. Тобто Суперліга вдруге поспіль братиме участь у відбірному етапі всеукраїнських змагань. Абсолютний чемпіон Волині, а за певних умов і віце-чемпіон області, за підсумками ХІV-го чемпіонату гратиме у плей-офф Чемпіонату України, де на всіх етапах боротиметься за «золото» Другої ліги згідно жеребкування із чемпіонами інших областей у двобоях – матч на виїзді та дома. Звичайно за діючими правилами гри у футзал із двома таймами по 20 хвилин.

Аматорська футзальна ліга України залишається у старому форматі та збиратиме у фестивальному режимі (триденний турнір в одному з міст України) всіх бажаючих за поданням регіональних асоціацій футзалу. Звичайно за дотримання правила ФІФА «один гравець – одна команда». Обов’язкова вимога від УАФ - внесення в єдину базу даних лише на підставі особистої заяви, адже це умова для надання ID code FIFA кожному гравцю.

Тому до 14 жовтня без огляду на участь в турнірі «Ярмарок футзалу» слід подати стандартну заявку DODATOK 1 ZAYAVKA (можна скачати тут) в комітет з проведення змагань АМФВ. Фото першої сторінки паспорта, фото гравця та вищезгадану заяву Zayava UAF (можна скачати тут). Всі документи можна надавати в електронному вигляді на скриньку: rus.lutsk@gmail.com Для гравців, котрі грають за футбольні професійні клуби слід отримати дозвіл на участь в Чемпіонаті Волині з футзалу Zrazok Dozvolu na Futsal (зразок можна скачати тут).

Загалом на турнірній дистанції заплановані два трансферних періоди. Перше «вікно» буде відкрито з 25 жовтня по 2 листопада 2021 року до 19.00. А другий етап з 27 грудня 2021 року по 11 січня 2022 року до 19.00.

Президент АМФВ Руслан Корпош ознайомив присутніх з пріоритетними напрямками роботи Асоціації та розповів про систему проведення змагань, що практично не зазнала змін, залишаючись зрозумілим та сприятливим форматом.

Після виступу керівників АМФВ відбулося обговорення основних пунктів Регламенту. Як і минулого року за офіційним зверненням ініціативної групи представників команд до Виконкому АМФВ було надано кілька пропозицій. Згідно концепції розвитку футзалу в області та підвищення професійного рівня гри на думку футзального актива, де першу скрипку традиційно грав президент ФК «Мар’янівка» Сергій Магера, тривалість таймів у матчах Першої та Другої ліг варто збільшити на 2 хвилини та підрівнятися до колективів Суперліги та «вишки» – по 15 хвилини «чистого» часу. Звичайно, що таке нововведення потребує високої виконавчої дисципліни від команд та гравців, котрі мають завчасно (щонайменше за 30 хвилин) прибувати на матчі та заповнювати ігровий протокол.

Нагадали присутнім також про карантинні обмеження в умовах пандемії,  котрі можуть як пом’якшуватися, так і ставати більш жорсткими. Чемпіонат області внесений до загальноукраїнського плану-календаря, котрий дає можливість проводити змагання за умови дотримання норм та правил, котрі ми вже добряче вивчили.

З рештою новинок і невеличких змін у Регламенті можна буде ознайомитися в окремому матеріалі після остаточного затвердження Регламенту змагань АМФВ сезону 2021/2022, що включатиме в себе всі нормативні документи. Всі пропозиції щодо змін до Регламенту надсилайте у вільній формі на електронну скриньку АМФВ: futsal.volyn@gmail.com   

Нам важлива Ваша думка!

Поточний РЕЙТИНГ КОМАНД АМФВ - http://amfv.com.ua/news/?id=801

План-календар сезону - http://amfv.com.ua/news/?id=790