Ярмаркове дежавю 2021

Швидко плине час. Знову осінь. В чергове на майданчику СК «Арена Спорт» змагальний сезон стартує рейтинговим турніром «Ярмарок футзалу». І як минулих років свято футзалу прикрашають запальні ритми та мелодії турніру з бальних танців, що паралельно із прибічниками м’яча №4 щоосені визначають кращих танцюристів.

Також варто зауважити, що команди, котрі бажають взяти участь у Чемпіонаті Волині з футзалу у сезоні 2021/2022 мають подати заявку вже до 14 жовтня. Із 24 жовтня вже діятиме перше трансферне вікно, де усі заявки вже будуть платними.

Заявку треба подати належним чином:

1. Розділ Архів – Документи – Додаток №1 – скачати, заповнити та надіслати на rus.lutsk@gmail.com

2. Надіслати фото кожного гравця в електронному виді (формат jpg.)

3. Надіслати фото паспорту гравця (1, 2 сторінки та приписка).

4. Заява УАФ на внесення в базу. Скачати - Розділ Архів – Документи – Заява УАФ. Заповнити та принести на гру.

План заходів АМФВ на осінь:

16-17/23-24 жовтня - Ярмарок футзалу 2021

30-31 Жовтня - Agromat CUP 2021

6-7 Листопада - 1 тур Чемпіонату Волині з футзалу. Відбірковий етап Другої ліги України

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь Лукунів)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1202 i Плей-офф http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1220.

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Фестиваль футзалу цього річ зібрав двадцять учасників, котрі напередодні старту основних змагань отримали можливість не тільки заробити додаткові бали до поточного Рейтингу, але й втягнутися в змагальний процес. До того ж, як замітив перед початком стартового поєдинку президент та тренер ФК «Пірванче» Ярослав Костюк, «Ярмарок футзалу» - це унікальна можливість для більшості команд з нижчих дивізіонів перевірити свої сили у спарингах із лідерами та зрозуміти свою готовність перед стартом сезону. Також можливість перевірити свої компетенції та фах отримали представники суддівського корпусу разом із всіма причетними до організації матчів.

У підтвердження слів сивочолого Ярослава Костюка вже у перших поєдинках турніру в групі «А» за боксерською термінологією «махачі» з нижчих дивізіонів навіть у поєдинках із «супертяжами» намагалися працювати на зустрічних курсах і хлопчиками для биття точно не виглядали. Записним фаворитам довелося у поті чола та емоційному напруженні здобувати свої залікові бали. Статусу ярмарку цілком відповідала більшість поєдинків, в яких звичні імена фаворитів на майданчику СК «Арена Спорт» виглядали у незвичному ракурсі.

Додатковою родзинкою до десертного видовища став і стартовий поєдинок в Першій лізі чемпіонату України за участю луцького «Любарта» та львівського КІВС «Енергія-2». Недільного вечора суперники подарували глядачам насичений подіями матч, в якому нажаль «князі» поступилися своїм візаві з рахунком 1:3, хоча мали реальну нагоду отримати вікторію вже у стартовій грі. У складі лучан відзначився неодноразовий учасник «Ярмарку футзалу» Владислав Сизик.

Перед наступним футзальним вік-ендом, що має підсумувати результати турніру, не варто заглядати у турнірні таблиці, адже більшість команд лише намацує свою гру та вдається до експериментів із складами аби в повному озброєнні підійти до старту чемпіонату сезону 2021/2022. Хоча черговий демарш епатажного керівника ФК «Мар’янівка» Сергія Магери, котрий принципово відмовився виходити на матч за умов роботи на грі призначеної комітетом арбітрів бригади рефері за персоналіями, що не задовольняють його очікуванням, має стати предметом розгляду КДК. «Ярмарок футзалу», не зважаючи на рейтинговий статус, в першу чергу є адаптивним змаганням не тільки для спортсменів, котрі після смарагдових полів для футболу звикають до зального покриття та м’яча «четвірки», але й для всіх хто обслуговує матчі протягом сезону. Конструктив та позитив мають домінувати у відносинах всіх причетних до волинського футзалу.

Сподіваємось, що у гарному настрої учасники та вболівальники проведуть в СК «Арена Спорт» і наступні вихідні. Футзальна програма подій доволі насичена і заслуговує навіть окремих анонсів. Так перед матчем 2-го туру чемпіонату України в Першій лізі між діючим чемпіоном ФК «Любарт» та львівським колективом «In.IT», за аналогією із рок-концертами на розігріві в рамках луцького дербі виступить пара гідних суперників «Кураж» - FC «Respect». Спробує здивувати глядачів своїм новим складом та безшабашною грою ФК «Мар’янівка». Не має страху в амбітного «Олімпа» перед експериментальною версією діючого чемпіона області луцького «Любарта». Продовжить пошук оптимального складу на сезон «Теремно Хліб». Практично в усіх поєдинках суботи з огляду на вищезгадане слід очікувати справжньої чоловічої боротьби та низки несподіваних результатів. Завершуватимуть програму матчів 23 жовтня учасники чергового луцького дербі із прихованою інтригою МФК «Дім фасадів» та «Динамо».

А в неділю за підсумками відбірного етапу у боротьбі за п’ять кубків різного ґатунку та рейтингові бали зійдуться всі двадцять команд-учасниць, яким на початку листопада доведеться вступити у боротьбу за титули чемпіонату Волині та Кубки області. Приємне дежавю, що виникає у любителів футзалу вже у 14-й раз).

23 жовтня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

09.00                ФК Пірванче – Теремно Хліб-2

09.50                Олімп – ФК Любарт

10.40                 Любарт Junior – Теремно Хліб

11.30                 Кураж – FC Respect

12.20                                  Чемпіонат України. Перша ліга

13.10                                   ФК Любарт – In.IT Львів

14.00                Любарт Junior – Мідас-2

14.45                Агромат – Атлелік М

15.40                АСК Забороль – ФК Мар’янівка

16.30                 Атлелік М – Neris-Авангард

17.20                 ФК Мар’янівка – Агромат

18.10                 Kroshu Lutsk – Динамо

19.00                 ВУД-ЕКО-БУД – ФК Любарт

19.50                 Olam-Kesef Sport – Луцьк-Центр

20.40                 МФК Дім Фасадів – Динамо

 

24 жовтня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

09.00                 Кубок 5    А5 – С5 Теремно Хліб-2 – Neris-Авангард

09.50                Кубок 5    В5 – D5 Любарт U-17 – Луцьк-Центр

10.40                 Фінал Кубку 5          Нагородження

11.30                 Кубок 4    А4 – С4 Вуд-Еко-Буд – Агромат

12.20                Кубок 4    В4 – D4 Мідас-2 – Kroshu Lutsk

13.10                 Кубок 3    А3 – С3 ФК Пірванче – АСК Забороль

14.00                Кубок 3    В3 – D3 Теремно Хліб – Динамо

14.50                 Фінал Кубку 4          Нагородження

15.40                 Фінал Кубку 3          Нагородження

16.30                 Кубок 2    А2 – С2 Олімп – ФК Мар’янівка

17.20                 Кубок 2    В2 – D2 Кураж – Olam-Kesef Sport

18.10                 Кубок 1    А1 – С1 ФК Любарт – Атлетік М

19.00                 Кубок 1    В1 – D1 FC Respect – МФК Дім фасадів

19.50                 Фінал Кубку 2          Нагородження

20.40                 Фінал Кубку 1          Нагородження