Перерва позаду, футзал попереду! КАЛЕНДАР

Обігнавши запровадження червоної зони на один день, 6 листопада в Луцьку стартував XIV Чемпіонат Волині з футзалу. Упродовж двох днів 80 колективів, розділених на вісім дивізіонів, ганяли круглястого паркетом та терафлексом, створюючи спортивне свято і для себе, і для вболівальників.

Нажаль, через ковідні обмеження «регулярку» довелося призупинити, проте вже цими вихідними (27-28 листопада) змагання знову відновлюються! Тож пригадаємо, яким був перший тур та поділимося очікування від другого.

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь 0634709630)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3223#calendar

Цьогорічна Суперліга збідніла на «Вотранс», проте збагатилася «Респектом». Чинні володарі абсолютного чемпіонства у Вищій лізі досягли своєї давньої мети та піднялися в елітний дивізіон волинського футзалу. Тестувати підопічних Андрія Ткачука одразу ж взявся досвідчений суперник – ковельський «Вокар». Команда з міста залізничників розпочала не дуже вдало, дозволивши біло-синім вирватися вперед 2:0. Проте завдяки хет-трику Дмитра М’якоти, ковельчани відігралися та вирвали мінімальну перемогу з рахунком 3:2.

Напружене протистояння відбулося між оновленим МФК «Хорів» та нововолинським «ТТІ». Цьогоріч Віктор Ревко зробив ставку на рівненських виконавців на чолі з Андрієм Паршиковим та Віктором Чудлею. «Зв’язківці» ж змогли зберегти усіх лідерів та доповнили свій склад екс-хорівчанином Максимом Омеляном. Проте його наявність підопічним Мар’яна Купи не допомогла. У стартовому поєдинку перемогу святкував «Хорів» – 2:1.

Інший хорівський колектив «Надія» мінімально обіграв «Теремно хліб» – 1:0, а в луцькому дербі між «Динамо» та «ЛСТМ» було зафіксовано нічию 1:1.

Особливу увагу було прикуто до дебютної гри обласного флагману ФК «Любарт». Чинні чемпіони області, бронзові призери Другої Ліги  та володарі титулу Першої ліги України розпочали шлях за третім абсолютним трофеєм в протистоянні з горохівським «Куражем». Зважаючи на те, що князі виступають на два фронти (у Першій лізі та чемпіонаті Волині, який є регіональним етапом Другої ліги), в обласній першості їхні кольори захищає найближчий резерв головної команди. І цей факт ніяк не завадив підопічним Назара Бугайчука (який і сам повернувся на паркет в ролі граючого тренера) впевнено розбити опонентів – 5:1.

В наступному турі на лучан чекає недільний виїзд до Нововолинська, де доведеться помірятися силами з місцевим ТТІ. Разом із цим «Кураж» зіграє проти «Ковель-Вокар». «Respect» спробує взяти перші очки у Суперлізі в матчі з «Надією». На «ЛСТМ» чекає зустріч з МФК «Хорів», а «Динамо» позмагається із «Теремно Хліб».

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3222

Другий за силою дивізіон чемпіонату Волині цьогоріч поповнили ФК «Кум і Ко» та «Вотранс-2 Прип’ять». Новачкам одразу ж довелося помірятися силами з топами Вищої ліги. І якщо звертати увагу лише на мову цифр, то свій дебют вони провели абсолютно однаково. «Вотранс-2 Прип’ять» розписав мирову 2:2 з чинним срібним призером Регулярного етапу сезону «Агроматом». А ФК «Кум і Ко» з таким самим рахунком завершив зустріч із хлопцями з «Торпедо».

Разом із цим ФК «Рятувальник» та ФК «Топільно-Єдність» влаштували «феєрверк» голів, доповнивши перший тур ще однією нічиєю – 4:4. А ось «Neris-Авангард» 3:0 «повозив» «Mojo-Енергопроф», а минулорічні фіналісти «Вуд Еко Буд» з Олики розбомбили ківерцівський «Локомотив» – 6:0.

Цими вихідними у Вищій лізі на нас чекають протистояння «Прип’яті» та «Торпедо», «Локомотиву» та Агромату», «Топільно» та «Вуд Еко Буд». Своєю чергою «Mojo-Енергопроф» поміряється силами з ФК «Кум і Ко», а «Neris-Авангард» з «Рятівником».

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3221

Перша ліга на старті сезону порадувала вболівальників цікавими та багатими на голи матчами. В дербі княгининіських команд сильнішими виявилися виконавці з «Акценту», які впевнено переграли односільчан з «Олімпії» – 3:0. Зовсім зухвало розпочав футзальний рік «Мідас». Підопічні Юрія Павельчука нещадно розібрали луцький «Олімп» – 7:1.

Вдало стартував «усіма обожнюваний» народний клуб «Мар’янівка», чим, без сумніву, порадував свого незмінного наставника Сергія Магеру. Жертвою «картатих» став потужний «Фіміам», який поступився із рахунком 4:8. Разом із цим «Духче» в напруженій боротьбі здолало МФК «Дім Фасадів» - 5:3, а чинні чемпіони Першої ліги «Надія-2»  мінімально поступилися «Камазу-Агро».

В другому турі на нас чекають битви «Акценту» та «Мідаса», «Мар’янівки» та «Олімпії», «Камазу-Агро» та «Фіміаму», а також – «Надії-2» та МФК «Дім фасадів» і «Духче» та «Олімпу».

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3220

В Другій лізі вирішили наслідувати Першу і як наслідок – жодного нічийного результату. «Волинь-Авто», відродившись у цьому сезоні, протестувало новий склад МФК «Грантібудексклюзив». Підопічні Віталія Манченка зробили це доволі вдало, відсвяткувавши перемогу – 4:2. В напруженій боротьбі вольову перемогу здобули вихованці Олександра Лисенка з «Любарт Junior». Юні футзалісти з рахунком 3:2 обіграли амбіційний «Kroshu Lutsk».

Чудово розпочав регулярку млинівський Атлетік, перегравши «Арсенал ОТВ» 3:0. Також з хорошим настроєм в «червону зону» увійшли «комунальники», оскільки «Луцьктпело» переміг минулорічних аутсайдерів «West Side». А ось амбітний новачок дивізіону «OLAM-KESEF SPORT ОСТРОЖЕЦЬ» розпочав сезон із нулем у графі, оскільки поступився FC «Traders»  3:4.

В наступному турі «трейдери» поміряються силами з «Атлетіком, а «OLAM-KESEF SPORT» побореться за перші очки з «Гранітбудексклюзивом». Також нас чекає протистояння «Волинь-Авто» та «Kroshu Lutsk», «West Side» – ФК «Арсенал», «Луцьктепло» – «Любарт Junior».

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3219

Третя ліга теж не розчарувала та подарувала вболівальникам п'ять цікавих матчів. Відродившись ветеранським складом, ФК «Володимирівка» обіграла минулорічного фіналіста цього дивізіону «BusMarket Group» – 4:2. Вилетівши з Другої ліги, «Новатор» зі Смоляви був націлений на перемогу в дебютній грі, проте на його шляху став «Респект-2», який переграв підопічних Миколи Маціюка – 2:1. Чемпіони Третьої ліги 2020/2021 «Фенікс ДПЗ» підтвердив свій статус перемогою над ФК «Дежа» – 2:0.

Разом із цим хлопці з «Пірванче» навели жаху на переспівську «Юність», відвантиживши їм вісім сухих м'ячів, а FC «Hawest» розгромив ФК «Стир» – 6:1.

У другому турі «Hawest» спробує відібрати очки у «BusMarket Group», а «Фенікс» буде намагатися закріпитися на вершині турнірки в протистоянні з «Респектом-2». Окрім цього, силами поміряються «Володимирівка» та «Юність», «Пірванче» та «Новатор», «Дежа» та «Стир».

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3218

Минулорічний чемпіон П'ятої ліги «Vadrus» розпочав підкорення нового дивізіону у матчі з «Клевер Сторс». Учасники стадії плей-офф намагалися чинити опір новачками, проте «взуттєвики» виявилися сильнішими та перемогли з рахунком 5:3.  У ще одному протистоянні зійшлися два колективи, які відродилися перед стартом нового сезону. Йдеться про коршівецьку «Вілію» та ківерцівський «Колос-2 Ветеран». Табло показало 3:2 на користь перших.

В інших трьох поєдинках також було зафіксовано мінімальні перемоги. У своєрідному горохівському дербі «Волинь Угринів» виявився сильнішим за FC «Kadar Міщани» – 1:0. Разом із цим «Вишків» обіграв «Надію-3» (2:1), а Луцьк-Центр з таким же рахунком здолав «Ярд».

В наступному турі «ярдівці» спробують обіграти «Колос-2 Ветеран», який також прагне здобути перші очки. «Вадрус» спробує продовжити успішний дебют. Перешкоджатиме йому у цьому «Волинь Угринів». Ні в якому разі не пропустіть дербі районів обласного центру – «Луцьк-Центр» проти «Вишкова».

Окрім цього, цікаво буде поспостерігати за битвами «Вілії» та «Клевер Сторс» і «Надії-3» з FC «Kadar Міщани».

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3298

Не так давно найслабший дивізіон обласного чемпіонату більше таким не є через появу Шостої ліги, проте й до цього його учасники доволі часто радували око запеклими протистояння і доволі цікавими командами. Однією з таких є ФК «Покров». Колектив, який об’єднав під своєю емблемою священнослужителів, стартував у грі проти минулорічного новачка «Переможної варти». Цього разу вищі сили вирішили не допомагати підопічним Дмитра Голоскокова, тож вони мінімально програли луцьким муніципалам – 2:3.

Доволі вдало стартув АСК «Забороль». Команда з-під Луцька впевнено переграла «Мідас-2» - 6:2. Своєю чергою ФК «Грифон» обіграв «Кременець» (2:1), а «Теремно Хліб-2» був сильнішим за «Гірку Полонку» - 4:2. Єдину мирову розписали «татрафанівці» та «Вуд Еко Буд-2» - 2:2.

В наступному турі «гнучкі» поміряються силами «Гіркою Полонкою», а «Вуд Еко Буд-2» з ФК «Кременець. Муніципали спробують встояти перед «Теремно Хліб-2», «Покров» зіграє з «Мідасом-2», а «Грифон» буде боротися з АСК «Забороль».

Шоста ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3317

Звісно, очікувати неймовірного футзалу, в контексті технічного виконання та розуміння гри, від команд Шостої ліги аж ніяк не доводиться. Проте змагання у найнижчому дивізіоні обласного чемпіонату аж ніяк не можна назвати нудними. І перший тур став цьому підтвердженням.

Упродовж 6-7 сьомого листопада ми побачили чотири матчі і в кожному з них було виявлено переможця. Так, «Мотор» переміг «Рать» (4:2), «Дубнівська» перебігала струмівський «Ветеран» (4:3), ФК «Мильск» виявився сильнішим за ФК «Воротнів» (4:2), а «Любарт Junior-2» розгромно програв «Гандикапу» - 1:7. Одразу ж після розгрому, молодь «Любарта» вирішила сконцентруватися лише на юнацьких змаганнях та покинула ряди ліги, їхнє місце посяде ФК «Несвіч» з Луцького району.

Пропустили перший тур «Доросинівська громада» та ФК «Сенкевичівка». Перші цими вихідними зіграють з «Ветераном», а другі – з «Мотором». Також чекайте на боротьбу «Раті» та «Несвіча», протистояння між ФК «Воротнів» та ФК «Дубнівська», матч «Гандикапу» з ФК «Мильськ».

Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Календар 27-28 листопада

27 листопада (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

2 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 ФК Рать – Несвіч

09.50                 ФК Воротнів – ФК Дубнівська

10.40                 Гандикап– ФК Мильськ

11.30                 Доросинівська громада – ФК Сенкевичівка

2 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

12.30                Луцьктепло – Любарт Junior

13.30                West Side – ФК Арсенал

14.30                 Волинь-АТО – Kroshu Lutsk

15.30                 Olam-Kesef Sport – МФК Гранітбудексклюзив

16.30                 Атлетік М – FC Traders   

2 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

17.30                 Кураж – Вокар-Ковель

18.30                 ЛСТМ – МФК Хорів

19.30                 Динамо – Теремно Хліб

20.30                 FC Respect – Надія

 

28 листопада (неділя)

ДЮСШ НОВОВОЛИНСЬК

2 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

16.00                 ТТІ Нововолинськ – ФК Любарт

 

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

2 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 ФК Ветеран – Доросинівська громада

09.50                 ФК Сенкевичівка – Мотор

2 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

10.40                 Akcent – Мідас

11.30                 Духче Б – Олімп

12.30                МФК Дім Фасадів – Надія-2

13.30                ФК Мар’янівка – Олімпія

14.30                 Камаз-Агро – ХФК Фіміам

4 тур. Юнацька Екстра-ліга. U-17 Чемпіонат України

15.30                 КІВС Футзал (Львів) - Любарт (Луцьк)

2 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Прип’ять – Торпедо

17.30                 ФК Топільно – Вуд Еко Буд

18.30                 Локомотив – Агромат

19.30                 Neris-Авангард – ФК Рятівник

20.30                 MOJO Енергопроф – ФК Кум і Ко

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.00                 Переможна варта – Теремно Хліб-2

09.50                 ФК Грифон – АСК Забороль

10.40                 Tatrafan Flexible – ФК Гірка Полонка

11.30                 Вуд Еко Буд-2 – ФК Кременець

2 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

12.20                ФК Вишків – Луцьк-Центр

13.10                Клевер Сторс – Вілія К

14.00                 FC Kadar Міщани  – Надія-3

14.50                 Vadrus – Волинь У

15.40                 Ярд – Колос Ветеран

2 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Мідас-2 – Покров

2 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

17.20                 ФК Дежа – ФК Стир

18.10                 Володимирівка – Юність П

19.00                 FC Hawest – BusMarket Group

19.50                 ФК Пірванче – Новатор

20.40                 ФК Фенікс ДПЗ – FC Respect-2

 

29 листопада (Понеділок) 

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

4 тур. Юнацька Екстра-ліга. U-17 Чемпіонат України

09.00                КІВС Футзал (Львів) - Любарт (Луцьк)