ДФЛВ 2021/22 – дивує кожного дня! Календар!

Не встигли розпочатися баталії Дитячої футзальної ліги Волині 2021/2022, як глобальні процеси внесли свої корективи. З позитивного те, що багато колективів уже зіграли та готуються до наступних турів із подвійною мотивацією. Із негативу 1 грудня стало відомо, що «Вотранс» Луцьк та «Power» Рожище розпустили свої колективи…

Якщо говорити про кадрові нюанси то ДФЛВ і досі посилено шукає команду у U-7 2015-2016 р.н.і молодші та U-15 2007-2008 р.н. і молодші. Вікова категорія U-11 швидко доукомплектувалася гравцями з Цуманя. Але давайте про все по порядку.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

Наймолодші футзалісти АМФВ цього тури мали лише два матчі. У гості до Луцька завітали юні маневичанки. Спортменки зустрічалися із іменитими гравцями та поки не зуміли дати їм бій поразка 0:11 від «Любарт», проте дівчата зуміли наколотити 8:1 «Олімпії».

Кращі гравці 2 туру:

Громік Тимофій – Любарт Kids

Колбасюк Вікторія – Маневичанка

У третьому турі у бій вступають молоді вихованці Олександра Сачковського. Правда у гравців із Колок буде непростий вояж – у суперниках непереможний «Любарт» Андрія Янчука та нестримана «Амазонка» Тетяни Павлік. Правда у суботу між собою також зійдуться «Лаккі Тім» та «Олімпія» - хтось явно має шанс розжитися очками…

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9 було більш насичене життя. Юніори «Мідаса» впевнено переграли респектівців олександра Миронюка 4:1. Юні дівчата з ЖФК «Легіон» мінімально переграли «Лаккі Тім». А от вихованці «Олімпії» різними складами розгромили ФК «Сойне» з Прилісного: 13:0 та 7:0. У неділю максимально чітко установку тренера виконали гравці ФК «Спортінга» з Карпилівки – жовто-чорні перемогли 3:2 гравців з Отсрожця та 2:0 невстояли «Амазонки». Саме Карпилівчани пару з «Олімпією14» і очолюють турнірну таблицю.  

Кращі гравці 2 туру:

Голян Давид – Мідас

Строганова Анастасія – ЖФК Легіон

Панасюк Ярослав – Олімпія

Панасюк Дмитро – Олімпія14

Назарчук Марк – ФК Спортінг

Гапонюк Дмитро – ФК Спортінг

Третій тур ховає у собі багато цікавих протистоянь. «Амазонка» ще не знала смаку перемог, однак є шанс спробувати проти міцного «Мідасу» Юрія Павельчука. У FC «Respect» Олександра Миронюка є шанс реабілітуватися за стартову поразку у матчі проти непростої «Олімпії». Допоки Карпилівка відпочиває, «Олімпія14» має шанс стати одноосібним лідером, якщо переможе «Лаккі Тім». В свою чергу ГРАВЦІ З Острожця мають шанс таки здобути свою дебютну перемогу у грі проти другої «Амазонки». У неділю другий склад Тетяни Павлік спробує перемогти ДФК «Штурм» з Колок. А гравці Андрія Янчука також спробують стартувати з перемоги у тновому сезоні у поєдинку проти тих же маневичан.

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 закручується своя напруга. У суботу ФК «Спортінг» переграв 9:0 «Лаккі Тім», та розписав нічию 2:2 із ФК «Костополем». Фаворити костопільчани згодом зненацька поступилися 0:4 ДЮСШ №2 Луцьк під керівництвом Дмитра Семченка та перемогли беззубу ФК «Гірку Полонку» 2:0. Однак інша команда Юрія Тріля ФК «Костопіль» зуміла порадувати тренера перемогою 5:2 над «Мідасом» Юрія Павельчука. Ще один поєдинок завершився розгромно – це вихованці Олександра Миронюка не залишили шансів ФК «Сойному» 13:0. У неділю до боротьби доєдналися маневичани, вони відгрузили 18 голів суперниками: 9:2 проти новачків із «Клубу Лева» та 9:1 проти FC «Respect». Рівненський ДАФ «Легіон» поступився ДЮСШ №4 Луцьк та незважаючи на поразку від Любарт-2 таки отримав три залікові бали до скрабнички, адже суперник виступає із дещо старними гравцями. Основний же клуб ФК «Любарта» не зумів знайти підходи до новачка з ДЮСШ Рожище.

Кращі гравці 2 туру:

Штрик Ілля – FC Respect

Петров Владислав – Олімпія

Колбасюк Антон – Маневичі

Чорний Роман – ДЮСШ №4 Луцьк

Лукянець Вячеслав – Любарт-2

Ембінгер Захар – Рожище

Папежук  Ілля – ФК Спортінг

Кошка Даниїл –Костопіль

Полюхович Станіслав – ФК Костопіль

Ярощук Дмитро – ДЮСШ №2 Луцьк

Лоша Дмитро – Костопіль

Третій тур цієї вікової категорії мабуть найбільш насичений цього вікенду. ДЮСШ №2 Луцьк Дмитра Семченка зустрінеться із ФК «Гірка Полонка». «Мідас» невдало стартував у Групі «С» і буде прагнути здобути перші очки проти ДАФ «Легіону» з Рівного.  «Амазонка» Тетяни Павлік має чудовий шанс здобути бали у матчі проти другого колективу Олександра Миронюка. Один з фаворитів ліги «Олімпія» зійдеться у матчі проти зухвалих вихованців ДЮСШ Рожище. «Лаккі Тім» невдало дебютував у найстаршій для себе категорії, однак цього вікенду може розжитися очками проти дебютанта змагань «Атлетік» Цумань. «Боратин» спробує реабілітуватися за розгром у матчі проти рівненського «Легіону». ДЮСШ Ківерці Дмитра Гаврука дійдеться у двобої із зухвалими вихованцями Дмитра Трефіловського з ДЮСШ №4 Луцьк. Недільний цикл боротьби продовжать і старожили і новачки. Першими на тарафлекс вийдуть гравці «Клубу Лева» проти ДФК «Штурм». Вихованці з Колок спробують здивувати «Зорю» з Рівненської області. «Іква» Млинів дасть бій дівчатам з Маневич та «Зорі-2».  Ще по одному матчі вихованці з «Зорі» проведуть проти другого «Респекту»  та вихованок Надії Шпак з ДЮСШ Маневичі. Одним словом, все тільки починається….

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

У гравців 2009-2010 років народження з’явилися нові фаворити… У суботу вихором у змагальний ритм увірвалися гравці-новачкі ДЮСШ Костополя. Друга команда двічі перемогла опонентів, але маючи у складі старших гравців, відповідно і «Мідас» і «Олімпія» отримають по три пункти. А от основна конкурсна команда також здивувала суперників: 8:0 переможений FC «Respect» та 7:2 ДЮСШ №4 Луцьк. У неділю свою спарку зіграли і вихованці Вадима Басюка з ДЮСШ №4 Рівне: спочатку програли основі «Любарта» 1:5, а згодом «відірвалися» на дублі 14:1. Проте поки на вершині ДЮСШ Костопіль та «Олімпія» Дмитра Медунецького.

Кращі гравці 2 туру:

Вишневський Ілля – Любарт

Царук Володимир – Рівне

Мельник Денис – Костопіль-2

Семенюк Максим  - Костопіль

Кошка Віталій – Костопіль-2

Семенюк Максим – Костопіль

Допоки лідер з Костополя пропускає тур, у бій рвуться новачки із Дубенського району – ФК «Єврошпон-Смига». Першими вони проекзаменують земляків із ДЮСШ №4 Рівне, другими будуть «Олімпійці». Досвідчені гравці Вадима Басюка також перевірять на міцність міцну футбольну команду з Боратина. Також у своєрідному дербі зійдуться два «Любарта» Олександра Лисенка. У неділю батл проти маневицьких хлопців і дівчат проведуть ДЮБСШ №4 Луцьк, FC «Respect» (проти дівчат) та «Мідас».

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

Найстарші футзалісти розпочали замагання поки у групі «А». Любпрт нокаутував «Мідас» 11:1. «Вуд Еко Буд» з Цумані переграв 8:0 ФК «Сойне» з Прилісного. Маневичани і в другому матчі поступилися 2:6, на цей раз ДЮСШ №4 Луцьк. Однак гравці Юрія Ремінського завжди довго вкатуються у сезон. У неділю ДЮСШ Рожище Василя Присяжнюка зуміло відсвяткувати перемога 3:1 над луцьким FC «Respect».

Кращі гравці 2 туру:

Лукашенко Тарас – Рожище

Азізов Вадим – Любарт

Степанов Артем – Цумань

Бойчук Максим – ДЮСШ №4

У третьому турі нарешті до групи «А» доєднаються і група «В». Спочатку зійдуться лідери турнірної таблиці ДЮСШ Рожище та «Вуд Еко Буд» Цумань. Потім естафету підхопить «Вуд Еко Буд» з Олики проти другого «Любарта». Ввечері суботи в бій вступлять фаворити з ФК «Волині». Спочатку Білі поміряються силами з ДЮСШ Ківерці, а потім Червоні проекзаменують ДЮСШ №4 Луцьк. Завершать баталії втомлені легіонерки проти дублю Олександра Лисенка. У неділю естафету підхоплять млинівчани: «Іква» спробує розжитися очками проти «Мідаса» та «Респекта».

Сезон очікується доволі цікавий та насичений, адже ще не всі із 85-ти команд вступили у сезон. Найближчим часом очікується ще приїзд гравців з Житомира та інших футзальних колективів. Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Календар 4-5 грудня

4 грудня (субота)

МАЙДАНЧИК №1

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-9           Амазонка – Мідас

10.40                 U-11         Мідас – ДАФ Легіон Р

11.20                 U-13         Смига – Рівне

12.00                 U-11         Олімпія – Рожище

12.40                 U-13         Олімпія – Смига

13.20                 U-11         Боратин – ДАФ Легіон Р

14.00                U-13         Боратин – Рівне

14.40                 U-9           FC Respect – Олімпія

15.20                 U-9           Олімпія14 – Лаккі Тім

16.00                 U-9           Амазонка-2 – Острожець

16.40                 U-11         Ківерці – ДЮСШ №4 Л

17.20                 U-15         Любарт-2 – Олика

18.00                 U-15         Волинь Білі – Ківерці

18.40                 U-15         ДЮСШ №4 Л – Волинь Червоні

19.20                 U-15         Любарт-2 – ЖФК Легіон 

МАЙДАНЧИК №2

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         ФК Гірка Полонка – ДЮСШ №2 Л

10.40                 U-11         Амазонка – FC Respect-2

11.20                 U-7           Лаккі Тім – Олімпія

12.00                 U-13         Любарт-2 – Любарт

12.40                 U-11         Лаккі Тім – Атлетік Ц

13.20                 U-15         Рожище – Цумань

5 грудня (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7           Любарт Kids – ДФК Штурм

10.40                 U-9           Амазонка-2 – ДФК Штурм

11.20                 U-7           Амазонка – ДФК Штурм

12.00                 U-9          Любарт Kids – ДФК Штурм

12.40                 U-11         Клуб Лева – ДФК Штурм

13.20                 U-11         Іква – Маневичанка

14.00                U-11         ДФК Штурм – Зоря

14.40                 U-15         Мідас – Іква

15.20                 U-15         Іква – FC Respect

16.00                 U-11         Зоря-2 – Іква

16.40                 U-13         Маневичанка – ДЮСШ №4  

17.20                 U-13         Маневичі – FC Respect

18.00                 U-11         Зоря – FC Respect-2

18.40                 U-11         Зоря-2 – Маневичанка

19.20                 U-13         Мідас – Маневичі