ДФЛВ 2021/2022: лідери не збавляють обертів, а новачки показують «зуби». Календар.

Шостий тур Дитячої футзальної ліги Волині дозволив лідерам підтвердити свій статус – майже усі з перемогами. Натомість новачки змагань та новачки ліг поволі показують свої амбіції навіть проти дуже сильних опонентів. Однак на лідерських позиціях майже без змін: Любарт, Олімпія, Маневичі, Карпилівка, Зоря, ДЮСШ №2, FC Respect, ДЮСШ №4, Костопіль, Мідас, Цумань, Городище та Олика… Продовжують утримувати перші позиції своїх ліг.  Давайте розбиратися детальніше…

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

Різдвяних вихідних у наймолодшій віковій категорії відбулося лише три поєдинки. Беззаперечний лідер «Любарт» не залишив шансів «Олімпії» 6:0. А от млинівська «Іква» здобула дві перемоги над «Амазонками» та олімпійцями, проте залікові бали отримали саме вони.

Кращі гравці 6-го туру:

Юхимчук Даніель – Любарт Kids

Базарін Денис – Іква

Сірик Роман – Олімпія

У сьомому турі ми практично завершимо перше коло змагань. «Лаккі Тім» Олега Гаврилюка поетапно у суботу зіграє із лідером турніру «Любартом», а в нелілю спробує взяти очки проти «Амазонки». У випадку перегови хоч в одному поєдинку можна буде розраховувати на третє місце у турнірній таблиці, або хлопцям, або дівчатам…

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

У віковій категорії 2013-2014 років народження «Любарт» виборов перемогу над «Амазонками» Тетяни Павлік – 2:1. А от клуб Дмитра Медунецького не залишив шансів опонентам різного штибу: 10:0 та 3:1 не встояла «Іква», 5:0 та 3:1 переможені футзалісти з Острожця. У неділю самі молоді вихованці Юрія Ремінського взяли три очки  проти земляків зі «Штурму» та програли «Амазонками» 0:8. Дівчата з «Легіону» перемогли 1:0 гравців з Колок, а «Мідас» не лишив шансів «Лаккі Тім» 6:0. Після шостого  туру на вершині дві «Олімпії» та пелетон зі ФК «Спортінга», ДЮСШ Маневичів та мідасівців.

Кращі гравці 6-го туру:

Приймачок Давид - Любарт Kids

Панасюк Ярослав – Олімпія

Кононов Максим – Олімпія14

Грищук Матвій – Олімпія14

Гурський Олександр – ДФК Штурм

Байкевич Аріна – ЖФК Легіон

Сижук Валерія – Амазонка

Голян Давид – Мідас

У сьомому турі команди, що пропускали минулі тури спробують наздогнати лідерів і за кількістю матчів і за очками. У суботу «Клуб Лева» під керівництвом Вадима Мойсеєва спробує розжитися очковими здобутками проти «Амазонки» та «Лаккі «Тім», а в неділю дасть бій потужному ФК «Спортінгу» та молодому «Olam-Kesef Sport». Самі ж острожчани  спробують свої сили і проти FC «Respect», а Карпилівка проти «Любарта». Ще один лідер – «Мідас» проекзаменує ЖФК «Легіон».

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

Середня вікова категорія U-11 також порадувала різдвяним розмаїттям. Лідери групи «А» ДЮСШ №2 Луцьк не лишили шансів опонентам – 6:1 перемога над «Амазонками». «Боратин» переміг «Амтлетік», але наступний матч гравці з Цумані провалили 0:20 від ДЮСШ №4 Луцьк. «Олімпія» також багато забивала – 14:1 проти «Любарта». У неділю баталії продовжилися: ФК «Сойне»  спочатку мінімально 3:2 перемогло ЖФК «Леігон», а потім, також мінімально, 1:2 програло ДЮСШ Рожище. ДЮСШ Ківерці впевнено розгромили «Лаккі Тім» 8:0, а «Мідас» ВЗЯВ СВОЇ ТРИ ПУНКТИ У МАТЧІ З ДРУГИМ «Любартом». У групі «А» лідери не змінилися: ДЮСШ №2 Луцьк Дмитра Семченка, ДЮСШ Маневичі Богдана Ковбасюка та Зоря Рівненський р-н Ігоря Мазурця. У групі «В» в фортуни у фаворі «Олімпія» Дмитра Медунецького, FC «Respect» Олександра Миронюка та ФК «Сойне» Юрія Ремінського. Найбільше очок у групі «С» в ДЮСШ №4 Луцьк Дмитра Трефіловського, ФК «Спортінг» Олександра Шинкарука та ФК «Костопіль» Юрія Тріля.

Кращі гравці 6-го туру:

Ярощук Дмитро –ДЮСШ №2 Луцьк

Бугера Максим – Боратин

Чорний Роман – ДЮСШ №4 Луцьк

Круковець Дмитро – Олімпія

Романюк Нестор – Олімпія

Козловський Олександр – ФК Сойне

Ембінгер Захар – ДЮСШ Рожище

Бобир Роман – ДЮСШ Ківерці

Мартинюк Владислав – Любарт-2

Цього тижня тут кипітиме найбільше баталій. ДАФ «Легіон» Рівне спробує дати бій ФК «Спортінгу» та «Костополю», а сам ФК ще і зіграє проти «Боратина». Також нас очікує дербі Карпилівка – Цумань. Млинівська «Іква» спробує зіпсувати статистику ЖФК «Леігону» та ДЮСШ Рожищам. ДЮСШ Костопіль зіграє проти «Клубу Лева» та «Амазонки», а їхні земляки з ДЮСШ Млинова поміряються силами проти ДЮСШ №2 Луцьк та «Клубу Лева». У неділю серія продовжиться: дівчата з Маневич розпочнуть одразу з дербі проти «Легіону», а продовжать проти «Любарта». ДФК «Штурм» спробує свої сили проти FC «Respect-2» та «Амазонки». Завершать ігровий день ДЮСШ Ківерці проти другого «Любарта» та «Лаккі Тім» проти «Мідаса».

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

У U-13 все доволі просто: «Боратин» розгромив «Ікву» 3:0 та впорався із другим Костополем 3:2. ДЮСШ Костопіль шансів нікому не лишив – 5:4 перемога над «Олімпією» та розгром Млинова 6:0. ДЮСШ №4 Луцька свій матч другим костопільчанам програла, але три бали здобула. На вершині турнірної таблиці поки без особливих змін: ДЮСШ Костопіль Ігоря Удодідіка, «Боратин» Олександра тЛеончука та «Мідас» Юрія Павельчука.

Кращі гравці 6-го туру:

Семенюк Максим – ДЮСШ Костопіль

Рибак Артем – Боратин

Кущук Рувім – Боратин

Кошка Віталій – ДЮСШ Костопіль-2

У сьомому турі у суботу нас очікує своєрідний батл шкіл. ДФК «Штурм», ДЮСШ №4 Рівне та «Іква» - всі зіграють між собою. У неділю приєднаються маневицькі дівчата Надії Шпак і хлопці Володимира Котловця проти FC «Respect», «Євпрошпону» зі Смиги та ДЮСШ №4 Луцьк.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

Найстарша вікова категорія і була нюзмейкером Різдвяного туру. Новачки змагань ФК «Пірванче» спробували на смак лігу і одразу проти лідерів – 1:3 проти ДЮСШ Маневичі, це дуже достойний результат. Битва лідерів закінчилася нічиєю 2:2, а інший свій матч «Любарт» виграв – 7:4 проти «Вуд Еко Буд» Цумань. Ще один дебютант змагань «Волинь-3» - не зуміла дати бій маневичанам – 11:2. У неділю ФК «Сойне» не змогло знайти підходи до воріт супреників: 2:5 від ДЮСШ Рожище та 0:8 від «Волинь08 Червоні». «Волинь08 Білі» також мали проблеми із нахабними новачками – 6тільки 6:3 проти ФК «Пірванче». У заключному матчі ліги «Вуд Еко Буд» Олика ледь переміг ДЮСШ Ківерці – 4:2. На вершині турнірної таблиці у групі «А» ДЮСШ №4 Луцьк Дмитра Трефіловського,  а групу «В» очолює ДЮСШ-Respect Маневичі.

Кращі гравці 6-го туру:

Кузьмич Назар – ДЮСШ-Respect Маневичі

Бойчук Максим – ДЮСШ№4

 Шклярук Станіслав – Любарт

Приходько Ілля – ДЮСШ-Respect Маневичі

Камець Владислав – Волинь-3

Лукашенко Тарас – ДЮСШ Рожище

Серафімчук Артем – Волинь Білі

Горощук Данило – Волинь Червоні

Дмитрук Артем – Вуд Еко Буд Олика

У дитячій футзальній лізі завжди захопливо і сьомий тур не виключення. ДФК «Штурм» Олександра Сачковського дасть бій землякам з Маневич та ФК «Пірванче». «Іква» Сергія Вишневського спробує себе у матчах проти двох ДЮСШ Рожищ та №4 Луцька. А ДЮСШ Ківерці пройдуть випробування лідерами з Маневич. У розбірах «Волині08» все «просто»: Білі проти третіх, Червоні проти «Мідаса», треті проти дівчат… кому цікаво заходьте в календар, адже в неділю там також гратиме ФК «Волинь» - на цей раз проти АФК «Городище». Цього туру на лідерів з клубу «Вуд Еко Буд» чекають надважкі поєдинки у дорослих змаганнях, а паралельно і у ДФЛВ – Олика зіграєє проти Городища, а Цумань проти FC Respect. Натомість інший лідер ФК «Любарт», якщо не вирішить свої фінансові негаразди, може зійти з турнірної дистанції ще до середини чемпіонату…

Слідкуйте за своїми фаворитами за посиланням.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

Календар 15-16 січня

15 січня (субота)

МАЙДАНЧИК №1

7-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         ДАФ Легіон Р – ФК Спортінг

10.40                 U-11         ФК Костопіль – Боратин

11.20                 U-13         ДФК Штурм – Рівне

12.00                 U-11         Атлетік Ц – ФК Спортінг

12.40                 U-15         ДФК Штурм – ДЮСШ-Respect

13.20                 U-11         ДАФ Легіон Р – ФК Костопіль

14.00                U-15         ФК Пірванче – ДФК Штурм

14.40                 U-11         Клуб Лева – Костопіль

15.20                 U-11         Млинів – ДЮСШ №2 Л

16.00                 U-11         Костопіль – Амазонка

16.40                 U-9          Амазаонка – Клуб Лева

17.20                 U-7           Лаккі Тім – Любарт Kids

18.00                 U-9          Лаккі Тім – Клуб Лева

18.40                 U-15         Волинь Червоні – Мідас

19.20                 U-15         ЖФК Легіон – Волинь-3

 

МАЙДАНЧИК №2

7-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

12.00                 U-11         ЖФК Легіон Л – Іква

12.40                 U-13         Рівне – Іква

13.20                 U-11         Рожище – Іква

14.00                U-15         Іква – Рожище

14.40                 U -13        ДФК Штурм – Іква

15.20                 U-15         ДЮСШ №4 Л – Іква

16.00                 U-15         Ківерці – ДЮСШ-Respect

16.40                 U-15         Волинь Білі – Волинь-3

17.20                 U-11         Млинів – Клуб Лева

18.00                 U-11        

16 січня (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

7-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-13         FC Respect – Маневичанка

10.40                 U-13         Маневичі – Смига

11.20                 U-11         Маневичанка – ЖФК Легіон Л

12.00                 U-13         Смига – Маневичанка

12.40                 U-13         ДЮСШ №4 – Маневичі

13.20                 U-11         Маневичанка – Любарт

14.00                U-11         FC Respect-2 – ДФК Штурм

14.40                 U-15         Олика – АФК Городище

15.20                 U-11         ДФК Штурм – Амазонка

16.00                 U-15         АФК Городище – Волинь Білі

16.40                 U-11         Любарт-2 – Ківерці

17.20                 U-9           ФК Спортінг – Клуб Лева

18.00                 U-9           Острожець – FC Respect

18.40                 U-9          ФК Спортінг – Любарт Kids

19.20                 U-9           Клуб Лева – Острожець

20.00                 U-15        

МАЙДАНЧИК №2

 тур. Шоста ліга. Регулярний чемпіонат  

17.30                 U-7          Лаккі Тім – Амазонка

18.00                 U-15         Цумань – FC Respect

18.40                 U-9           Мідас – ЖФК Легіон

19.20                 U-11         Лаккі Тім – Мідас

20.00                 U-15