Чемпіонат України 40+ та Плей-офф на порозі. Календар

У волинському футзалі розпочинається найбільш спекотна пора. Минулими вихідними стартували кубкові змагання, а вже за кілька днів ми станемо свідками перших матчів цьогорічної стадії плей-оф. Щоправда, зважаючи на величезну завантаженість «Арени спорт», три дивізіони пропустять ігровий вікенд 12-13 лютого. Натомість глядачі зможуть насолодитися матчами Чемпіонату України серед вікової категорії 40+. До Луцька завітають ветерани з Одеси, Житомира, Рівного, але вболівати ми будемо за Володимирівку. Більше того вже завтра відбудеться Суперкубок України між гравцями Олександра Тищенка та «Чорним Морем». Представники ж Третьої, Четвертої та Пятої ліг повернуться до розіграшу  уже за тиждень та швидко надолужать втрачене. Детальніше читайте далі. Поїхали!

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь 0634709630)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

 

Кубок Волині

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3209#calendar

Як ви вже знаєте, кубкові змагання цьогоріч стартували одразу після завершення Регулярного чемпіонату. На думку керівництва АМФВ, такий формат  дозволяє командам підійти до турніру краще підготовленими та адаптованими до футзалу (ні для кого не секрет, що для багатьох колективів основним видом є все ж таки футбол). Разом із цим для клубів, які не пройшли у плей-оф, кубок стає чудовою нагодою реабілітуватися перед самими собою!

І саме це вдалося хлопцям з «Куражу». Волинські «россонері» не здобули жодного очка в Суперлізі (хоча й грали доволі непогано), проте прекрасно розпочали свою ходу тут, перегравши не кого-небудь, а бронзового призера регулярки «Респект» - 3:1. Вітаємо братів Гладунів та Ко і бажаємо успіху надалі!

Ледь не створили сенсацію олицькі футзалісти. Підопічні Руслана Корпоша з «Вуд Еко Буду» змусили добряче попітніти «Любарт-2». Лише завдяки своєму класу та індивідуальній силі окремих гравців, князі змогли обіграти представника Вищої ліги – 2:1.

А ось чинний володар золотих медалей Регулярного чемпіонату «ТТІ» свій похід за ще одним трофеєм завершує одразу. «ЛСТМ», який кілька років тому вже вигравав КВ, знову робить амбітну заявку, вибиваючи «зв’язківців». Перемога «будівельникам» далася непросто. Спершу вони зрівняли рахунок на останній хвилині, а потім здолали опонента в серії пенальті!

Натомість володар двох останніх КВ «Надія» з легкістю розкатала «Рятувальник» (5:0). Також впевнено переміг ковельський «Вокар». Підопічні Романа Бірука були кращими за «Neris-Авангард» (7:2). Зважаючи на склад виконавців, хлопці з міста залізничників виглядають реальними претендентами на титул. А можливо і не один! Звісно, в цьому з ними посперечається МФК «Хорів». Паршиков і Ко непогано провели регулярку, ставши «срібними». Тепер ж бійці Віктора Ревка успішно стартували в кубку, обігравши «Теремно Хліб» (1:0).

Ну, а найбільш цікавими видалися зіткнення «Mojo-Енергопроф» VS «Агромат» та «Динамо» VS «Торпедо». В першій битві було зафіксовано рахунок 3:3. Лотерею виграло «Mojo», а «Агромат» продовжить виступи в Абослютному чемпіонаті Волині.  В другому протистояння все виявилося ще більш шалено – 7:7 в основний час та перемога «Динамо» в серії пенальті. Відзначимо «покер» у виконанні Володимира Чайки!

Суперників в ¼ фіналу буде визначено за допомогою сліпого жеребкування. Про його проведення повідомимо згодом! А якщо вам кортить детальніше прочитати про кожен матч, обирайте відповідний кубок, натискайте на потрібну вам гру, та читайте звіт нашого делегата! 

Кубок АМФВ

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3208#calendar

Наступний за силою Кубок АМФВ подарував нам і несподівані (навіть дуже!) результати, і принципові протистояння. Почнімо з найбільшої сенсації, яку створив ХФК «Фіміам». «Християни», які цьогоріч не змогли потрапити до плей-оф Першої ліги, взяли та «винесли» чинного володаря золотих медалей у Вищій лізі ФК «Кум і Ко». Підопічні Ігоря Бичука та Юрія Логвінова були биті з рахунком 8:0.

Не змогла пробитися далі усіма обожнювана ФК «Мар’янівка». Без свого дискваліфікованого «шефа» Сергія Магери у технічній зоні, «волинські хорвати» не справилися з аутсайдером «вишки» ківерцівським «Локомотивом», який святкував перемогу 7:5.

Програвши боротьбу за золото Першої ліги в очній зустрічі з «Надією-2», «Акцент» отримав змогу поквитатися з підопічними Віктора Ревка уже в першому раунді Кубку АМФВ. І це їм вдалося! Голи Антона Дудіка та Дениса Шворака забезпечили «горілчаним» звитягу – 2:1. Також далі пробився «Камаз-Агро». У матчі сильних першолігових колективів «важковаговики» переграли «Топільно-Єдність» - 2:0.

А що в нас далі? Далі «Гранітбудексклюзив» став жертвою «Дому Фасадів», забивши їм один та отримавши аж вісім м’ячів у відповідь. Також, у насиченому подіями матчі, «Духче Б» обіграв  «Прип’ять» (7:4), подарувавши вболівальникам чергову «вікторію» команди з нижчого дивізіону! Разом із цим в ¼  проходить «Крошу». Фіолетові вибили «Олімп» (3:1). До них приєднається «Олімпія», яка завершила кубковий шлях «Мідаса» (4:0).

Суперників в ¼ фіналу буде визначено за допомогою сліпого жеребкування. Про його проведення повідомимо згодом! А якщо вам кортить детальніше прочитати про кожен матч, обирайте відповідний кубок, натискайте на потрібну вам гру, та читайте звіт нашого делегата! 

Кубок Прогресу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3207#calendar

В рамках Кубку Прогресу, який об’єднує колективи Другої та Третьої ліг, чогось грандіозного чи шокуючого ми не побачили.

Так, перемоги команд із нижчого дивізіону були, але не настільки несподівані, як у змаганнях рангом вище. Розпочнемо саме із такого матчу. В одній із пар зійшлися «БусМаркет» та «Traders». «Трейдери» стали «срібними» в Другій лізі і були фаворитами цієї пари. Проте бажання підопічних Руслана Корпоша виявилося більшим і вони перемогли 3:2.

А ось володар золота регулярки у ДЛ млинівський «Атлетік» сенсацію обійшов стороною та впевнено розібрав комунальників з «Луцьктепла» - 9:4. Хет-триком відзначився Назар Приходько! Багатою на голи вийшла й перестрілка між «Ветераном» та «Новатором». Як і під час регулярного чемпіонату, досвідчені гравці з Володимирівки були влучнішими – 5:2.

Конкурентним вийшло протистояння між «Дежою» та «Hawest». У дуже рівній грі перемогу святкувала команда з Підлозців – 4:3. Також доволі близьким видався матч між «Юністю» та «Феніксом», у якому колектив з Переспи таки обіграв чинного абсолютного чемпіона Третьої Ліги (2:1).

Покидає змагання «Любарт Ю-17». Цей сезон для молодих підопічних Олександра Лисенка видався значно менш вдалим за попередній, проте юнаки здобули корисний для себе досвід, не зважаючи на провальну регулярку та програш «Olam-Keesef» – 3:7. Натомість «West side», який також є аутсайдером Другої ліги, зміг здивувати, перегравши «Арсенал ОТВ» з рахунком 3:1. «Західні» свою боротьбу продовжать в наступному раунді. З чим ми їх і вітаємо!

І якщо ви думали, що вже все, то ні! У нас залишився ще один матч – «Стир» VS «Волинь-АТО». Восьма команда Другої ліги (Волинь-АТО) взяла гору над опонентом з нижчого дивізіону – 2:0!

Суперників в ¼ фіналу буде визначено за допомогою сліпого жеребкування. Про його проведення повідомимо згодом! А якщо вам кортить детальніше прочитати про кожен матч, обирайте відповідний кубок, натискайте на потрібну вам гру, та читайте звіт нашого делегата!

Кубок Мрії

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3206#calendar

Ще рік тому Кубоку Мрії був трофеєм для команд, які тільки розпочинають шлях у обласному футзалі. Проте через збільшення кількості дивізіонів, КМ «пішов на підвищення». 

Щодо матчів, то найбільше пощастило колективу друзів, який назвав себе «Луцьк-Центр». Сліпий жереб вивів їх на «Ярд», який достроково припинив участь у всіх турнірах. Як наслідок – технічна перемога та вихід в ¼ фіналу.

Найбільш захопливим протистоянням виявилася сутичка між домінуючим чемпіоном П’ятої ліги АСК «Забороль» та восьмим колективом з дивізіону рангом вище. І саме «Kadar-Міщани» стали першим «камінцем, об який спотикнулася «Забороль». 7:7 в основний час та дещо сенсаційна перемога «Kadar» в лотереї!

Своєю чергою володар золота Четвертої ліги ФК «Вишків» нещадно познущався над «Колосом-2» (10:1). Назар Стасюк відзначився хет-триком, а його партнер Віталій Кулай розписався у воротах суперника цілих чотири рази!

Прекрасну боротьбу «Клевер Сторс» нав’язали святі отці з «Покрова». Так, підопічні Дмитра Голоскокова поступилися з рахунком 4:5, проте соромно за цей результат їм не повинно бути! А ось інший колектив із П’ятої ліги взагалі святкував «вікторію» над опонентом, який вище рангом. ФК «Кременець» перестріляв «Респект-2» - 4:3.

Близьким до успіху був «Теремно хліб-2», проте вдача посміхнулася юнакам із «Пірванче», які забрали перемогу в серії пенальті. Також в наступний раунд пробилися угринівська «Волинь» та «Вадрус». Поза бортом залишилися «Надія-3» та «Вілія».

Суперників в ¼ фіналу буде визначено за допомогою сліпого жеребкування. Про його проведення повідомимо згодом! А якщо вам кортить детальніше прочитати про кожен матч, обирайте відповідний кубок, натискайте на потрібну вам гру, та читайте звіт нашого делегата!

Кубок Старту

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3236#calendar

Для команд, які перебувають у найнижчій частині рейтингу, було створено новий трофей – Кубок Старту. Битву за нього розпочало 16 колективів із П’ятої та Шостої ліг!

Нещодавно «Вуд Еко Буд-2» відібрав у «Татрафана» останню путівку в плей-оф, відправивши «гнучких» втішатися у Cake Cup. Безумовно, що Дмитро Пасічник та Ко не могли так просто змиритися з таким перебігом подій та прагнули помсти. І вона настала в очній зустрічі тиждень тому, оскільки перемогли саме вони (3:1).

Дуже непросто довелося срібному призеру П’ятої ліги «Грифону». Хлопці з 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна зіштовхнулися з ФК «Мотор» із найнижчого дивізіону та завершили основний час з рахунком 2:2. І лише у доволі нервовій «лотереї», вони таки витягнули свій «щасливий квиток».

Класно стартувала ФК «Дубнівська». Так, «Гірка Полонка» - відвертий аутсайдер П’ятої ліги. Але все ж, вибити команду, яка знаходиться рангом вище – успіх, який заслуговує на похвалу. Тим часом хлопцям з-під Луцька залишається лише участь в «солодкому» турнірі.

Справжня сенсація сталася у ще одному протистоянні двох дивізіонів. Сьома команда Шостої ліги «Ветеран» зі Струмівки взяв та й розбив бронзового призера з поверху вище – 3:0. Натомість «місцевий» чемпіон «Гандикап» обіграти «Мідас-2» не зумів, поступившись «античним» 1:4.

Окрім цього, «Сенкевичівка» була сильнішою за «Мильськ» (4:2), «Несвіч» обіграв «Доросинівску громаду» (4:1), а «Воротнів» був кращим за «Рать» (5:2).

Суперників в ¼ фіналу буде визначено за допомогою сліпого жеребкування. Про його проведення повідомимо згодом! А якщо вам кортить детальніше прочитати про кожен матч, обирайте відповідний кубок, натискайте на потрібну вам гру, та читайте звіт нашого делегата!

Плей-офф стукає у двері

Після короткої паузи на кубки, основний турнір Волинської області з футзалу повертає усю увагу до себе. І це зовсім не дивно, оскільки регулярка позаду, а попереду лише матчі на виліт!

Важливо відзначити, що через величезну кількість спортивних подій у спорткомплексі, нам довелося розділити початок стадії плей-оф на два етапи. В прийдешні вихідні перші ігри проведуть представники більшості ліг. Матчі-відповіді ці пари проведуть в наступні вихідні.

Своєю чергою представники Третьої, Четвертої та П’ятої ліг проведуть одразу  два матчі у вікенд 19-20 лютого!

Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3205#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Календар 12-13 лютого

10 лютого (четвер)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Суперкубок України 40+.

18.30                 Володимирівка – Чорне море Одеса

 

11 лютого (п’ятниця)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Чемпіонат України 40+

12.00                 Чорне Море Одеса – Атлет Житомир

12.55                 Володимирівка – Кардилал-Рівнестандарт

13.50                 Здоровенькі були Волинь – Глорія Одеса

14.40                 Володимирівка – Атлет Житомир

15.30                 Глорія Одеса – Кардинал-Рівнестандарт

16.30                 Здоровенькі були Волинь – Чорне море Одеса

 

12 лютого(субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Чемпіонат України 40+

09.00                 Здоровенькі були Волинь – Атлет Житомир

09.50                 Глорія Одеса – Володимирівка

10.40                 Кардинал-Рівнестандарт – Чорне Море Одеса

11.30                 Атлет Житомир – Глорія

12.20                Кардинал-Рівнестандарт – Здоровенькі були Волинь

13.20                Чорне Море Одеса – Володимирівка

Суперліга. ¼ Плей-офф І матч.

14.00                 Надія – FC Respect

15.00                 ФК Любарт-2 – Вокар-Ковель

16.00                 ЛСТМ – ТТІ Нововолинськ

17.00                 Теремно Хліб – МФК Хорів

Друга ліга.¼ Плей-офф І матч.

18.00                 Луцьктепло – Kroshu Lutsk

19.00                 ФК Арсенал – FC Traders

20.00                 Волинь-АТО – Атлетік М

21.00                 МФК Гранітбудексклюзив – Olam-Kesef Sport

МАЙДАНЧИК №1

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         Іква – Олімпія

10.40                 U-15         Ківерці – Іква

11.20                 U-13         Маневичанка – Іква

12.00                 U-11         Іква – ФК Сойне

12.40                 U-13         Маневичі – Іква

13.20                 U-15         Іква – ФК Сойне

14.00                U-13         Маневичі – Маневичанка

14.40                 U-13         Іква – ДЮСШ №4

15.20                 U-15         ФК Сойне – FC Respect

16.00                 U-15         ДЮСШ-Respect – АФК Городище

16.40                 U-15         Мідас – Рожище

17.20                 U-15         АФК Городище – ДЮСШ-Respect

18.00                 U-15         FC Respect – ДЮСШ №4 Л

18.40                 U-9           Клуб Лева – FC Respect

19.20                 U-13         FC Respect – Мідас

20.00                

МАЙДАНЧИК №2

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

09.00                 U-11         Атлетік Ц – Ківерці

09.40                 U-13         Боратин – Маневичі

10.20                 U-9           ЖФК Легіон – ФК Сойне

11.00                 U-11         Амазонка – Зоря

11.40                 U-11         Рожище – Зоря-2

12.20                 U-11         ДЮСШ №2 Л – Зоря

13.00                U-11         Боратин – Любарт-2

13.40                 U-11         Любарт – Зоря-2

14.20                 U-9           ФК Сойне – Клуб Лева

15.00                

 

13 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Чемпіонат України 40+

09.00                

09.50                 Чорне Море Одеса – Глорія Одеса

10.40                 Атлет Житомир – Кардинал-Рівнестандарт

11.30                  Володимирівка – Здоровенькі були Волинь

12.30               

Перша ліга. ¼ Плей-офф І матч.

13.30                 Мідас – Надія-2

14.30                 МФК Дім Фасадів – Akcent

15.30                 Олімпія – ФК Мар’янівка

16.30                 Духче Б – Камаз-Агро

Вища ліга. ¼ Плей-офф І матч.

17.30                 Прип’ять – ФК Кум і Ко

18.30                 ФК Топільно – Вуд Еко Буд

19.30                 MOJO Енергопроф – Торпедо

20.30                 Агромат – Neris-Авангард

 

МАЙДАНЧИК №1

Шоста ліга. ¼ Плей-офф І матч.

09.00                 Мотор – ФК Дубнівська

09.50                ФК Рать – Доросинівська громада

10.40                 ФК Воротнів – Гандикап

11.30                 ФК Ветеран – ФК Мильськ

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

12.00                 U-7          Лаккі Тім – ДФК Штурм

12.40                 U-9           Лаккі Тім – Маневичі

13.20                 U-7          Маневичанка – ДФК Штурм

14.00                U-9          Маневичі – Любарт Kids

14.40                 U-9          Острожець – ДФК Штурм

15.20                 U-7          Маневичанка – Любарт Kids

16.00                 U-15         Волинь-3 – Олика        

16.40                 U-9          Олімпія14 – ФК Спортінг

17.20                 U-15         Олика – ФК Пірванче

18.00                 U-11         ДЮСШ №4 Л – ФК Спортінг

18.40                 U-9           Олімпія – ФК Спортінг

19.20                 U-15         Любарт – Волинь Червоні

20.00                 U-15