Гра


6: 5

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

 Ось і розпочався всіма нами довгоочікуваний Чемпіонат Волині з футзалу. Символічним у цьому сезоні, в якому зареєструвалося рекордних 64 колективи, стало те, що розпочали його команди-дебютанти, які вперше вирішили спробувати свої сили в цих змаганнях.

Як і личить командам-дебютантам гра одразу розпочалася безкомпромісно та жваво. Колективи розпочали гру «атакою на атаку» суперника, і вже на другій хвилині гри перший м’яч сезону 2018/2019 в Чемпіонаті Волині забив Тарас Осадовський, який відразу ввійшов в історію цієї першості як автор першого голу, а також офіційного гольового початку для своєї команди.

«Християни» звичайно засмутились такому початку чемпіонату, бо напевно мали інші плани на цю гру, тому активно кинулися відіграватися, і зусиллями Петра Матвійчука зуміли встановити статус-кво в цій грі.

Та все ж працівники «охорони міста» зуміли після цього неприємного епізоду зусиллями Тараса Осадовського та Володимира Майко вийти вперед, і команди пішли на відпочинок за рахунку 3:1 на користь «Варти переможці».

Після відпочинку та внесення коректив у гру ХФК «Фіміам-2» розпочав другу половину шквальними атаками на ворота суперника і голом Андрія Гаврука зумів скоротити рахунок.

Та все ж краща фізична підготовка «муніципалів» зробила свою справу і вони завдяки хет-трику Володимира Майко, якого ми також вітаємо з дебютними трьома м’ячами в чемпіонаті в одній грі, довели цю зустріч до перемоги.