Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

Ще два дебютанта обласної першості стартували у першому турі чемпіонату області. Якщо бути відвертими, то звичайно по своєму складу ці колективи були гідні більш престижної ліги, але поточний рейтинг команд не дозволив їм там бути.

У складі команди з Горохівського району були гравці, які ще в минулому році вдало грали у найвищій лізі АМФВ. Та вдала трансферна політика у міжсезоння дозволила команді з «англійською» назвою заявити у свої ряди мастеровитих футзалістів.

Скажімо так, що ФК «Бельбек» теж не простий суперник. Зі слів представника команди колектив також приймав участь у багатьох змаганнях на Миколаївщині, до того часу коли військові переїхали до Луцька. Команда складається в основному з військових, тому фізично та функціонально дуже потужна.

Та все ж клас є клас. І безумовно у «канонірів» на сьогоднішній момент він вищий. Зробивши у першому таймі гандикап у три м’ячі синьо-чорні у другому спокійно грали та контролювали м’яч.

Потрібно віддати належне ФК «Бельбек», які у другому таймі повністю віддали свої сили грі. Однак на сьогодні «арсеналівці» сильніші, хоча військові своєю грою справили дуже хороше враження.