Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Коли пролунав свисток на перерву, на табло горіли одинички, що стали справедливим підсумком цікавого протистояння двох амбітних колективів, котрі звикли грати завжди на перемогу. Першими відзначилися лучани стараннями Ігоря Блажиєвського, котрий з гострого кута пробив кіпера другої «Надії». А на останній хвилині періоду Андрій Драголюк вдало завершив комбінацію партнерів по команді.

Після відновлення матчу більше гострих моментів створила хорівська команда, але Ігор Манілов у рамці «Забіяки» діяв впевнено. Відбивши наступ «блакитно-чорних» представники смачної торгової марки пішли у наступ. А першу скрипку в оркестрі «Забіяки» вирішили поділити брати Блажиєвські. Спочатку Олександр  після розіграшу кутового вивів лучан вперед, а за кілька хвилин Ігор оформив дубль, забивши у фірмовому стилі в дальній кут.

За підсумком протистояння присутні на матчі любителів футзалу в один голос заявили, що стали свідками поєдинку майбутніх призерів «регулярки», адже за змістом саме ця гра стала найцікавішою у звітному турі.