Гра


0: 1

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Б./ Герасимчук В.




Про гру:

Суперники є одними з самих емоційних команд у своїй лізі, тому цей поєдинок очікувався надзвичайно цікавим та напруженим. Перчинку зустрічі додавало ще  і те, що «регулярку» колективи розпочали не вдало, програвши в першому турі, тому кожна з команд прагнула будь-що набрати перші залікові бали саме у цій «битві».

Початок зустрічі був дуже обережним. Кожна з команд боялася помилитися, тому довго контролювала м’яч та масовано оборонялась при втраті м’яча.

«Головне не пропустити, а свій м’яч заб’єм завжди» - був головним девізом команд на початку гри. Та з плином ігрового часу опоненти розігрались і в подальшому глядачі вже побачили більш відкритий та атакувальний футзал.

Юрій Вихованець з «Сахарадо» в середині першого тайму після помилки голкіпера жовто-червоних, (який до того діяв бездоганно та не раз виручав команду) відкрив рахунок у зустрічі.

Як і передбачало багато глядачів, друга половина розпочалася з справжньої «рубки». Рахунок був «слизьким» як для однієї, так і для іншої команди, тому будь-яка помилка могла бути фатальною.

Було багато моментів, та голів глядачі більше не побачили.