Гра


4: 2

Удари по воротах:

25
:
10

Удари у рамку воріт:

13
:
5

Сейви:

2
:
10

Фоли:

7
:
4

Літвінчук Леонід, Заяць Олексій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Оніщук Ю./ Васько К.




Про гру:

 

Ранкові матчі часто бувають доволі сонними, чого не скажеш про матч де зустрічалися команди «Сахарадо» - «West Side». Ці команди добре знайомі волинським вболівальникам, тому усі знали і чекали цікавої та безкомпромісної гри. Що згодом ми і побачили.

Уже на 2 хвилині Сергій Примачок не реалізував вихід віч-на-віч проти свого «тезки» Сергія Чернявського. Час йшов, хід поєдинка контролювали гравці «Сахарадо» створюючи момент за моментом біля воріт «West Side», тримаючи цим в постійній напрузі як захист, так і голкіпера. Останньому не раз приходилось вступати у гру, демонструючи дива реакції та воротарської майстерності, за що і отримував заслужені оплески і овації від глядачів. Але на останній хвилині першої половини зустрічі, Сергій Примачок все ж зумів засмутити суперників  - забивши гол 1:0. Саме з таким рахунком команди пішли на відпочинок.

Другий тайм розпочався ще енергійніше. Гості шукали «ключик» до воріт Сергія Іжика, а господарі діяли більш впевненіше, адже свій «ключик» до воріт суперника вони підібрали ще у першому таймі. Що свідчило про забиті м’ячі Романа Кузави та Володимира Крупніка. Здавалось би справа зроблена – на табло 3:0 та впевнена гра луцьких «сахарників», але «біло-червоні» намагалися шукати удачі біля чужих воріт. Спочатку Роман Костюкевич вдало  завершив комбінацію партнерів та реалізований пенальті у виконанні гравця "західної сторони", скоротили рахунок до мінімуму, та сподівання на бодай один заліковий бал. Але «нагорода знайшла свого героя» - за кілька миттєвостей до фінального свистка Сергій Примачок оформлює дубль у матчі та за кількістю результативних дій стає кращим гравцем матчу.

Лунає фінальний свисток, впевнена перемога представників одного з мікрорайонів нашого міста, що дозволяє їм піднятися вище у турнірній таблиці.