Гра


3: 5

Удари по воротах:

16
:
18

Удари у рамку воріт:

11
:
15

Сейви:

8
:
7

Фоли:

8
:
9

Заяць Олексій, Літвінчук Леонід, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Васько К./ Онищук Ю.




Про гру:

 

Для обох колективів сезон розпочався вдало, набравши максимум залікових балів у стартових турах. Матч розпочався енергійним та відкритим футзалом, ніхто не засиджувався в обороні. «Червоно-жовті» більше тримали м’яч у своїх ногах розігруючи різноманітні комбінації, а номінальні господарі майданчика сподівались на контр-випади, відпасовуючи на свого капітана Олега Шахраюка.  Кулястий вперто не хотів залітати у ворота як однієї так і другої команди, де надійно грали голкіпери. Клас та майстерність «хліборобів» взяла верх у протистоянні з більш молодшою «Оликою».

За три хвилини до завершення першої  половини зустрічі команди влаштували гольову феєрію. Першим Михайло Байбула відкрив рахунок у матчі завершивши комбінацію партнерів. Дмитро Бурковський подвоїв рахунок, а Михайло Байбула ефектним та ефективним дальнім ударом збільшив перевагу 0:3. А фірмовий розворот зі зміщенням в сторону дозволив Олегу Шахраюку «качнути» захисника та встановити остаточний рахунок першого тайму 1:3.

Емоції не вщухали і у другому таймі про що свідчить чимала кількість попереджень у матчі. В дебюті другої половини все той же Михайло Байбула приборкав м’яч та пробив повз голкіпера 1:4.  Віддавши ініціативу супернику «червоно-жовті» грали по рахунку та сконцентрувалися на захисті власних воріт. І знову кінцівка другого тайму відбулася по сценарію першої половини зустрічі. За представників Ківерцівського району відзначились Олександр Зингель та Вадим Ольхович, а крапку у матчі поставив Юрій Шаула встановивши остаточний рахунок 3:5. Який і був зафікований на табло після фінального свистка арбітра зустрічі.