Гра


7: 3

Хронометрист / Делегат:

Оніщук Ю.




Про гру:

 

Луцька «Вікторія» у цей суботній день прагнула будь, що  взяти реванш у гостей з Нововолиська за прикрий програш у кубковому матчі.

Розвиток подій як і у кубковому матчі розпочинався ще до стартового свистка. Гірники в черговий раз приїхали не укомплектованим складом, на цей раз без жодної заміни, чого не скажеш про «Вікторію» котра була у бойовому складі.  І все ж «чорні» знову «спіткнулись, об ті ж самі граблі», що і минулого разу,  не віддавши належного супернику та недооцінивши його. Можливо саме це і повпливало на подальший розвиток подій на паркеті.

Уже на четвертій хвилині Віктор Михальчук вивів свою команду у перед вдало завершивши атакувальні дії партнерів. Далі волинські «шахтарі» забивали голи на будь який смак довівши рахунок до 6:0, а гравці «Вікторії» з цим нічого не могли зробити та безпорадно розводили руками.                Супер-надійно у рамці відіграв Артем Гончарук, який впевнено та безпомилково керував командою у захисті. Не дарма кажуть, що голкіпер – це пів команди. Коли в нього "йде" гра, то й польові гравці відчувають упевненість в своїх силах ... За хвилину до завершення першої половини зустрічі Андрій Тучкевич зумів засмутити кіпера гірників, «розстрілявши» ворота з близької відстані. Пролунав свисток, що свідчило про те що команди йдуть на перерву, рахунок 6:1 на користь «шахтарів».

Другий тайм гірники грали по рахунку, маючи в активі чудовий гандикап у п’ять пунктів. «Вікторія» далі тисла на втомленого суперника, але захист діяв як один механізм не даючи збою. Проте це особливо нічого не змінило. Підопічні Романа Дмоховського відзначились лише два рази зусиллями Олександра Грицюка і Андрія Тучкевича, а втомлені гірники спромоглися відповісти на це влучним пострілом Богдана Лазарищака.

Матч завершився перемогою нововолинських гостей з рахунком 7:3. «Шахтар ТТІ» готуватиметься до кубкового матчу наступного уїк-енду, а Дмоховський і Ко мають над чим поміркувати!