Гра


4: 8

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

 

Третій тур у четвертій лізі розпочинався грою невдах старту регулярки – «Імпульса» та «Феміда Юнайтед». Втративши на старті сезону залікові бали, колективи будь-що прагнули здобути перші очки саме в цій зустрічі.

Перед грою відчувався надзвичайний настрій команд, так що початок гри був дуже насичений та емоційний.

Не відкладаючи у «довгий ящик», «фемідівці» одразу взялись до справи та м’ячами Андрія Янка та Ігоря Федоюка повели в рахунку.

Получивши такий нокдаун жовто-чорні довго приходили до тями, а в цей час «Феміда Юнайтед» просто «добивала» суперника. Авторами цих потужних ударів були Орест Цегловський та Богдан Кістенюк. Під кінець тайму Володимир Білоус з «Імпульсу» своїм м’ячем зумів трішки «підсолодити пігулку» для свого колективу, та це було дуже маленькою втіхою для команди.

Практично зробивши результат у першому таймі, друга половина проходила вже дуже спокійно. «Феміда Юнайтед» довго контролювала м’яч, та чекала на помилку суперника, щоб зловити їх на контратаці. Натомість номінальні господарі вже теж змирились з поразкою в цій грі, тому думками напевно вже готувались до наступних матчів.