Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Силюк Г./ Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічалися абсолютні дебютанти футзалу області, представники Горохівського та Іваничівського районів.

В цьому сезоні колективи ще тільки роблять перші кроки в нових для себе змаганнях, тому особливих завдань на сезон не ставлять. Головне – отримати неоціненний досвід, який допоможе в майбутньому.

Початок зустрічі розпочався з обміну м’ячами між суперниками. Зробили це Василь Микитюк з ФК «Лішня» та Олександр Вішняр з «Вілії Дежі». Після цього кожен з опонентів робив спроби нахилити шальки терезів на свою користь, щоб більш впевнено почувати себе після перерви. І таки під кінець тайму «дежевіць» Юрій Гогой зумів мінімально вивести свій колектив вперед.

 Початок другої половини відзначився другим м’ячем Олександра Вішнера у зустрічі і лішнянцям стало взагалі непереливки. Хлопці з Іваничівщини намагались будь-що відігратись і великими силами кинулись вперед, та «китайська стіна» у вигляді гравців захисту «Вілії Дежі» не давала їм це зробити. Гравці в салатово-чорній формі самовіддано кидались під кожен м’яч і таки змогли «вистрадати» цю перемогу. Важливі залікові бали для «Дежі», яка вже може спокійно випити келих шампанського за перемогу та з нагоди Новорічних свят.