Гра


6: 6

Хронометрист / Делегат:

Гайда Я./Герасимчук В.




Про гру:

 Напевно команди вже відчувають початок Новорічних свят, тому в останньому турі перед святами у багатьох колективах збирається дуже мала кількість гравців. Не винятком стала і ця гра. На поєдинок «Імпульс» вийшов з однією заміною, а «Волиньобленерго» так і взагалі розпочав однією п’ятіркою. На лаві запасних синьо-білих гуляв вітер, та гордовито стояла пляшка з мінеральною водою.

Кожна з команд розуміла, що сили треба берегти, бо з такою кількістю замін буде важко дограти поєдинок, обережно та розважливо розпочали гру.

Що цікаво, що в такій ситуації практично кожна з атак закінчувалась влучними ударами і м’ячі на будь-який смак влітали у ворота як однієї, так і іншої команди.

Авторами м’ячів  «Імпульса» були  Володимир Нечай, Максим Малаховський та Ігор Прудніков. В «енергетиків» - Василь Міндюк та Михайло Курасевич.

Друга половина розпочалась з м’яча Олександра Скоп’юка з «Імпульса» і синьо-білим стало геть сутужно стримувати цей натиск. До всіх бід «енергетиків» додався дубль Володимира Нечая. Та в цей надважкий момент у «Волиньобленерго» з’явився свій рятівник у вигляді граючого тренера Петра Назарука, який за декілька хвилин своїм хет-триком зумів перевернути все з ніг на голову.

Надзвичайно емоційний та цікавий поєдинок закінчився нічиєю.