Гра


0: 5

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Бородово-помаранчеве протистояння без розкачки розпочалося на максимальних обертах з бізліччю моментів. Проте рахунок було відкрито лише на 8-й хвилині. Затяжну атаку «Рятівника» пострілом під поперечину завершив Дмитро Журавський. А за півтори хвилини до перерви Олександр Якимчук спочатку рахунок подвоїв, а далі підсумував результат першого тайму – 0:3, оформивши дубль.

Перша хвилина другої половини мала віншуватися черговим голом «МНСників», але гравець гостей дивом не влучив у порожні ворота. Помилку партнера за кілька хвилин виправив автор другого дублю у матчі Дмитро Журавський і стало зрозумілим, що один з лідерів Першої ліги шансу на перемогу не упустить. Тим більше, що під завісу гри Олександр Якимчук продемонстрував «фокус із шляпою», вписавши своє ім’я в протокол поєдинку.

«Бережанка» спробувала розмочити рахунок і відрядила у наступ п’ятого польового гравця, але болючі 0:5 стали остаточним підсумком гри. Впевнена перемога лідера над командою з другої половини турнірної таблиці Першої ліги.