Гра


0: 4

Удари по воротах:

21
:
33

Удари у рамку воріт:

10
:
20

Сейви:

16
:
10

Фоли:

8
:
7

Журибіда Володимир, Хомич Олена, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались лідер та аутсайдер «регулярки». Якщо виходи з логіки турнірної таблиці, то здавалось що у «пекарів» не буде абсолютно ніяких проблем з «мар’янівськими хорватами». Теремнівці впевнено проводять чемпіонат, і в цій зустрічі тільки і мали закріплювати свою перевагу над суперниками.

Але не завжди виходить так як думається. З перших хвилин гри мар’янівці показали характер і зуміли нав’язати шалений опір фавориту.

Навіть не зважаючи на те, що на керівному містку у номінальних господарів не було харизматичного керманича біло-червоних Сергія Магери команда змогла дати бій лідеру.

Гравці команди кидались під кожен м’яч який пробивав суперник, як ніби в цій грі вирішувались чемпіонські медалі і «Теремно хліб» все ніяк не міг прошити зловившого кураж голкіпера «Мар’янівки». Отже не зважаючи на всі зусилля, на перерву команди пішли з дещо несподіваними нулями.

В другій половині «Теремно хліб»  включив всі свої оберти щоб таки вирвати свою заплановану перемогу, і в середині тайму надзусиллями Михайла Байбули та Ігора Редчука таки пробили «мар’янівські мури». Слід віддати належне підопічними Сергія Магери. Вони бились як леви і змогли таки зробити декілька небезпечних моментів біля воріт суперника, які на жаль нічим не закінчились. А в кінці тайму команда почала грати з п’ятим і получила ще два м’ячі у пусті ворота.

Важка перемога фаворита перегонів, який закріплює своє лідерство.