Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічались ще одні невдахи регулярного чемпіонату. Колективи після екватору першості знаходяться у «підвалинах турнірки», тому ця зустріч для суперників була ключовою для виходу з «ігрової кризи».

«Торгівельники» змогли у трансферне вікно не погано підкріпитись, тому у цій зустрічі мали незвичну як для них довгу лаву запасних. Натомість гравці «Імпульсу» з’явились на гру однією п’ятіркою, а на лаві запасних у жовто-чорних сиротливо гуляв вітер, тужливо нагадуючи що свята вже закінчуються і команді пора набирати залікові бали.

Номінальні гості збивали високий темп який набрав «Ротан плюс», знаючи що на всю гру їх не вистачить, натомість біло-червоні взялись швидкими замінами нагнітати темп. Це одразу матеріалізувалось у м’ячі Василя Годуна, Дмитра Коробки та Вадима Бохонюка ще у першому таймі і «торгівельники» спокійно пішли на перерву маючи дуже хороші перспективи на цю гру.

Несподівано друга половина зустрічі розпочалась з пресінгу «Імпульса» і Леоніду Карп’юку вдалось скоротити рахунок, але практично відразу Василь Годун своїми чотирма м’ячами зумів знову зробити комфортний результат для своєї команди.

Перемога «Ротан плюс» який вже більш впевнено буде себе почувати в наступних поєдинках.

 

  1. «Волиньобленерго» - «Прип’ять» 5:4 (І тайм 3:3)

 

Зустрічались лідери групи «А» у четвертій лізі, тому всі очікували видовищного та цікавого протистояння. Новий футзальний рік для гравців «Прип’яті» розпочався дуже вдало. Команда стала переможцем Новорічного турніру, тому з хорошим настроєм виходила на поєдинок плануючи і в ньому здобути перемогу, тим більше що «червоні» очок в регулярці ще не втрачали, здобувши у всіх поєдинках лише перемоги.

От і початок цього протистояння відзначився дуже швидким м’ячем Олександра Криська, і хлопці з берегів Прип’яті повели у рахунку. Мало того, вже з перших хвилин Любешівці як досвідчені колективи почали розігрувати п’ятого на половині суперника, та намагались вивести на ударну позицію вільного гравця.

Така зухвалість не сподобалась синьо-білим і вони грамотно захищаючись змогли підловити суперника контратаками у вигляді гольових уколів Олександра Волошина та Ігора Банери. Та все ж лідер є лідер, і під кінець тайму «Прип’ять» зуміла зрівняти рахунок так що на перерву суперники пішли з рівним рахунком.

Дуже цікава була друга половина. Зі сторони було видно що кожен з опонентів заслуговує грати і в більш рейтинговій лізі, бо було багато красивих комбінацій та вдалих технічних дій.  В середині тайму Михайло Семенюк виводить «енергетиків» вперед, і вже «весь Любешів» кинувся відігруватись. Гра з п’ятим принесла дивіденди у вигляді м’яча Богдана Солов’янчика. Та у «Волиньобленерго» був джокер – Михайло Курасевич, який ударом у порожні ворота встановив кінцевий результат у цій грі. Лідер втратив перші очки у чемпіонаті, а суперники видали блискучу та цікаву гру!