Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

 Завершувався футзальний вечір у третій лізі грою лідера свого дивізіону МФК «Гранітбуд» з Горохова та самобутньою та цікавою командою «Акцент».

Як і личить лідеру регулярки  «будівельники» спокійно та розкуто розпочали поєдинок, надіючись обіграти опонента без особливих зусиль. Але як показав час, «Акцент» виявився дуже міцним горішком, і в одній із своїх небезпечних атак Володимир Третьяк блискучим ударом зумів відкрити рахунок у зустрічі. До перерви горохівчани змогли відігратись. Вдалось це Юрію Лоскутову, і команди пішли на перерву як кажуть «при своїх».

Друга половина розпочалась з обопільних атак. Колективи показували блискучий футзал з безліччю моментів, але в кінцевій стадії страдала реалізація. Час летів, а м’яч вперто минав ворота вибираючи замість сітки, стійки та поперечини воріт. 

І коли здавалось що пахне сенсаційною нічиєю Роман Гузар за п’ятнадцять секунд до завершення гри зумів забити переможний м’яч, який константував надзвичайно важку перемогу лідера своєї ліги.

Засмучений цією поразкою «Акцент» в цьому поєдинку показав дуже хороший рівень гри, і з надією дивиться на слідуючі свої поєдинки. З такою грою перемоги до них обов’язково прийдуть.