Гра


3: 1

Удари по воротах:

21
:
14

Удари у рамку воріт:

9
:
6

Сейви:

0
:
2

Фоли:

6
:
7

Хомич Олена, Журибіда Володимир, Бабич Олександр




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О. Голоскоков С.




Про гру:

Як би автор статті хотів заінтригувати читачів анонсом звітного поєдинку, то вірогідно варіантами назв могли бути: «Президентське дербі», «Чиновницькі розборки» або «Свій до свого по очки». Адже не секрет, що тренери команд-суперниць є посадовцями АМФВ, разом захищали кольори «Олімпа» та друзі у житті. Проте, як відомо на майданчику товаришів немає, а є непримиримі суперники.

Не зважаючи на те, що обидва клуби практично вирішили завдання щодо потрапляння до плей-офф (хоча після закінчення 5-го туру для «Олімпа» завдання входу до вісімки кращих потребує кореляції), принциповість протистояння в матчі 5-го туру «регулярки» була гарантована. Події на паркеті СК «Арена Спорт» очікування глядачів виправдалися і за півтори хвилини гри команди встигли обмінятися голами. Таранний Павло Кузьмін забив за «Олімп», а за мить відзначився «поважний» Ігор Савич.

Наступних гольових подій на майданчику довелося чекати доволі довго. Забитий м’яч організували гравці червоно-чорних, коли невдало розіграли штрафний, а Віктор Сущ з FC «Respect» скористався помилкою на всі 100% - 2:1. Така цифрова формула протрималася недовго, адже дубль Ігоря Савича за 12 секунд до сигналу на перерву підсумував тайм на користь господарів – 3:1.

Вагома заявка «блакитних» на загальну перемогу до середини другого тайму так і лишалася заявкою, підкріпленою лише двома гольовими моментами, в яких переможцем вийшов «олімпійський» голкіпер Іван Семенюк. Якби жага до перемоги передалася польовим гравцям, то вони б більш впевнено діяли у завершальній стадії атак і шанси для взяття воріт використовували ефективніше. А так в підсумку 3:1 і FC «Respect» зберігає лідерство у Другій лізі, а «Олімп» готується до поєдинків на вибування.