Гра


2: 6

Удари по воротах:

20
:
18

Удари у рамку воріт:

10
:
13

Сейви:

3
:
7

Фоли:

3
:
6

Бабич Олександр, Хомич Олена, Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

За чотири зіграних тури суперники зуміли на набрати на двох лише одне очко завдяки нічиїй підопічних Ярослава Русина в поєдинку з «Модерн-Експо». А «Юність» здобутків поки що не мала. Так само, як і вдачі. Не встиг секундомір на табло відрахувати 2-х хвилини ігрового часу, як лучани були попереду в два голи. Спочатку Олег Кривенький скористався помилкою кіпера Переспи, а далі досвідчений Юрій Марчук забив м’яч, що може номінуватися на гол туру.

Дебютні події не додали настрою «Юності», яка під час спроб виправити ситуацію проґавила контрвипад «тепловиків» і дозволила Олександру Кривенькому оформити дубль. А наприкінці тайму лучани розіграли академічну комбінацію на чотири паси з гарантованим пострілом впритул у виконанні Едуарда Макогона.

Початок другої половини гри відзначився двома локальними подіями. Спочатку лучанин Юрій Марчук оформив дубль, а пізніше ще один гол-номінант ударом через себе забив невтомний Сергій Кулюк з Переспи, якому через кілька хвилин підкорився третій дубль у звітному поєдинку.

Подальшій події на майданчику СК «Арена Спорт» були скоріше протокольними, адже номінальні гості    не мали сумніві щодо переможного підсумку, а «Юність» не вірила у можливість врятувати один заліковий бал. Підсумкові 5:2 на користь луцької команди стали реальним цифровим  співвідношенням сил суперників на цей час. Хоча другий тайм «Юність» справедливо може вважати вдалим ігровим відрізком, який можливо стане фундаментом для майбутніх перемог колективу з Переспи.