Гра


7: 4

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались беззаперечний лідер перегонів у четвертій лізі, команда яка єдина хто не втрачав залікових балів у своєму дивізіоні ФК «Арсенал» та колектив, який тільки розпочинає свій шлях у футзалі – команда «ОГГО».

Початок зустрічі розпочався дуже жваво. Пройшло півтора хвилини гри, а глядачі вже побачили три м’ячі. Відкрив рахунок «арсеналівець» Дмитро Зінкевич, на що одразу дублем відповів «оггівець» Іван Риковський. На цьому така цікава гольова феєрія закінчилася. Суперники сіли у захист і атакувальні дії були вже не такими результативними.

«Арсенал» був дещо спантеличений такою грою та результатом, то ж певний час не міг прийти до тями. Ніхто не очікував такого супротиву від «Огго». Все ж до перерви Олександр Корнійчук зрівняв рахунок, проте практично одразу Олег Тучак знову виводить номінальних гостей вперед.

Так що на перерву команди пішли з дещо несподіваним рахунком.

Друга половина розпочалась з «атакувального шквалу» «Арсеналу» і … м’яча у ворота канонірів. Запахло сенсацією! «Горохівським англійцям» прийшлось включити всі свої можливості щоб вирівняти гру, і таки зусиллями Олександра Скопика та Олександра Корнійчука їм це вдалося. Не зважаючи на шалений опір опонента, під кінець тайму представникам Горохівщини все ж вдалось дожати суперника і здобути важку перемогу.

Хоча «Огго» і програв та зумів справити дуже хороше враження.