Гра


2: 3

Удари по воротах:

17
:
8

Удари у рамку воріт:

11
:
6

Сейви:

9
:
9

Фоли:

4
:
2

Хомич Анатолій, Мадзей Володимир, , Борошук Олексій




Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Мищук А.




Про гру:

Зустріч між другою і третьою командами "турнірки" беззаперечно мала характер "дербі". За Боратин виступають футзалісти,які ще рік назад захищали кольори зникшого з "футзальної карти" суперлігового "Агротеха",а "Стела" стала справжнім відкриттям сезону. Відповідальність за результат ну вже дуже "зіпсувала малюнок гри" в першому таймі. Поодинокі удари  в сторону воріт успішно "ліквідовували" воротарі або ж мяч летів надто неточно щодо рамки воріт.Підсумок---скромні 0:0 на табло. 
     Вже на 10-ій секунді другого тайму господарі розіграли комбінацію і Дмитро Біліч струсонув хрестовину воріт гостей.Ще за хвилину підтвердилась "футбольна оборотка"---Віктор Мойсіюк дограв епізод до кінця і після відскоку від стійки,проштовхнув "шкіряну четвірку" в ствір.На 18-ій хвилині глядачі вже аплодували "гарматі" Дмитра Перванчука в нижній кут воріт метрів з 15-и---0:2!  Гра оживилась  і Боратин повів гру з пятим польовим,що втілилось в голи Олега Василюка і Романа Іваницького.  А далі була "рокова" помилка від команди з приміського села---поперечну передачу перехопив захисник "Стели " і точним перекидом знову вивів своїх вперед. Залишались ще три хвилини,але в цей раз "Боратину" фортуна не посміхнулась.Адже  в минулому турі вони забили два голи в заключні 50 секунд і вирвали перемогк у "Олімпії"! 
   Перемога в очній зустрічі підняла "Стелу" на другу сходинку,тим самим опустивши на третю опонента. Сприятливий календар заключних турів відкриває команді шанс поборотись за "золото" Регулярного етапу змагань. В той же час на Боратин чекать важкі три гри проти "Вілії", "Вотранс-2" і непередбачуваного "Торпедо".