Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Герасимчук В.




Про гру:

Розпочинався сьомий тур у Четвертій лізі грою одного з лідерів у своїй підгрупі колективу з «Волиньобленерго» та середняка – «Феміда юнайтед».

«Енергетики» вже забронювали за собою місце в чільній трійці, натомість «англійцям» потрібна була лише перемога щоб спокійно відчувати себе в середині турнірки.

Колективи активно розпочали зустріч, намагаючись одразу відкрити рахунок, щоб в подальшому більш комфортно себе відчувати. Та йшов час, а гравці так і не могли розмочити ворота суперника, до того часу поки не влетів автогол у ворота «енергетиків». Цей фарт зумів продовжити Олег Романюк, і на перерву колективи пішли за переваги «фемідівців».

Такий рахунок ніяк не входив у плани синьо-білих, тому другий тайм розпочався з їхніх активних дій і таки змусив помилитись «Феміду юнайтед», гравець якої повторив «подвиг» з автоголом.

«Волинобленерго» набирало обертів і здавалось таки «додушить» опонента, та «холодний душ» у вигляді м’яча Андрія Янка встановив кінцевий, дещо несподіваний рахунок у цій грі.