Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Голоскоков С.




Про гру:

 Матч претендента на перемогу у Регулярній першості «Забіяки» проти луцьких «тепловиків» обіцяв бути гарячим та цікавим з огляду на турнірне становище та склади команд. Першими здивували підопічні Ярослава Русина, коли під 12-м номером внесли в ігровий протокол Олександра Антипенкова в якості польового гравця без звичних для досвідченого ока воротарських облаштунках. Далі здивували «харчовики» тим, що не поспішали форсувати події, хоча грали швидко і доволі академічно. Нарешті в середині тайму кращий бомбардир «біло-зелених» Ігор Блажиєвський вивів господарів вперед, але «тепловик» Едуард Макогон рахунок швидко зрівняв. Проте за пів хвилини до закінчення першої половини зустрічі Василь Власюк повернув лідерство у рахунку господарям в рамках луцького дербі.

Половина другого тайму пройшла у рівній боротьбі та з однаковими шансами на успіх. Глядачі навіть змогли спостерігати за діями Олександра Антипенкова у якості «стовпа» під час атк гостей. Щоправда забити гол Сашкові не вдалося, на відміну від його опонентів. Дубль Ігоря Блажиєвського та влучний постріл Валерія Возняка практично зняли питання щодо переможця у луцькому протистоянні. Гру було зроблено і гравцям «Забіяки» лишалося чекати результату поєдинку лідера Другої ліги з клубу «поважних» у недільному матчі з «Модерн-Експо».

До речі у закінченні звітного поєдинку ще встиг відзначитися голом Олег Шемчук із «Забіяки» та шикарним сейвом Олександр Антипенков, зайнявши звичне місце у рамці воріт.