Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Матч завершального туру Третьої ліги між «KroshuLutsk» та «Волинь-АТО» від початку таїв інтригу з огляду на 4-ту та 2-гу позиції в турнірній таблиці. Щоправда перевага у чотири пункти на користь «Волинь-АТО» ротаційних процесів не передбачала, але давала командам можливість прокачати мязи напередодні поєдинків за звання Абсолютного чемпіона ліги.

В дебюті поєдинку цікавіше виглядали представники німецького заводу, котрі і в стійку влучали, і комбінації крутили, і воротам реально загрожували. «АТОшники» ж зробили ставку на швидкі контратаки та дальні удари. І така тактика принесла дивіденди гостям на останній хвилині тайму, коли після удару Богдана Демчука з лівого флангу атаки м’яч поцілив у дальній кут воріт.

По перерві у сценарію матчу мало що змінилося. Господарі вели масований наступ, а команда у білій формі шукала щастя у контратаках. Рахунок же зрівнявся після контрвипаду «волошкових», котрі по центру розігнали атаку та вивели Сергія Березюка на ударну позицію – 1:1.

Доля ж поєдинку за футзальними традиціями вирішилася на останній хвилині на користь «Волинь-АТО». Спочатку голкіпер «заводчан» не втримав «селект» у руках, а далі Сергій Ткаченко поставив переможну крапку у зустрічі – 1:3.