Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Поєдинок завершального туру, а з тим стартового матчу 9-го туру «регулярки» у Першій лізі розпочався із швидкого голу. Пів хвилини знадобилося лучанину Володимиру Чайка аби вписати своє ім’я у ігровий протокол.

Рівний хід поєдинку за 4 хвилини до перерви порушив досвідчений Максим Конон, котрий незрозуміло використав руку під час захисту воріт і «привіз» штрафний поруч із карним майданчиком. Щоправда капітану «Олики» Олегу Шахраюку не вдалося пробити захисний редут, збудований голкіпером «Вікторії».

Свої помилки фігуранти описаних подій з часом виправили. Ще до перерви Максим Конон вдало завершив комбінацію партнерів та збільшив перевагу до двох м’ячів. А після відпочинку Олег Шахраюк став справжнім героєм у двох епізодах поспіль, коли оформив дубль та зрівняв рахунок.

Рівновага трималася недовго, адже ще один дубль у матчі підкорився лучанину Володимиру Чайка. На успіх суперників керівник «Олики» відповів «фокусом із шляпою» і на табло запалали цифри 3:3. Грати командам лишалося 5 хвилин.

Остання п’ятихвилинка стала прикрасою матчу. Спочатку невтомний Олег Шахраюк оформив «покер», а далі коли «Вікторія» пішла у наступ з п’ятим польовим гравцем , Олександр Зингель вразив порожні ворота. Господарі за останню хвилину ще встигли провести низку атак, але лише один постріл став гольовим. Хет-триком відзначився Володимир Чайка і встановив підсумок гри, в якій з мінімальним рахунком 5:4 перемогла команда з Олики.