Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

 

Відкривали третій тур регулярного чемпіонату Волині колективи – ФК «Респект» та ФК «Хавест».

«Респектівці» надзвичайно впевнено розпочали футзальний сезон, здобувши перемоги як в «регулярці», так і на Кубок, і в подальшому планували такою ж впевненою ходою прямувати до своїх спортивних звершень.

«Хавест» на початку Чемпіонату теж показав себе з дуже хорошої сторони, а в грі, котру програв, проявив свій бійцівський характер сповна, і лише «нефарт» не дозволив «аграріям» підійти до цієї зустрічі зі стовідсотковим очковим доробком.

Зустріч розпочалась з обопільних атак. Суперники обмінювалися небезпечними випадами, та до м’яча діло все не доходило. На заваді цьому ставав захист обох команд та вдала гра воротарів. Так що м’ячів у першій половині гри глядачі так і не побачили.

Друга половина розпочалась точним віддзеркаленням першої. Було дуже багато боротьби та емоцій, небезпечних моментів та ударів по воротах. Не було лиш самого головного – голів.

Та при такій грі це мало колись закінчитись. І в одній із атак «аграрії» порушили правила у карному майданчику. Шестиметровий вдало виконав Іван Сидорук.

Рівненчани кинулись відіграватись, оголовши свої захисні редути, чим вдало скористався невгамовний Іван Сидорук, який підловив зелено-білих в контратаці.

Та все ж ФК «Хавест» надзусиллями братів Назара та Андрія Юхімюків зумів вирвати надзвичайно важку нічию у цій запеклій зустрічі.