Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Зварич Я.




Про гру:

«Якісним» футзалом порадував волинського глядача матч між луцькою командою «Стелла» та досвідченим учасником Чемпіонату України серед ветеранів із Володимирівки, які порадували око вболівальників оригінальною дизайнерською формою.

         В першій половині зустрічі свої «ігрові пріорітети» розставили саме гості й вже на четвертій хвилині ефективним ударом Максим Обертас відкрив рахунок у матчі на користь ветеранів. Чорно-жовті «піднапружились» і видали такий довгоочікуваний гол у особі гравця під номером вісім – Володимира Горохоля.

         У другому таймі луцькі футзалісти як не старались просто не могли поцілити у ворота суперників. Склалось таке відчуття, що замість голкіпера там стояв невидимий «м’ячовідвід», як у знаменитому магічному «Квідічі» із книг про Гаррі Поттера. «Володимирівка» в другій половині зустрічі таки «затисла» господарів майданчику.

Справжньою «зіркою» поєдинку став Максим Обертас , який з допомогою колег по команді оформив покер й забив усі голи від імені «Володимирівки» у цьому матчі.