Гра


Півфінал І матч BOX №2

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
0: 0

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Луцьке дербі в рамках втішного турніру «Cake Cup №2» отримало статус «розігірівочного» матчу перед зустріччю Суперліги «Кураж» - «Динамо», де очкувалося серйозне протиборство за право зіграти у півфіналі плей-офф. Передостання команда Першої ліги проти аутсайдеру Другого дивізіону. Інтрига? Авжеж. А тут ще й у складах суперників зі стартових хвилин відразу вишли два діючих арбітри Руслан Гоза та Олег Мельник – в «Олімпі» та «Татрафані» відповідно. Саме Руслан мав стовідсоткову нагоду відкрити рахунок у матчі, опинившись сам на сам з кіпером «плівочників» , але в рамку не влучив. Фан-угрупування «античної» команди розчаровано зітхнуло.

А наприкінці першого тайму вже прихильники клубу «Tatrafan» відчули розчарування після двох невдалих чистих виходів сам на сам у виконанні своїх улюбленців. Сухий підсумок 0:0 був вписаний в ігровий протокол «тортового» півфіналу.

За схожим сценарієм розпочалася друга половина гри, де важко було надати перевагу комусь із суперників. Багато метушні, велика кількість помилок під час передач та завершення комбінацій. Футзалу, як такого вболівальники не бачили зовсім, хоча бажання забити м’яч в опонентів було присутнім.

Тайм-аути нічого кардинально в грі не міняли, а лише давали можливість фанатам потанцювати під ритмічну музику, що ставила хронометрист матчу Катерина Щербяк. За хвилину до фінального свистка «татрафанівці» в чергове не скористалися гострим виходом на голкіпера «олімпійців»  і нічия 0:0 стала підсумком епічного протистояння двох гідних суперників.