Гра


7: 2

Удари по воротах:

11
:
10

Удари у рамку воріт:

21
:
13

Сейви:

3
:
13

Фоли:

5
:
7

Леончук О., Клімук Ю., Хомич О.




Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Місцеві команди підійшли до третього туру без очкових здобутків. Дуель невдах комусь із суперників давала шанс реабілітуватися перед своїми прихильниками. Учасники луцького дербі лише п’ять хвилин тримали глядачів на голодному, а точніше безгольовому пайку. Гостра атака «Вілії» після неочікуваного «обрізу» перетворилася в соло торпедівця Андрія Сасовського, котрий один вискочив на побачення із кіпером та елегантно перекинув м’яч через нього.

Салатово-чорні кинулися відіграватися і гра відразу розквітла різнокольоровими барвами. Моменти виникали щохвилини і вболівальникам нудьгувати не доводилося, хоча голів до перерви більше не сталося. Прикро за цей момент має бути торпедівцям, котрі за сім секунд до сирени влучили у стійку. А так за мінімальної переваги підопічних Анатолія Мищука, котрий за хвороби не зміг прибути на гру, колективи відправилися на перепочинок.

Відпочинок  більше пішов на користь «Вілії», яка у першому ж моменті зрівняла рахунок стараннями Юрія Шаули, котрий на досягнутому не зупинився і за хвилину оформив дубль – 2:1. Член клубу волинських бомбардирів Валентин Кривицький можливість відзначитися не змарнував і збільшив рахунок на один пункт. А ще через хвилину майстерна комбінація Антонюк – Вознюк закінчилася заносом кулястого у сітку Костянтином.

4:1 і питання про переможця дербі було практично знято. Ще й автогол настрою «Торпедо» явно не додав. Хоча синьо-білі не покинули грати і продовжували шукати щастя біля чужих воріт. Як з’ясувалося не дарма. За три хвилини до закінчення часу гри Володимир Майструк трішки відновив інтригу, але тільки до моменту коли за справу взявся Владислав Козачок. Другий номер «Вілії» оформив дубль і встановив остаточний результат матчі – 7:2.