Гра


Фінал І матч BOX №1

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
3: 5

Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./ Голоскоков С.




Про гру:

 Головний двобій втішного турніру «Cake Cup» розпочався у південь 29 лютого – день, що буває лише раз на чотири роки. Вищоліговий ХФК «Фіміам», який завдяки технічній перемозі над «ЛСТМ» у фінал вийшов без  ігрової практики та отримав у суперники представника Суперліги - «Агромат». Команда Юрія Йоржика за сумою двох поєдинків переграла земляків з ФК «Любарт-2» та вийшла на звітну зустріч з бажанням на мажорній ноті завершити сезон 2019/2020. Не менше бажання випромінювали і гравці ХФК, котрі після стартового свистка швиденько організували атаку, яку влучним ударом завершив Олександр Нагорний.

Пропущений гол стимулював номінальних гостей до активних дій у наступі і протягом кількох хвилин «агроматівці» вже були попереду 3:1. Спочатку Святослав Трофимчук поцілив у дальній кут воріт, а трохи згодом Іван Богута та Назар Сенік майстерно розібралися в гольових епізодах. Такий перебіг подій не збентежив «Фіміам», котрий продовжував шукати щастя біля чужих воріт. В середині тайму Юрій Мартинюк двічі мав можливість для взяття воріт, але свої моменти відверто «запоров».

Далі гра відбувалася на контр курсах і суперники взяли на озброєння швидкі виходи на ударні позиції, але в голи такі дії конвертувалися лише за хвилину до перерви, коли Сергій Ясінський на дальній стійці замкнув передачу партнера по команді та підсумував результат першого тайму – 1:4.

Після відпочинку команда з девізом на футболках «Життя наповнене змістом» спробувала організувати невеличкий штурм та на певний період часу притисла суперника до воріт. «Агромат» швидко оговтався та провів кілька гострих атак, але суперник таки зумів підловити «салатово-чорних» і  Олександр Нагорний свою дуель з кіпером гостей виграв – 2:4. В середині другого тайму кілька гострих випадів ХФК мали закінчуватися взяттям воріт опонентів, але «селект» не виявив бажання потрапляти у сітку. Особливо прикрим став епізод на 23-й хвилині, коли м’яч потрапив у каркас воріт. Проте за мить «фіміамвці» отримали привід для радості, адже удар Ігоря Мельничука виявився і потужним і влучним. Проте останню крапку в першому раунді фінального поставили гравці клубу «Агромат» - 3:5.