Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Голоскоков С.




Про гру:

Хлопці з Цумані вправі висловити претензію організаторам, котрі викликали «Атлетік» на стартовий матч 3-го туру з самого ранечку. Суперники з «Лучеська» явно краще виспалися і відразу захопили ігрову ініціативу.. Блакитно-білі виглядали швидше і тактично перегравали суперника.

Свідченням майстерності луцької команди стала перевага не тільки в кількості ударів по воротах, але й в гольових моментах. Наприкінці першого тайму Володимир Дзісь, а далі Володимир Корень та Іван Богута створили комфортний гандикап у три м’ячі. Саме трійки вдалих пострілів вистачило номінальним гостям задля перемоги, що стала для команди другою у чемпіонаті.

Нажаль, «Атлетік» прокинувся лише наприкінці гри. Хлопцям в зелено-чорній формі явно не виставило драйву. А ще голкіпер лучан Олександр Антипенко зловив кураж і пропускати явно не збирався, отримавши в підсумку звання кращого гравця матчу. Лише за 16 секунд до фінальної сирени «атлетичний» Андрій Януль розмочив рахунок, проте це був останній гол у ранковому протистоянні.