Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Зварич Я.




Про гру:

В шахових підручниках часто зустрічається фраза: «Білі починають та програють». За підсумками стартових матчів Першої ліги цей вислів можна було б перефразувати під футзалістів – «червоно-чорні починають і програють». В елементах ігрової форми луцького «Атлетика» та острожецького «Камаз-Агро» домінують саме ці кольори. А об’єднує матчі за їх участю той факт, що обидва клуби першими відкривали рахунок у дебюті поєдинків з «Олімпією» та «Теремно-Хліб» відповідно, і в підсумку поступилися.

Колектив з Острожця завжди має теплі відгуки фут зальної громади за послідовний рух в розвитку клубу, де ставка робиться на власних вихованців. Багатьох молодих виконавців «Камаз-Агро» вболівальники із стажем пам’ятають за виступами у юному «Камазіку», продовжують стежити зараз і від душі бажають їм всіляких спортивних успіхів.

Проте у звітному матчі з луцькими «хлібопекарами» молодь ніяк себе не проявила. Ветеран команди, капітан і граючий тренер «камазівців» Олег Юрчук на 2-й хвилині продемонстрував своїм підопічним, як треба забивати голи. Але його почин партнери по команді не підхопили.

«Теремнівці» ж гольовою благодійністю не займаються. Луцькі футзалісти у доступній формі показали молоді урок на тему: «Бережливе ставлення до гольових моментів». Більш ніж досвідчений Олександр Шипер та ровесник острожецьких хлопців Михайло Байбула оформили дублі, відзначившись по разу кожному з таймів. Просто та ефективно. А в підсумку перемога вивела «Теремно-Хліб» у лідери першості, а «Камаз-Агро» після поразки опанував останню сходинку турнірної таблиці.