Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош Р./Голоскоков С.




Про гру:

Матч 4-го туру у Третій лізі за офіційним зверненням ФК «Рятівник» було винесено на початок завершального тижня перед новорічно-різдвяними канікулами. Хлопці з МНС наступних вихідних представлятимуть регіон на всеукраїнському фіналі галузі, куди «рятівники» пробилися не в останню чергу завдяки участі в обласній першості. Але до від’їзду в столицю на лучан чекало випробування лідером «регулярки»  футбольним клубом «Олика». 

Незважаючи на не самі повні трибуни СК «Арена Спорт», команди з бажанням розпочали гру за передбачуваним сценарієм, де у ролі фаворита виступала «Олика». Жовто-червоні атакували багато і різноманітно, а «МНСники» шукали щастя у стрімких контратаках. Такий розклад за відсутності голів тривав майже 12 хвилин чистого часу. А за 13 секунд до сирени на відпочинок кулястий знайшов дорогу до сітки воріт. У ролі постраждалих опинилися гості, голкіпер яких дещо курйозно пропустив мяч під ногою. Гол, як кажуть, у роздягальню і в повітрі запахло сенсацією.

В другому акті дійства «Олика» з перших хвилин пішла у наступ, аби виправити ситуацію. І лідеру команди Олегу Шахраюку знадобилося трохи більше хвилини аби віновити паритет. А ще за хвилину капітан гостей подвоїв свої гольові здобутки і вивів «оличан» вперед. Часто-густо такій перелом у грі за участю «Олики» перетворювався у розгром суперника. Але не у випадку з «Рятівником», котрий після вдалого завершення контр-випаду Андрієм Мельником зумів відновити баланс.