Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

В суботу право зіграти в першому матчі Регулярної першості сезону 2020/2021 випало на долю двох потужних підприємств «Kroshu Lutsk» та «Любарт Junior». В 5-му турі минулорічного чемпіонату суперники по Другій лізі видали не поганий «бойок», в якому мінімальна перевага у рахунку 3:2 виявилася на користь німецької філії автовиробництва. І ось нова зустріч.

Від стартового свистка доволі омолоджений склад «князів» не стушувався перед досвідченими господарями і на кожну атаку намагалися відповідати власними випадами. Старання 14-ти річних хлопців іноді било через край, що приводило до жовтих карток, але характеру гри не псувало. За рівного перебігу подій першого голу Тринадцятого чемпіонату Волині довелося чекати до 11-ї хвилини, коли комбінацію господарів майданчика завершив Денис Карпюк. За мінімальної переваги «крошівців» суперники пішли на відпочинок.

В дебюті другого тайму суперники швиденько обмінялися уколами. Спочатку «Junior» заставив помилитися досвідченого Андрія Главацького та організувати авто гол – 1:1. Але за мить на 15-й хвилині Павло Балас гандикап на користь заводської команди відновив.

Всі спроби молодої «князівської» відігратися захист «Kroshu Lutsk» не без труда, але відбив. А розв’язка у луцькому дербі сталася на 25-й хвилині, коли майстерним ударом Денис Карпюк оформив дубль. 3:1 – стартова перемога «крошівців» та приємне враження від «юніорів», котрі гарно виглядали на фоні досвідченого суперника.

Кращі гравці матчу: Денис Карпюк - Роман Гончарук