Гра


1: 4

Удари по воротах:

8
:
16

Удари у рамку воріт:

6
:
8

Сейви:

1
:
1

Фоли:

2
:
4

Мищук Анатолій, Гоза Руслан, Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Від назви звітного поєдинку неупередженому глядачу може легко намалюватися англійська картинка такого собі лондонського протистояння. Хоча «West Side» останні роки у місцевих вболівальників чітко асоціюється з луцькою командою, яка може виграти 9:1, а через пару турів поступитися 0:15 та дати пізніше бій записним фаворитам, як ставалося минулого сезону в Другій лізі. Дебютант 2-го дивізіону ФК «Арсенал» в дванадцятому Чемпіонаті Волині грав у Третій лізі, де навпаки демонстрував ігрову стабільність, вигравши «регулярку» та лише у серії пенальті поступився млинівському «Атлетіку» у битві за звання Абсолютного чемпіона області. Суперники зіграли між собою лише раз у рамках рейтингового турніру «Ярмарок футзалу», що завершився перемогою «West Side» з рахунком 4:1. Що звичайно додало інтриги поєдинку.

З перших хвилин зустрічі тезки відомого лондонського клубу пішли у масований наступ, благо довга лава запасних дозволяла «канонірам» тримати високий темп. Вже на 50-й секунді гри Олександр Халик відкрив рахунок, а на 4-й хвилині прудкий Тарас Мушит подвоїв результат.

Лучани намагалися шукати підходи до воріт суперника та іноді проводили позиційні атаки, але дебютанти ліги з «Арсеналу» гостро контратакували і  Дмитро Зінкевич на 8-й хвилині переграв голкіпера «західників» ударом з лівого флангу атаки – 0:3. До відпочинку цифри на табло не змінювалися.

По перерві сюжет гри особливо не змінився. Хоча слід зазначити,   що моментів у «West Side» біля воріт опонентів побільшало. «Каноніри» грали по рахунку і над зусиль не докладали. Наступна гольова подія сталася аж на 21-й хвилині, коли другий дубль у стартовому турі вдалося  оформити Дмитру Зінкевичу.

Тільки за рахунку 0:4 господарі майданчика в СК «Арена Спорт» спробували організувати невеличкий штурм. Дивіденд у вигляді голу стався на 24-й хвилині стараннями Богдана Мочульського, який до кінця дограв момент і лежачи відправив «селект» у сітку воріт гостей. Але більше ніж на гол престижу в суботу 7 листопада «західники» не награли.

Кращі гравці матчу: Богдан Мочульський – Дмитро Зінкевич