Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Минулого сезону суперники двічі зустрічалися і двічі в напруженій боротьбі перемогали «камазівці». Майже рік назад в першому раунді Кубку Прогресу з мінімальною перевагою 3:2 путівку до чвертьфіналу оформили хлопці з Острожця, а пізніше, вже у рамках 5-го туру «регулярки» перевага «Камаз-Агро» виявилася більш переконливою – 3:1. Від нової зустрічі варто було очікувати справжньої боротьби.

І вона розпочалася з перших хвилин. Трохи більше хвилини знадобилося «камазівцю» Андрію Літвінцову аби дальнім ударом відкрити рахунок. А за мить команди протягом хвилини обмінялися голами. За FC «Traders» забив Сергій Стернійчук, майстерно розібравшись з голкіпером номінальних господарів. А після розіграшу м’яча з центру майданчика в  атаці дублем відзначився Андрій Літвінцов. За кілька хвилин у ворота «червоно-чорних» було призначено штрафний, який вдало виконав «торгівельник» Едуард Войтюк, пробивши стінку низовим ударом – 2:2. На 12-й хвилині Андрій Ткачук підбив підсумок першої половини гри.

Після відпочинку «агро-команді» знадобилося лише пів хвилини аби збільшити перевагу до двох пунктів, коли комбінацію партнерів влучним пострілом завершив Дмитро Антосюк – 4:2.

У відповідь «трейдери» провели кілька непоганих атак, але знову пропустили. Футзалісти з Острожця цікаво розіграли кутовий і Віктор Мойсіюк впритул пробив голкіпера лучан.

За 5 хвилин до фінального свистка FC «Traders» отримав чудову нагоду скоротити відставання у рахунку, але два гравці «біло-червоних» у виході на голкіпера «кмазівців» не розібралися і замість голу отримали м’яч у свої ворота. І Роман Козак зробив рахунок 6:2.

За останок ігрового часу рахунок у грі, незважаючи на купу моментів залишився незмінним, а в історії протистояння суперників чергова вікторія на боці «Камаз-Агро Острожець».

Кращі гравці матчу: Дмитро Антосюк – Артем Пашківський