Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Герасимчук В.




Про гру:

Останньою грою першого туру у Другій лізі була зустріч між «Луцьк Тепло» та «Новатором» з горохівської Смоляви.

Як і було очікувано перша офіційна гра у новому сезоні для команд розпочалась дуже обережно. В око кидалось те, що команди ще не дуже адаптувались до гри у футзал, так як левова частина гравців  ще «жила» футболом і потрібно було деякий час, щоб перекваліфікуватись до футзальних умов. Було дуже багато як технічних, так і тактичних помилок, що не дивно для більшості команд на початку сезону, так як багато гравців грають у футбол протягом літньо-осіннього  періоду. Все ж деяка перевага у першому таймі була за «тепловиками», які зуміли створити декілька небезпечних моментів біля воріт  «Новатора», та на останньому рубежі надійно діяв «страж воріт» Юрій Хом’як, який зумів нейтралізувати всі атакувальні потуги жовто-червоних. І коли вже пішов відлік останніх хвилин тайму та всі  гравці вже були думками про перерву, гравець «Луцьк Тепла» Олександр Сосенюк зумів таки замкнути передачу партнерів та вивести свою команду вперед. Ось так, з мінімальною перевагою номінальних господарів, команди пішли на перерву.

Вже перша атака у другому таймі виявилась результативною. Це вдалось все тому ж Олександру Сосенюку, який зумів технічно переграти воротаря «Новатора». Маючи таку комфортну перевагу, «тепловики» довго контролювали м’яч, намагаючись знайти шпарини у захисних редутах опонента і підловити їх у той момент, коли суперники підуть у пресинг.

Слід віддати належне об’єднаній команді «Новатор-Смолява». Хлопці зі всіх сил старались вирівняти гру, і йшли вперед великими силами, намагаючись відігратись, і як кажуть «попали у полон». Це Роман Онищенко зумів забити третій м’яч у ворота смолявських футзалістів, і практично зняти всі питання на рахунок переможця зустрічі у першій грі «регулярки». До того команда з Горохівщини встигла заробити два дабл-пенальті, один з яких реалізував Богдан Мосійчук.

Після цього команди просто догравали гру, результат якої показав впевнену перемогу «Луцьк Тепло».