Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Змагання П’ятої ліги розпочалися в неділю зранку. На центральному майданчику програму другого дня футзального вік-енду відкривали доволі цікаві колективи. Оновлена луцька корпоративна команда із складною назвою «Tatrafan Flexible» та юнаки з Колок, котрі виступають під назвою «Штурм».

Початок гри залишився за гостями, які зі стартовим свистком кинулися у наступ і вже на 50-й секунді «штурмовик» Кирил Коцюба запалив одиничку на табло. Адекватної відповіді «Flexible» довелося чекати біля п’яти хвилин, коли Олександр Гудемчук завершив  комбінацію партнерів.

Рахунок вирівнявся, але за грою відчувалася перевага хлопців з  Колківської команди. Лучани більше захищалися і роботи у Віталія Шитова вистачало. На 9-й хвилині Віталій був безсилим в епізоді, коли Василь Горайчук вивів «Штурм» вперед – 1:2.

Основну заявку на перемогу «червоно-чорні» зробили наприкінці тайму, забивши двічі. Спочатку Кирило Коцюба забив свій другий м’яч у грі, а далі Ілля Шандарук підбив підсумок тайму – 1:4.

По перерві події у зустрічі кардинально не змінилися. «Штурм» більше атакував, а «Flexible» робив ставку на контратаки. Такі гойдалки тривали майже до фінального свистка, хоча на 21-й хвилині Кирил Коцюба майстерно розібрався на п’ятачку воріт команди «Tatrafan», продемонструвавши справжній «фокус із шляпою». Останній раз гра «взірвалася» на 25-й хвилині, коли лучанин с ходу пробив по воротах «Штурму» та оформив дубль. А за мить кращий гравець матчу Кирил Коцюба записав на власний рахунок «покер» та підбив підсумок протистояння 2:6.

Кращі гравці матчу: Олександр Гудемчук - Кирил Коцюба