Гра


2: 1

Удари по воротах:

19
:
25

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

7
:
6

Фоли:

0
:
3

Гарасимків Василь, Попко Максим, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

Своє повернення до футзальної родини місцевий «Ярд» відзначив матчем 1-го туру Регулярного чемпіонату Волині дербі з «Луцьк-Центром», котрий минулого сезону дебютував в Четвертій лізі. Поєдинок розпочався без розвідки і суперники вже у дебюті обмінялися гострими моментами. Особливо небезпечним став постріл «центровиків» у каркас воріт господарів майданчика. Без голів гра тривала лише до 5-ї хвилини. Як розпіарений у світі бойовий газ «новачок», удар Станіслава Новічкова став повною несподіванкою для гостей і на табло запалали цифри 1:0. А за кілька миттєвостей досвідчений Олександр Круліковський паритет відновив – 1:1. Без фолів та зміни рахунку команди дограли тайм та пішли відпочивати.

По перерві характер гри практично не змінився. Команди обмінювалися уколами і виглядали як досвідчені фехтувальники, які чекають помилки суперника. За законами футзального жанру найцікавіше стало у завершальний відрізок часу. На 24-й хвилині «ярдівець» Артур Бай наважився на удар із середньої дистанції і м’яч затріпотів у сітці верхнього кута воріт «центровиків».

Гості спробували відновити рівновагу і навіть пішли у наступ великими силами, але в підсумку забити так і не змогли. Більше того, голкіпер «Луцьк-Центру» якимсь дивом п’ятою зумів врятувати свої ворота під час гострого випаду господарів. «Ярд» втримав мінімальну перевагу і стартовою перемогою відзначив своє повернення до обласного футзалу.

Кращі гравці: Артур Бай – Олександр Круліковський