Гра


2: 3

Удари по воротах:

15
:
15

Удари у рамку воріт:

12
:
12

Сейви:

10
:
10

Фоли:

2
:
4

Хомич Анатолій, Гарасимків Василь, Алексюк Радислав




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./Голоскоков С.




Про гру:

 «Рітейлівці» з луцької команди «Клевер Сторс» минулого сезону дебютували у чемпіонаті області та за довгий сезон набули непоганого ігрового досвіду. А ось їх суперник з команди «ВолиньФам», яка по суті є такою собі збірною лікарів, робить лише перші кроки в офіційних змаганнях під егідою АМФВ. Звітний поєдинок  розпочався без розвідки в хорошому темпі і на 4-й хвилині «Клевер Сторс» на  правах старожилів Четвертої ліги повів у рахунку 1:0 після голу Тараса Осадовського.

Своє дебютне взяття воріт новачки Чемпіонату Волині організували на 7-й хвилині. Гольовий літопис клубу «Волиньфам» відкрив Олег Ярема. А ближче до перерви Назар Орел вивів «медиків» вперед та встановив підсумок першої половини гри.

В другому таймі «чорні» додали у русі та спробували чим швидше зрівняти рахунок, але медичні «крузейдерс» подарунків супернику робити не хотіли. Лише на 21-й хвилині філігранну техніку у роботі з м’ячом продемонстрував Богдан Кистенюк, який обіграв гравця з голкіпером і відправив «селект» у сітку – 2:2.

Але спортивній фортуні в цей день дуже хотілося визначити переможця. І коли за три хвилини несподіваним ударом медик Володимир Тачинський вивів свою команду вперед, стало зрозумілим що нічийного результату в цій зустрічі годі й чекати.

 Кращі гравці: Богдан Кистенюк – Віталій Остапук