Гра


8: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./




Про гру:

Старт нового сезону з футзалу 2020/2021 у Третій лізі повністю повторив матч минулорічний тільки у Четвертій лізі. Минулого року формальні новачки обласних змагань розпочали сумбурно і у 2019 році перемогу святкували підопічні Олександра Миронюка 2:1. Цього року дубль «Респекту» тренує Андрій Шевчук (як і першу команду) та і склад знатно оновився, проте цілі Андрій Ткачук не змінював – перемоги у кожному матчі.

У потужного підприємства, що займається автомобільними запчастинами також суттєві зміни у складі, проте підопічні Руслана Корпоша також націлені на захист титулу Чемпіонів.

Незважаючи на маленький майданчик команди активно почали перший матч нового сезону, атаки змінювали одна одну і до середини тайму гравці обох команд повністю адаптувалися. На 8 хвилині червоним вдався хороший розіграш і Андрій Сахарчук Відкрив лік голам у Третій лізі. Перед самою перервою Олексій Кірін оформив дубль і на табло засвітилися 3:0. Однак втрата концентрації гравців Бусмаркета на останніх секундах, привела до голу респектівця Ярослава Поляка.

Зі стартом другої 13-тихвилинки Василь Бецко чудово розібрався у карному майданчику суперників – красиво прийняв, по футзальному переклав з ноги на ногу та відправив кулястого у сітку.

1:4 на табло і біло-сині пішли рятувати матч із п'ятим польовим. Особливих дівідендів Респект-2 від цього не отримав – у порожні ворота м'ячі закотили Віталій Палюх, Олексій Кірін, Тарас Борисюк та Володимир Крупнік. Під кінець матчу гол у ворота Владислава Савчука забив Олег Потрапелюк, хоча Влад до цього діяв надійно та місцями відчайдушно.

8:2 – для БусМаркета це свято та перше місце у турнірній таблиці. Для дублю Респекта цьогорічний млинець виявився гливким – проте все ще поперду.

Кращі гравці туру: Олексій Кікін - Андпій Шевчук